وردپرس چیست؟
شاید با خودتون فکر کردید که این بابا دیوونه شده؟ وردپرس یعنی چه دیگه چه حرفیه؟ همه میدونن وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا اپن سورس هست اما در این مقاله سعی میکنم بهتون توضیح بدم که چرا از وردپرس استفاده میکنیم و مزیت های اون نسبت به جوملا ، دیتالایف و سایر سیستم های مدیریت محتوا چیه؟
شاید با خودتون فکر کردید که این وردپرس چیه که همه مردم ( منظورم مردم داخل نت هست نه مردم کوچه و خیابون چون برخی حتی نمی دونن اینترنت چیه؟
متن باز بودن وردپرس
اولا اینکه وردپرس یک سیستم اپن سورس هست. حالا اپن سورس یعنی چی؟ اگر شما یه نرم افزار رو بردارید و داخلش تغییراتی بدید قطعا نویسنده اون ناراحت میشه که چرا نرم افزار ما رو برداشتی اما وردپرس اینطور نیست. حتی می تونید داخل مدیریت سایتتون بنویسید کد نویسی شده توسط من
مورد استفاده اکثریت سایت ها
دوما اکثر سایت های دنیا از وردپرس استفاده می کنند. طبق آخرین آمار ها بیش از ۲۱ درصد از سایت های جهان از وردپرس استفاده می کنند که این آمار خوبی هست و نشان دهنده محبوبیت این سیستم مدیریت محتوا در بین سایت های جهان است. از سایت هایی که از وردپرس استفاده می کنند می توان از سایت خبری سی ان ان و Google Ventures و سایت کوکا کولا نام برد.
امنیت بالا
سوما وردپرس مطمئن و با امنیت بالا هست. همونطور که گفتم اکثر سایت های دنیا از وردپرس استفاده می کنند و تا حالا فکر نمی کنم سایت cnn.com که از وردپرس استفاده می کنه و یکی از پر بازدید ترین سایت های جهان هست هک شده و یا امنیتش به خطر افتاده باشه.
قیمت وردپرس
وردپرس رایگانه و میتونید از سایت wordpress.org دانلود کنید. به راحتی
نصب آسان و راحت
به راحتی و با چند کلیک می تونید وردپرس رو نصب کنید. قبول ندارید و تا حالا نصب نکردید؟؟ امتحان کنید
بروزرسانی مداوم و قابلیت بک آپ
وردپرس هر چند مدت بروزرسانی میشه و با هر بروزرسانی قابلیت های خوبی بهش اضافه میشه و همچنین می تونید از سایتتون بک آپ بگیرید
انتخاب طیف عظیمی از قالب ها
قالب های زیادی برای وردپرس طراحی شده و همین میهن وردپرس خودتون رو هم که بگردید کافیه برای اینکه یه قالب زیبا برای سایتتون یافت کنید.
و بسیاری امکانات دیگر که با نصب وردپرس خواهید دید.
شاید این مطلب کمی آماتور گونه نوشته شده بود اما هدف من از نوشتن اون معرفی وردپرس بود و اینکه بدونید دارید با چی کار می کنید. موفق باشید
منبع: www.mihanwp.com