• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورد پرس یا جوملا

کدوم بهتره؟

• Total voters
    14

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
سلام دوستان ورد پرس بهتره یا جوملا؟چرا؟
و اگه بخوام از ورد پرس برم رو جوملا باید چی کار کنم؟

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
وردپرس عزیز بخاطر هزار و یک دلیل که ساعت ها میشه راجبش بحث کرد.
برای انتقال هم از روشی که در این مقاله گفته شده استفاده کن چون بقیه روش ها اشکالات زیادی دارد.
http://www.wikihow.com/Convert-Joomla-to-WordPress

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
وردپرس
چون با موتورهای جستجو هماهنگ تره

این فقط یه دلیلش بود

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
وردپرس
چون با موتورهای جستجو هماهنگ تره

این فقط یه دلیلش بود
وردپرس عزیز بخاطر هزار و یک دلیل که ساعت ها میشه راجبش بحث کرد.
برای انتقال هم از روشی که در این مقاله گفته شده استفاده کن چون بقیه روش ها اشکالات زیادی دارد.
http://www.wikihow.com/Convert-Joomla-to-WordPress
عاخه من شنیدم که امنیت جوملا از ورد پرس بیشتره و
یک مشکلی هم هست اونم اینه که وقتی تعداد پست ها بیشتر از 1000 تا می شه
مثلا عدد 1295 رو به این صورت نشون می ده

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
عاخه من شنیدم که امنیت جوملا از ورد پرس بیشتره و
یک مشکلی هم هست اونم اینه که وقتی تعداد پست ها بیشتر از 1000 تا می شه
مثلا عدد 1295 رو به این صورت نشون می ده

عذر می خوام لینک رو بنده اشتباه گزاشتم فکر کردم قصد دارید از جوملا به وردپرس نقل مکان کنید
مقوله امنیت بحث جداییه. نمیشه گفت امنیت یکی دیگه از دیگری برتری داره. وردپرس و جوملا هر دو اوپن سورس هستند و بدلیل کد باز بودن هر دو همیشه آسیب پذیری های زیادی واسشون گزارش شده و مورد حملات زیادی بودند. امنیت همیشه صد در صد نیست ولی قابلیتی که وردپرس رو از نظر امنیت برتر به حساب میاره وجود پلاگین های قدرتمندی برای امنیت وردپرس تهیه شده که با پیکربندی این پلاگین ها تقریبا می تونید جلوی خیلی از حملات مرسوم رو بگیرید.
در ارتباط با افزایش تعداد پست ها همچین موردی صحت نداره و برعکس زمانی که در جوملا تعداد پست ها از 500 تا بیشتر می شه بدلیل پیچیدگی هسته جوملا و درخواست های زیادی که برای منابع سرور ایجاد می کنه زیاد مشکل ساز شده و همیشه کاربران زیادی از این موضوع گله دارن.
در رابطه با سئو هم که دوست عزیز فرمودند 100 در صد درسته. پست ها و برگه های یک سایت های وردپرسی تقریبا در دو روزه در گوگل ایندکس می شن که هیچ سیستم محتوایی در دنیا به این سرعت نیست و این موضوع برای جوملا 14 روز گزارش شده.

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
عذر می خوام لینک رو بنده اشتباه گزاشتم فکر کردم قصد دارید از جوملا به وردپرس نقل مکان کنید
مقوله امنیت بحث جداییه. نمیشه گفت امنیت یکی دیگه از دیگری برتری داره. وردپرس و جوملا هر دو اوپن سورس هستند و بدلیل کد باز بودن هر دو همیشه آسیب پذیری های زیادی واسشون گزارش شده و مورد حملات زیادی بودند. امنیت همیشه صد در صد نیست ولی قابلیتی که وردپرس رو از نظر امنیت برتر به حساب میاره وجود پلاگین های قدرتمندی برای امنیت وردپرس تهیه شده که با پیکربندی این پلاگین ها تقریبا می تونید جلوی خیلی از حملات مرسوم رو بگیرید.
در ارتباط با افزایش تعداد پست ها همچین موردی صحت نداره و برعکس زمانی که در جوملا تعداد پست ها از 500 تا بیشتر می شه بدلیل پیچیدگی هسته جوملا و درخواست های زیادی که برای منابع سرور ایجاد می کنه زیاد مشکل ساز شده و همیشه کاربران زیادی از این موضوع گله دارن.
در رابطه با سئو هم که دوست عزیز فرمودند 100 در صد درسته. پست ها و برگه های یک سایت های وردپرسی تقریبا در دو روزه در گوگل ایندکس می شن که هیچ سیستم محتوایی در دنیا به این سرعت نیست و این موضوع برای جوملا 14 روز گزارش شده.
ممنون از شما ولی الآن پست هام که بیشتر از 1000 تا شده اونجوری نشون می ده

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
ممنون از شما ولی الآن پست هام که بیشتر از 1000 تا شده اونجوری نشون می ده
با این تعداد حجم محتوا پیشنهاد نمیشه وردپرستون رو تغییر بدید چون قطعا به مشکلات ریز و درشتی بر می خورید. دلیل اینکه کاراکتر هاتون به این شکل دراومده احتمالا مربوط به یونیکد باشه که بعضی مواقع هنگام اپدیت وردپرس اتفاق می افته. از چه نسخه ای استفاده می کنید؟

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
الان دیگه همه رو وردپرس هستن چون کار باهاش راحت هست و کلی پوسته داره.
البته جوملا هم امکانات زیادی داره.

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
با این تعداد حجم محتوا پیشنهاد نمیشه وردپرستون رو تغییر بدید چون قطعا به مشکلات ریز و درشتی بر می خورید. دلیل اینکه کاراکتر هاتون به این شکل دراومده احتمالا مربوط به یونیکد باشه که بعضی مواقع هنگام اپدیت وردپرس اتفاق می افته. از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
از آخرین نسخه یعنی 3.9.1

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
برای کسی که جوملا بلده جوملا خوبه برای کسی که وردپرس بلده وردپرس خوبه
مثلا الان برای من جوملا سمه :eek:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من خودم با جوملا زیاد کار کردم و اکثر کارای که واسه مشتریان کردم با جوملا بوده ولی انعطاف و راحتی وردپرسو نداره
البته بستگی به نوع کار داره
بنظرم

achil

Registered User
لایک‌ها
27
هر کدمشو یاد بگیری خوبه
از لحاظ سئو هم 2 تاش هستن
سایت بزرگ فارسی سایت میهن دانلود وردپرس
بیتوته جوملا

np.1400

Registered User
لایک‌ها
50
جوملا گریه آدمو در میاره
یه کامپوننت داره یه ماژول یه افزونه
تو وردپرس همش به صورت افزونه هست.
یه ضرب المثل هست که میگه : جوملا واسه مشتریه

021

Registered User
لایک‌ها
33
مخلص کلام
بخوای کار ساده و راحت مطمن انجام بدی وردپرس خیلی خوبه.
اما زمانی که بحث فضاها برات مهم بشه جوملا. یعنی برای مثال زمانی که بخوای سایت شرکتی با وردپرس طراحی کنی می بینی چقدر قالب فارسی برای شرکتی کم است و تازه همان چنتایی هم که هست موقع اجرا چقدر دردسر داره چون مترجم قالب جاهایی را خراب کرده.
یا زمانی که می خوای سایتی به خوشگلی بیتوته بزنی که هر جاش یه شکلی اگهی ها همه جا هست و ... جوملا همانطور که سخت تر است اما دستت تو دستکاری قالب بیشتر باز میزاره.
وردپرس فقط به درد انتشار مطلب می خوره.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
شما اصلا با دیتالایف آشنایی داری ؟ خداوکیلی بهتر از همه اینا دیتالایفه ... کاربرپسند ترین CMS از نظر من DatalifeEngine :|

بالا