MAHDIGHADIMI
Registered User
سلام دوستان ورد پرس بهتره یا جوملا؟چرا؟
و اگه بخوام از ورد پرس برم رو جوملا باید چی کار کنم؟
و اگه بخوام از ورد پرس برم رو جوملا باید چی کار کنم؟
وردپرس
چون با موتورهای جستجو هماهنگ تره
این فقط یه دلیلش بود
عاخه من شنیدم که امنیت جوملا از ورد پرس بیشتره ووردپرس عزیز بخاطر هزار و یک دلیل که ساعت ها میشه راجبش بحث کرد.
برای انتقال هم از روشی که در این مقاله گفته شده استفاده کن چون بقیه روش ها اشکالات زیادی دارد.
http://www.wikihow.com/Convert-Joomla-to-WordPress
عاخه من شنیدم که امنیت جوملا از ورد پرس بیشتره و
یک مشکلی هم هست اونم اینه که وقتی تعداد پست ها بیشتر از 1000 تا می شه
مثلا عدد 1295 رو به این صورت نشون می ده
ممنون از شما ولی الآن پست هام که بیشتر از 1000 تا شده اونجوری نشون می دهعذر می خوام لینک رو بنده اشتباه گزاشتم فکر کردم قصد دارید از جوملا به وردپرس نقل مکان کنید
مقوله امنیت بحث جداییه. نمیشه گفت امنیت یکی دیگه از دیگری برتری داره. وردپرس و جوملا هر دو اوپن سورس هستند و بدلیل کد باز بودن هر دو همیشه آسیب پذیری های زیادی واسشون گزارش شده و مورد حملات زیادی بودند. امنیت همیشه صد در صد نیست ولی قابلیتی که وردپرس رو از نظر امنیت برتر به حساب میاره وجود پلاگین های قدرتمندی برای امنیت وردپرس تهیه شده که با پیکربندی این پلاگین ها تقریبا می تونید جلوی خیلی از حملات مرسوم رو بگیرید.
در ارتباط با افزایش تعداد پست ها همچین موردی صحت نداره و برعکس زمانی که در جوملا تعداد پست ها از 500 تا بیشتر می شه بدلیل پیچیدگی هسته جوملا و درخواست های زیادی که برای منابع سرور ایجاد می کنه زیاد مشکل ساز شده و همیشه کاربران زیادی از این موضوع گله دارن.
در رابطه با سئو هم که دوست عزیز فرمودند 100 در صد درسته. پست ها و برگه های یک سایت های وردپرسی تقریبا در دو روزه در گوگل ایندکس می شن که هیچ سیستم محتوایی در دنیا به این سرعت نیست و این موضوع برای جوملا 14 روز گزارش شده.
با این تعداد حجم محتوا پیشنهاد نمیشه وردپرستون رو تغییر بدید چون قطعا به مشکلات ریز و درشتی بر می خورید. دلیل اینکه کاراکتر هاتون به این شکل دراومده احتمالا مربوط به یونیکد باشه که بعضی مواقع هنگام اپدیت وردپرس اتفاق می افته. از چه نسخه ای استفاده می کنید؟ممنون از شما ولی الآن پست هام که بیشتر از 1000 تا شده اونجوری نشون می ده
از آخرین نسخه یعنی 3.9.1با این تعداد حجم محتوا پیشنهاد نمیشه وردپرستون رو تغییر بدید چون قطعا به مشکلات ریز و درشتی بر می خورید. دلیل اینکه کاراکتر هاتون به این شکل دراومده احتمالا مربوط به یونیکد باشه که بعضی مواقع هنگام اپدیت وردپرس اتفاق می افته. از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
پس واسه من جوملا از سمم بد ترهبرای کسی که جوملا بلده جوملا خوبه برای کسی که وردپرس بلده وردپرس خوبه
مثلا الان برای من جوملا سمه