• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورفای کردن پی پال

larsasoft

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام خدمت دوستان

بنده نیازمند حساب ورفای شده پیپال هستم که دارای مدارک کامل برای ورفای باشه ممنون میشم دوستان اطلاع بدن

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
سلام ، بنده اکانت وریفای شده با مستر کارت قابل شارژ و مدارک میتونم تقدیمتون کنم 120 تومن
اینم آیدی یاهو uvcco

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام
بنده اکانت پی پال طبق مشخصات واقعی و منحصر بفرد از روی مدارک که براتون درخواست میدم از کشور تایلند میسازم و با ویزا کارت 4 ساله با 3 دلار موجودی اولیه وریفاید میکنم و همراه با آی پی اختصاصی و ثابت تقدیمتون میکنم
و قبل خرید و بعد خرید کامل پشتیبانی میکنم و آموزش های مهم در خصوص نوع و روش استفاده از اکانت رو که تجربه من در این زمینه هست در فایل ورود همراه اکانت ارسال میکنم
و همین طور بهتون آموزش میدم که چگونه به صورت رایگان سایر اکانت های دیگر مثل پی زا رو وریفاید کنید
قیمت مجموعه با تخفیف 130 تومن
با من در ارتباط باشید
09370654434
yahoo:bahmani_67

mobin-hi

Registered User
لایک‌ها
7
آقای CYA با اینکه سوالم به اینجا ربطی نداره اما بازم میپرسم ! آخه یاهو ام کار نمیکنه و تنها جایی شما رو پیدا کردم اینجاست ! پیام خصوصی هم که نداره سایت :

سلام ! من یه هفتس که تو task4dollar و neobux کار میکنم ! اما روزی 1 دلار هم نمیتونم در بیارم ! البته به جای نئو باکس تو task4dollars کار میکنم! تسک هاشون یکیه اما تسک4دلار به پرفکت مانی پرداخت میکنه.
الان شما چجوری روزی 5 دلار در میارید ؟ من فقط با آیپی آمریکا تسک میرم و فقط هم شب ها حدود 5 تا تسک فیشر 6 سنتی واسم میاد :(

به زور تو 3 روز 1 دلار درآوردم و برداشت کردم !

تسک خودش کم شده یا مشکل از منه ؟ یه راهنمایی کنید لطفا ! خیلی به این احتیاج دارم !
این تسک های کازینو چجوریه ؟ ساعت چند میاد ؟ هر کدومش چند سنت میده ؟ کلا هر شب چند میشه ازش درآورد ؟

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
آقای CYA با اینکه سوالم به اینجا ربطی نداره اما بازم میپرسم ! آخه یاهو ام کار نمیکنه و تنها جایی شما رو پیدا کردم اینجاست ! پیام خصوصی هم که نداره سایت :

سلام ! من یه هفتس که تو task4dollar و neobux کار میکنم ! اما روزی 1 دلار هم نمیتونم در بیارم ! البته به جای نئو باکس تو task4dollars کار میکنم! تسک هاشون یکیه اما تسک4دلار به پرفکت مانی پرداخت میکنه.
الان شما چجوری روزی 5 دلار در میارید ؟ من فقط با آیپی آمریکا تسک میرم و فقط هم شب ها حدود 5 تا تسک فیشر 6 سنتی واسم میاد :(

به زور تو 3 روز 1 دلار درآوردم و برداشت کردم !

تسک خودش کم شده یا مشکل از منه ؟ یه راهنمایی کنید لطفا ! خیلی به این احتیاج دارم !
این تسک های کازینو چجوریه ؟ ساعت چند میاد ؟ هر کدومش چند سنت میده ؟ کلا هر شب چند میشه ازش درآورد ؟
سلام
بنده چند ماهی هست در این سایت ها فعالیت ندارم و تا جایی که اطلاع دارم کراود فلاور تغییرات داده و دیگه مثه سابق نمونده!
به نظر من الان دیگه ارزش فعالیت نداره و وقتتون رو تلف نکنید...
این هم تاپیک نئوباکس که در اونجا اگه سوالی داشتید میتونید بپرسید و دوستانی که هنوز فعالیت میکنن جوابتون رو میدن...
http://forum.persiantools.com/threads/معرفی-روش-جدید-کار-در-نئوباكس-با-درآمد-ماهیانه-بین-60-تا-120-دلار.360762/
بهتر بود پیام خصوصی میدادید و در این جا اسپم نمیدادید .
استارتر گرامی ببخشید به خاطر اسپم...

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
سلام من حساب وریفای شده دارم الان لازم ندارم با مدارک کامل قیمت 100 تومن با 90% تخفیف 10 تومن میدم میخوای؟

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام من حساب وریفای شده دارم الان لازم ندارم با مدارک کامل قیمت 100 تومن با 90% تخفیف 10 تومن میدم میخوای؟
داداش من اکانتتو میخوام
از چه کشوری باز شده؟؟
چند وقته داری؟؟
مدارکی که داری چیا هست؟؟
یه عکس از صفحه اکانتت همین جا بزار ببینم

بالا