• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورودی پایین گوگل

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خسته نباشید
من یه سوال مشابه این سوال که میخوام بپرسم چند وقت پیش پرسیدم متاسفانه کسی جوابمو نداد
میخواستم بدونم پوسته های وردپرس از نظر بهینه بودن واسه موتور های جستجو فرق دارن؟من الان زدیک به 2 ماه فعالیت مستمر و دایم و ارسال پست های اختصاصی هر روز نزدیک به 5 پست ارسال میکنم همه موارد سئو رو هم رعایت کردم اما ورودی گوگل روزانم کمتر از 5 تا هست بعضی روز ها اصلا ورودی ندارم.حالا دو تا سوال دارم
اول اینکه بعضی ها میگند ورودی گوگل برای این کم هست چون هنوز گوگل سایت ها رو اپدیت نکرده اما خوب اگه اینطوره چرا یکی از دوستام که همزمان با من سایت زد و همه کطالبش کپی هست الان ورودی گوگلش نزدیک به 200 تا هست ؟
سوال دومم هم اینه که این ورودی گوگل پایین من یه مشکل عادی هست یا برای سایتی با کارکرد 2 ماه عادی هست؟

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
سلام خسته نباشید
من یه سوال مشابه این سوال که میخوام بپرسم چند وقت پیش پرسیدم متاسفانه کسی جوابمو نداد
میخواستم بدونم پوسته های وردپرس از نظر بهینه بودن واسه موتور های جستجو فرق دارن؟من الان زدیک به 2 ماه فعالیت مستمر و دایم و ارسال پست های اختصاصی هر روز نزدیک به 5 پست ارسال میکنم همه موارد سئو رو هم رعایت کردم اما ورودی گوگل روزانم کمتر از 5 تا هست بعضی روز ها اصلا ورودی ندارم.حالا دو تا سوال دارم
اول اینکه بعضی ها میگند ورودی گوگل برای این کم هست چون هنوز گوگل سایت ها رو اپدیت نکرده اما خوب اگه اینطوره چرا یکی از دوستام که همزمان با من سایت زد و همه کطالبش کپی هست الان ورودی گوگلش نزدیک به 200 تا هست ؟
سوال دومم هم اینه که این ورودی گوگل پایین من یه مشکل عادی هست یا برای سایتی با کارکرد 2 ماه عادی هست؟

ورودی گوگل یا همون به اصطلاح سئو بودن سایت بسته به موارد زیادی است که یکی از آن ها بهینه بودن قالب وب سایت می باشد !

hostirani

Registered User
لایک‌ها
9
آدرس ساييتون رو بديد بررسي كنم

به اي دي irbco در ياهو مسيج دهيد مشكلتان را بررسي مي كنم

استاد سلام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من یک سایت راه اندازی کردم برای همه استاد ها برای هر کسی که می توانه مطالبی را یاد بده یا تدریس خصوصی بکنه الان هم حدود 400 مدرس و معلم و کار بلد توش ثبت نام کردند
و می توانند ثبت آگهی تدریس خصوصی بکنند راستش دوست دارم هر کسی تو هر کجای ایران که می توانه چیزی یاد بده از هر مدل کسب و کار و آموزش حرفه و فن گرفته تا درس و مدرسه و کنکور بیاد تو سایت استاد سلام ما جستجو کنه .
پس استاد محترم که تدریس خصوصی هم می کنید با افتخار از شما دعوت می کنم که تو سایت استاد سلام ثبت نام کنید، ما شما را با شاگردها آشنا می کنیم ، یعنی بقیه کارها با ما.
بعد از ثبت نام هم اگه مشخصاتتان را کاملتر کنید برای شناخت بهتر شاگردان عالیه .
به سایت ما اطمینان کنید ما هم کسب و کار شما را رونق خواهیم داد.
استاد سلام
استاد سلام - مرجع استاد
http://www.facebook.com/ostadsalam
tabligh.jpg

بالا