• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورودی گوگل گرفتن

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

دوستان من یک سایت دارم به اسم آلاچیق (ادرس توی امضا هست)
من قالبم رو دادم سئو کرده یکی ،‌هر روز پست اختصاصی میزارم ، چند ماه کار میکنم اما این ورودی لعنتی گوگل من اصلا بالا نمیره

چکار کنمش بابا خودمو کشتم نمیدونم کجای کار میلنگه
خیلی خرابه اوضا ورودی گوگلم‌!

g-galaxy

Registered User
لایک‌ها
58
سلام

من قالبم رو دادم سئو کرده یکی ،‌هر روز پست اختصاصی میزارم ، چند ماه کار میکنم اما این ورودی لعنتی گوگل من اصلا بالا نمیره

با سلام
شما سایتتون رو چه مدتی هست ثبت کردید ؟
در گوگل وبمستر سایت مپ تعریف کردید ؟

سئو تنها باعث ورودی گوگل نمیشه !
باید ابتدا آی پی مستقیم از طریق تبلیغات وارد سایتتون کنید و روزانه چند بار از سرچ گوگل وارد سایتتون بشید تا کم کم از نظر گوگل سایت مفیدی باشید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
با سلام

باید ابتدا آی پی مستقیم از طریق تبلیغات وارد سایتتون کنید و روزانه چند بار از سرچ گوگل وارد سایتتون بشید تا کم کم از نظر گوگل سایت مفیدی باشید

++
http://www.aalachigh.ir/sitemap.xml

خالیه چرا ؟

جریان شما مثل اون کسی هستش که توی بانک حساب نداشت هی میخواست ماشین برنده بشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام

صفحاتی که ورودی داری به صفحات دیگت لینک بده کاربرارو تشویق کن از مطالب دیگت هم بازدید کنند.

Reza_Mx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بک لینک های بیشتری دریافت کنید

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام

سلام بله دوست عزیز تعریف شده

یعنی اینکار که خود من هر روز برم الکی تو سایتم فایده داره

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
++
http://www.aalachigh.ir/sitemap.xml

خالیه چرا ؟

جریان شما مثل اون کسی هستش که توی بانک حساب نداشت هی میخواست ماشین برنده بشه

داداش ادرسش این هست

http://www.aalachigh.ir/sitemap_index.xml
و یک چیزی که هستش اینه که دیروز یک ارور اومده توی google webmaster tools

که اینطوری هست
http://www.aalachigh.ir/: Increase in server errors

Google detected a significant increase in the number of URLs we could not access. It is likely that your server had an internal error or was busy when attempting to process these requests.

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
لینک سایت مپ که اینجا گذاشتید , ریدایرکت میشه به صفحه اصلی سایت .

بهرحال اینطور که پیداست از پلاگین seo yoast استفاده کردید ,

بخش سایت مپ این پلاگین هنوز باگ داره و رو اکثر سایت ها جواب نمیده . پیشنهادم اینه که سایت مپ این پلاگین را غیر فعال کنید و از پلاگین دیگری برای سایت مپ استفاده کنید .

گوگل هم گفته که آمار خطا های سایت مپ بالا رفته . ( 404 error )

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
لینک سایت مپ که اینجا گذاشتید , ریدایرکت میشه به صفحه اصلی سایت .

بهرحال اینطور که پیداست از پلاگین seo yoast استفاده کردید ,

بخش سایت مپ این پلاگین هنوز باگ داره و رو اکثر سایت ها جواب نمیده . پیشنهادم اینه که سایت مپ این پلاگین را غیر فعال کنید و از پلاگین دیگری برای سایت مپ استفاده کنید .

گوگل هم گفته که آمار خطا های سایت مپ بالا رفته . ( 404 error )

به نظرتون از چی استفاده کنم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
این ارور ها چیه
7 Server error
0 Access denied

105 Soft 404
0 Not found

سرور ارور ها مربوط به هاستم هست؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
server error معمولا بخاطر قطع ارتباط هاست هستند. که گاهی پیش میاد ولی شما می تونید چک کنید که مربوط به چه تاریخی هست

بقیه پیام های خطا هم همگی با جزئیات در وبمستر تولز گفته شده که کجای سایت شما چنین خطایی را ایجاد می کنه و دلیلش چیه . کافیه روی پیام های خطا کلیک کنید و لینک ها را پیگیر بشید .

ظاهرا در مورد سایت مپ اطلاعات چندانی ندارید , بهتره تو همین انجمن مطالب مربوط به سایت مپ را بخونید , و در مورد تنظیمات پلاگین .

همچین , در منو تنظیمات پلاگین سایت مپ , معمولا حالت debug هم وجود داره که بصورت پیشفرض غیر فعال هست , اگر سایت مپ شما بدرستی کار نمی کنه , debug را فعال کنید تا اطلاعاتی در مورد خطا های بوجود اومده ارائه بده و بتونید برطرف کنید .

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
server error معمولا بخاطر قطع ارتباط هاست هستند. که گاهی پیش میاد ولی شما می تونید چک کنید که مربوط به چه تاریخی هست

بقیه پیام های خطا هم همگی با جزئیات در وبمستر تولز گفته شده که کجای سایت شما چنین خطایی را ایجاد می کنه و دلیلش چیه . کافیه روی پیام های خطا کلیک کنید و لینک ها را پیگیر بشید .

ظاهرا در مورد سایت مپ اطلاعات چندانی ندارید , بهتره تو همین انجمن مطالب مربوط به سایت مپ را بخونید , و در مورد تنظیمات پلاگین .

همچین , در منو تنظیمات پلاگین سایت مپ , معمولا حالت debug هم وجود داره که بصورت پیشفرض غیر فعال هست , اگر سایت مپ شما بدرستی کار نمی کنه , debug را فعال کنید تا اطلاعاتی در مورد خطا های بوجود اومده ارائه بده و بتونید برطرف کنید .

Your Sitemap appears to be an HTML page. Please use a supported sitemap format instead.

این مشکل رو چطور حل کنم

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
اگر این پیام خطا مربوط به تعداد کمی لینک از سایت مپ میشه , مشکل خاصی ایجاد نمی کنه و می تونید ندید بگیرید

معمولا بعد از پست های جدید که میزنید , سایت مپ دوباره آپدیت میشه و مشکل برطرف میشه

یکی از دوستان پلاگینی را معرفی کردند که کارش خوبه , همچنین پلاگین معروف دیگری هم هست به اسم Google XML sitemap این هم خوبه

پلاگین های مطمئن را استفاده کنید که دردسر نداشته باشه

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
اگر این پیام خطا مربوط به تعداد کمی لینک از سایت مپ میشه , مشکل خاصی ایجاد نمی کنه و می تونید ندید بگیرید

معمولا بعد از پست های جدید که میزنید , سایت مپ دوباره آپدیت میشه و مشکل برطرف میشه

یکی از دوستان پلاگینی را معرفی کردند که کارش خوبه , همچنین پلاگین معروف دیگری هم هست به اسم Google XML sitemap این هم خوبه

پلاگین های مطمئن را استفاده کنید که دردسر نداشته باشه

راستش اون پلاگین GOogle XML SITEmap رو از 30 اوم نوامبر فعال کردم اما تا امروز هیچ روزیشو ایندکس نکرده بود و هنوز پندینگ بود و دوباره با همین Yoast شروع به کار کردم

الان سایت مپ هر چند روز آپ میشه ؟‌هر روز دیگه ؟

بالا