• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورود به بازار خرید و فروش بیت کوین

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
سلام من میخوام وارد بازار خریدو فروش بیت کوین بشم ولی چیزی ازش نمیدونم فقط قبلا یکم با فری بیت کوین کار کردم میخواستم ببینم از کجا باید راهنمایی بگیریم و چجوری شروع کنم

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام من میخوام وارد بازار خریدو فروش بیت کوین بشم ولی چیزی ازش نمیدونم فقط قبلا یکم با فری بیت کوین کار کردم میخواستم ببینم از کجا باید راهنمایی بگیریم و چجوری شروع کنم
چرا سرمايه داريد يا مي خوايد بزاريد؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
ریسکش خیلی خیلی بالاست اگه ندونی چی به چیه!

programer1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز شما می تونید با حداقل ها نیز وارد این کار بشید ولی باید اینقدر قوانین رو جدی بگیرید که باعث نشه هر روز در پلیس فتا باشید. نقل و انتقالات غیر قانونی و مشکلات زیادی که این کارها دارند بسیار زیاد هستش که باعث میشه خیلی این کار دارای ریسک امنیتی باشه.

اما :
شما می تونید با حداقل 1 میلیون تومان وارد این عرصه بشید برای خرید بیت کوین
می تونید با مبلغ اندکی در حدود 100 هزار تومان یک وب سایت با وردپرس راه اندازی کنید
و یا برای اینکه وب سایت حرفه ای د اشته باشید که اعضا بتونند اتوماتیک خرید و فروش کنند و نیاز به شما نباشه( فقط شما باید مدارک رو تایید کنید و یوزر رو فعال کنید ) در حدود 2 میلیون هزینه داره

و در حدود 1 میلیون تومان هم هزینه تبلیغات

شما می تونید به سادگی با حذف سیستم حرفه ای و تبلیغات تنها با حداقل ترین ها کار کنید اما پیشرفت شما خیلی کند خواهد بود خیلی کند.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
اگر کار علنی و خرید و فروش در ایران میخواید انجام بدید باید از فتا سوال بپرسید! و نماد اعتماد و .. دریافت کنید!

اگر خرید و فروش شخصی منظورتونه اگر خواستید میتونم راهنمای کنم

بالا