• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورژن 2 یکی از با گرافیک ترین بازی های موبایل (Asphalt 2 =>شبیه به=> NFS MW)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
ورژن 2 یکی از با گرافیک ترین بازی های موبایل (Asphalt 2 =>شبیه به=> NFS MW)

ورژن 1 این بازی رو که جزو با کیفیت ترین بازی های موبایل به حساب میاد ، قبلا براتون معرفی کرده بودیم فکر می کنم همه کسایی که با بازی هایی که از طرف ما معرفی شده سر رو کار داشتند ورژن یک بازی رو روی گوشیشون نصب کرده باشند حالا ورژن دوم این بازی با گرافیکی استثنایی در حد ps1 رو براتون می زارم که این ورژن چیزی شبیه به NFS most wanted هستش امیدوارم از بازی کردن لذت ببرید
البته این بازی مخصوص گوشی های مجهز به سیستم عامل سیمبین می باشد.

دریافت بازی

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
دوست عزیز mehdirm666 شما دارید از این بازی ها برای تبلیغ سایت خودتون forums.nsd.ir استفاده می کنید و برای دانلود این بازی نه تنها لینک مستقیم نمی زارید بلکه برای دانلود اون بازی ها دیگران باید توی سایت شما رجیستر کنن . اما باز هم بعد از رجیستر اجازه دانلود داده نمیشه . نکنه حتما باید کلی پست برای راه افتادن سایت شما بزنیم ؟!

واقعا شرم آوره

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
من id شما رو ignore کردم
بای بای ;)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز mehdirm666 شما دارید از این بازی ها برای تبلیغ سایت خودتون forums.nsd.ir استفاده می کنید و برای دانلود این بازی نه تنها لینک مستقیم نمی زارید بلکه برای دانلود اون بازی ها دیگران باید توی سایت شما رجیستر کنن . اما باز هم بعد از رجیستر اجازه دانلود داده نمیشه . نکنه حتما باید کلی پست برای راه افتادن سایت شما بزنیم ؟!

واقعا شرم آوره
دوست به ظاهر محترم بنده
من قبلا جواب یه سوال شبیه به این توهین شما (البته اون سوال بود و توهین نشده بود) رو دادم . اگر خیلی مایل و مشتاق به گرفتن پاسخ بودید میتونید برید و در تایپیک بهترین بازی های موبایل و یا بهترین نرم افزارهای موبایل اون رو پیدا کنید و بخونید .
اما باز هم بعد از رجیستر اجازه دانلود داده نمیشه . نکنه حتما باید کلی پست برای راه افتادن سایت شما بزنیم ؟!
شما که درباره ی چیزی اطلاع نداری بهتره سکوت کنید و نظر ندید . افرادی که دارند از بازی ها و یا نرم افزار های موبایل استفاده میکنند هیچ کدوم حتی یه دونه پست هم نکردد که اون سایت راه بیفته و ما هم برای این منظور نیازی به پست دادن افراد مورد نظر شماو خود شما و امثالهم نداریم چون اون سایت به خودی خود راه افتاده .

و در پایان اگر بازم مشکلی وجود داشت پی ام بدید تا درست و حسابی روشنتون کنم و پاسخ بدم .
و اگر یه مقدار محترمانه تر مشکلتون رو مطرح کنید مطمعناً نتیجه ی بهتری میگیرید .

در ضمن ما به شما بدهکار که نیستیم ؟ درسته ؟

من id شما رو ignore کردم
بای بای
خداحافظ عزیزم .

گراسیاس !

بالا