• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وصل شدن تبلت به اینترنت با لپ تاپ

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
سلام دوستان لطفا کمک کنید.
میخوام با تبلت به اینترنت لپ تاپ که با lan وصل شده متصل بشم باید چیکار کنم.(از طریق سیم یا وایرلس)

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
شما این رو توی گوگل سرچ کنید:
Your tablet model + ad-hoc networks

S.H.E

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان لطفا کمک کنید.
میخوام با تبلت به اینترنت لپ تاپ که با lan وصل شده متصل بشم باید چیکار کنم.(از طریق سیم یا وایرلس)

Network and sharing center را از تو کنترل پنل باز کنید. Manage wirelss networks را باز کنید. Add را از تو نوار بالا بزنید. Create an ad-hoc network را بزنید. Next را بزنید. Network Name را به صورت انتخابی وارد کنید. Security-type همون WPA2-Personal باشه و در باکس Security Key هم رمزی برای شبکه تون انتخاب کنید. Save this network را تیک بزنید و Next و بعد هم Close.

حالا با گوشیتون می تونید شبکه ای که ایجاد کردید ببینید. می تونید بهش کانکت بشید. البته تنظیمات IP وایرلس گوشی را هم به این شکل باید تنظیم کنید:

اگر ویندوزتون سون بود:
IP: 192.168.137.2
Netmask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.137.1
DNS 1: 8.8.8.8
DNS 2 : 8.8.4.4
حواستون باشه که دو تا قسمت به نام DNS باید داشته باشی وگرنه اسمشون لزوما DNS 1 و DNS 2 نیست.

اگر ویندوزتون XP بود:
IP: 192.168.0.2
Gateway: 192.168.0.1

برای ویستا هم چون تجربه کار کردن باهاش را نداشته ام هر دو را امتحان کنید ببینید با کدوم گوشی می تونه از اینترنت استفاده کنه.

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
Network and sharing center را از تو کنترل پنل باز کنید. Manage wirelss networks را باز کنید. Add را از تو نوار بالا بزنید. Create an ad-hoc network را بزنید. Next را بزنید. Network Name را به صورت انتخابی وارد کنید. Security-type همون WPA2-Personal باشه و در باکس Security Key هم رمزی برای شبکه تون انتخاب کنید. Save this network را تیک بزنید و Next و بعد هم Close.

حالا با گوشیتون می تونید شبکه ای که ایجاد کردید ببینید. می تونید بهش کانکت بشید. البته تنظیمات IP وایرلس گوشی را هم به این شکل باید تنظیم کنید:

اگر ویندوزتون سون بود:
IP: 192.168.137.2
Gateway: 192.168.137.1
حواستون باشه که دو تا قسمت به نام DNS باید داشته باشی وگرنه اسمشون لزوما DNS 1 و DNS 2 نیست.

اگر ویندوزتون XP بود:
IP: 192.168.0.2
Gateway: 192.168.0.1

برای ویستا هم چون تجربه کار کردن باهاش را نداشته ام هر دو را امتحان کنید ببینید با کدوم گوشی می تونه از اینترنت استفاده کنه.

روی گوشیه من این روش کار نکرد! برای بعضی مدلها برنامه +تنظیماتی وجود داره که اگه اون رو پیدا کنن بهتره.

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
شما نرم افزار connectify 3.2 رو دانلود کن باهاش اینترنت رو از طریق wifi لپ تاپ شیر کن . در واقق لپ تاپت تبدیل به access point میشه با این نرم افزار تنظیماتش سادست

S.H.E

Registered User
لایک‌ها
4
من با Galaxy s II va Galaxy tab کردم شد
و بعد هم کانکت شوید

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
من با Galaxy s II va Galaxy tab کردم شد
و بعد هم کانکت شوید

از من کانکت نمیشه.با ایسوس ترانسفورمر

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
این روش برای من جواب داد .... (Desire HD)
فایل پیوست رو دانلود کنید و روی تبلتتون بریزید، بعد وارد ریکاوری مد بشید و از طریق Install zip file نصبش کنید ...
برای من خیلی خوب جواب میده و بعد از نصب فقط کافیه اینترنت Ad-hoc رو با لپتاپتون بسازید...

نکته: روی رامهای Stock جواب میده فقط.

فایل های ضمیمه

• ADHOC.v2.zip
    261.5 KB · نمایش ها: 76
Last edited:
بالا