• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وصل کردن دامنه به بلاگر؟

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
نیازمند کمک برای وصل کردن دامین به بلاگر هستم :D طبق آموزش گوگل عمل کردم و Dns کنترل پنل دامینم رو تنظیم کردم:

Capture22.jpg

طبق این آموزش گوگل: https://support.google.com/blogger/troubleshooter/1233381?rd=1#ts=1734115

ولی هنوز ارور میده٬ نمیدونم اشتباه تنظیم کردم یا هنوز سرور dns رو آپدیت نکرده

Last edited:

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
نیازمند کمک برای وصل کردن دامین به بلاگر هستم :D طبق آموزش گوگل عمل کردم و Dns کنترل پنل دامینم رو تنظیم کردم:

Capture22.jpg

طبق این آموزش گوگل: https://support.google.com/blogger/troubleshooter/1233381?rd=1#ts=1734115

ولی هنوز ارور میده٬ نمیدونم اشتباه تنظیم کردم یا هنوز سرور dns رو آپدیت نکرده

معمولا بعد از تنظیم دی ان اس ، مدتی طول میکشه تا تغییرات تو آی اس پی ها آپدیت بشه .

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
نکته:

طبق نوشته‌ی گوگل

Where it says Name, Label or Host simply enter www

تا اینجا درست :D

list ghs.google.com as the Destination, Target or Points to

کنترل پنل من Destination, Target or Points to هیچکدوم نداره ولی content نوشته... درسته؟

گوگل نوشته تا 24 ساعت صبر کنید اگر باز ارور داد٬ اشتباه وارد کردید. بیشتر از 24 ساعت طول کشیده ولی بیشترم صبر میکنم :D حالا درست وارد کردم؟

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
نکته:

طبق نوشته‌ی گوگل

تا اینجا درست :D

کنترل پنل من Destination, Target or Points to هیچکدوم نداره ولی content نوشته... درسته؟

گوگل نوشته تا 24 ساعت صبر کنید اگر باز ارور داد٬ اشتباه وارد کردید. بیشتر از 24 ساعت طول کشیده ولی بیشترم صبر میکنم :D حالا درست وارد کردم؟

شما کلا دی ان اس ها رو به دی ان اسهای گوگل تغییر دادین ؟ یا برای دامنه یه رکورد cName ایجاد کردین ؟

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
خط ها رو پاک کردم و اونایی که گوگل گفته بود اضافه کردم.

دو تا cname رو اینجوری نوشته بود٬ دومی واسه شناسایی اینکه صاحب دامین هستم. چهار تا A ها هم نوشته بود برای اینکه وقتی آدرس رو بدون www وارد کرد کسی منتقل بشه و ارور دریافت نکنه. لاین آخر هم نمیشه پاک کرد.

Last edited:

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
خط ها رو پاک کردم و اونایی که گوگل گفته بود اضافه کردم.

دو تا cname رو اینجوری نوشته بود٬ دومی واسه شناسایی اینکه صاحب دامین هستم. چهار تا A ها هم نوشته بود برای اینکه وقتی آدرس رو بدون www وارد کرد کسی منتقل بشه و ارور دریافت نکنه. لاین آخر هم نمیشه پاک کرد.
این کارا رو تو پنل دامنه انجام دادین دیگه ؟ درسته ؟ و اینکه پنل شما تنظیم دی ان اس پیشرفته داره ؟
اگه از اونجا انجام شده ، باید دی ان اس های دامنه رو خود دی ان اسهایی که شرکت ثبت کننده بهتون ارائه میده ، باشه .

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
وصل شد :thumbsup:
درست وارد کرده بودم

فقط بدون www وارد نمیشه :whistle:

بالا