من این وصیت نامه را در کمال صحت و سلامت عقلی و جسمی تایپ! میکنم. از شما میخواهم به همه خواسته هایم عمل کنید.
ورثه عزیزم!
چون پول ندارم وکیل بگیرم! یک نسخه از این وصیت نامه در درایو H، و همچنین یک نسخه را در انجمن پرشین تولز به امانت قرار میدهم! این که چطوری بعد از مرگم از مفاد این وصیت نامه با خبر بشید، به خودتون مربوطه!
همسر عزیزم!
شرمسار تو شدم که به این زودی بار سفر بسته ام، از پیش تو فرشته زمینی میروم، تا بتوانم چند صباحی را در پیشگاه فرشتگان آسمانی باشم!
تو نسبت به تمام دخترانی که به ازدواج با من علاقه داشتند، بهتر بودی اما قبول کن آنها که به من جواب رد دادند از تو بهتر بودند!
مال و اموال زیادی ندارم که به تو ببخشم اما از پدر و مادرم میخواهم اجازه دهند حالا که من مرده ام تو بتوانی ازدواج مجدد بکنی.
قبر مرا در در ارتفاع 2000 متری سطح آب های نیلگون خلیج فارس بکنید. اجازه فروش طبقات دیگر قبرم را نمیدهم مگر اینکه قصد فروش آن را به دختران دانشجو داشته باشید!
از کاشتن هر گونه درخت، گل و بوته بر سر قبرم خودداری کنید! بعد از اینکه رشد کنند، ریشه های آنها مرا عذاب میدهد!
یک جفت جوراب آبی داشتم که هر گاه به پا میکردم انگشت شصتم بیرون میزد، آن را به دوست دوران کودکی ام، خسرو، بدهید! شاید با کفش او سازگار باشد! در کفش من که رفتارش بودار و مشکوک بود!
سه شلوار راحتی دارم که دو تای آنها را به پسرانم بدهید و آن یکی را به به داماد آینده ام، کسی که با دخترم ازدواج میکند.
کیس کامپیوتر و مانیتور مرا با خودم خاک کنید، دنیای بدون اینترنت برایم سخت است! اگر اجازه این کار را به شما ندادند، هارد موجود در کیس را نابود کنید! آبروی مرا میبرند فایل های موجود در این هارد! و اما اگر توانستید کامپوترم را با خودم خاک کنید، کارت اینترنت فراموش نشود! گرچه شایعاتی شنیده ام که در بین اموات اینترنت پر سرعت 1000 گیگابایت، متصل به خطوط فیبر خاکی! موجود است و هزینه آبونمان مخابرات برزخ! کمتر از 1000 تومان این دنیاست! اما شما به این شایعات توجه نکنید و کارت اینترنت مکفی برایم بگذارید.
یک اکانت طولانی مدت *** هم نیاز دارم! گویا دوستان فیلترینگ کشور که پیش از من مرحوم شده اند در برزخ نیز به کار شریف خود ادامه میدهند و سایت های مردگان جهنمی را فیلتر میکنند!
جنس کفن من باید از ابریشم هندی باشد. وگرنه روح من با خیرات شما شاد نمیشود که نمیشود!
برای خیرات، خرما و حلوا ندهید. جوجه کباب را بیشتر میپسندم! میخواهم سرم را پیش دیگر اموات بالا بگیرم!
پسر بزرگم!
حالا که من در این دنیا نیستم، میدانی که نماز ها و روزه های ادا نکرده من به گردن توست! از زمانی که فهمیدم کودک درون شکم مادرت تو هستی و پسر، دیگر نماز نخوانده ام و روزه هایم را خورده ام! چون میدانستم همه آنها به گردن تو خواهد افتاد! از تو نمیگذرم و شیر مادرت را حلالت نمیکنم اگر این دین را از گردنت رها نکنی!
پسر کوچکم!
دوست داشتم تو دختر میشدی تا هدفمان از بچه آوری دوباره میسر میشد! اما از تو میخواهم بروی و مدیر عامل فعلی پرسپولیس را پیدا کنی و از طرف من کشیده ی محکمی به صورتش بنوازی! با این تیم بستنش!
دخترم!
زیاد به پسر ها اعتماد نکن! موجودات عجیبی هستیم ما مردها! در ابتدا دوست داشتم فرزند دومم دختر میشد، اما حالا که یک دختر دارم سخت از کرده خویش نادم هستم! به کسی نگو! اما این خرج جهیزیه ی تو مرا کشت! وگرنه من به این زودی ها نمیمردم!
عینک مرا هم فراموش نکنید! بدون آن چگونه میتوانم فرشتگان را دید بزنم!
از جی میل و یاهو میل میخواهم در برابر خواهش های خانواده ام کم نیاورند و پسورد ایمیل های مرا به هیچ کس ندهند! از جناب موزمار هم میخواهم پسورد اکانت پرشین تولزم را به کسی ندهد. همچنین از مرکز ثبت دامنه های دات ای آر میخواهم دامنه های مرا به احترام من برای همیشه به نام من نگه دارند!
اگر بعد از مرگم کسانی آمدند و مدعی شدند همسر و یا فرزندان من هستند، با آنها خوب رفتار کنید! خلاف شرع که نکرده ام! این را به شما قول میدهم! همه ی آنها فرزندان حلال زاده من هستند و همسرانم هم قانونی هستند!
گواهینامه و کارت پایان خدمتم را نیز همراهم خاک کنید، شاید اون دنیا نیز اعتبار داشته باشد!
یک حراجی ترتیب دهید و تمام کتاب هایم را به فروش برسانید، تمام پولش را هم به حساب بانکی ام در سوییس بریزید!
به تمام کسانی که به آنها بدهی دارم بگویید خدا بیامرز دستش از دنیا کوتاه شد، حلالم کنند! و اما پوست از سر آنهایی که به من بدهی دارند بکنید! تا پولم را نگرفتید و به حساب بانکی ام واریز نکنید تنم در قبر میلرزد!
ام پی تری پلیرم را پر از آهنگ های جدید کنید و بندازید تو قبرم تا حوصله ام در زیر خاک سر نرود.
یک دست لباس پرسپولیس، منچستر یونایند و تیم ملی انگلستان را همراهم به خاک بسپارید! کی به کیه! شاید خدا هم مثل من طرفدار این تیم ها بود! و هوای من رو داشته باشه!
شطرنج، ورقهای کیم و مکعب روبیک را هم همراهم خاک کنید!
تمام فیلم ها، مستندها، بازیها، نرم افزارها و ... من را در بازارچه پرشین تولز به فروش برسانید! قیمت هر سی دی 300 و هر دی وی دی 400 تومان! به خریدار ها شماره حساب سوییسم را بدهید! تمام سی دی ها و دی وی دی های مشکوک را هم نابود کنید! پولی که از فروش آنها به دست بیاید حرام است!
خوب دیگه تموم شد! دیگه چیزی ندارم!
چه حواس پرتی دارم من!
من که اصلا زن و بچه ندارم!
مهم نیست ...
در آگهی ترحیمم بنویسید: جوان ناکام یوسف ناصری!