• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وصیت نامه

koreda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیروز مسیر همیشگی رو گوله کرده بودم و حواسم اصلا به تقاطع نبود که خلاصش کنم براتون تا چند قدمی مرگ رفتم اگر میخوردم به اون پرایده . الان تازه میفهمم که مرگ چقدر واقعا به آدم نزدیک هست
من میخواهم بعد از مرگم تمام اموالم و دارایی هام صرفه امور خیریه بشه. میخواهم در مناطق محروم تمام دارایی ام کمک به ساخت مدرسه بشه. اما وصیت نامه ندارم و نمیدونم چه طور باید وصیت نامه تهیه کنم. فقط میدونم که اگر یک کاغذ وردارم و توش یک چیزی بنویسم هیچ ارزشی نداره. مجرد هم هستم و ورثه ای ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید باید چه طور وصیت نامه تهیه کنم که کسی نتونه دورش بزنه

koreda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ کس اطلاعی نداره ؟ یعنی هیچ کدومتون وصیت نامه ندارین ؟؟

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
در مورد وصیت بی خبرم ولی اهدا عضو مردونه ترین کاری ه که یه آدم میتونه کنه
اول برو سراغ کارت اهدا

koreda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت رو چه طوری بگیرم که بعدا اگه چیزیم شد فک و فامیل دبه نکن ؟
ولی وصیت نامه مهمتره

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
وصیت نامه رو باید تو دفتر اسناد رسمی (محضر) ثبتش کنی تا قانونی بشه
در مورد اهدای عضو ؛ هم کارتش رو بگیر و هم در وصیت نامه ت قید کن

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
یادت باشه که طبق قانون شما در مورد یک سوم اموالت وصیت میکنی. الباقی میرسه به ورثه.... اگر اونا بخوان میتونن به وصیت عمل کنن و تمام اموال رو ببخشن.

koreda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوم ؟ من مجردم. ورثه یعنی ندارم ؟ یا فک و فامیل ورثه حساب میشن ؟
من میخواهم تمام اموالم رو ببخشم. فکر نمیکنم فک و فامیلم بیان پول رو بدن خیریه ...
چه کار باید بکنم که بتونم همه اموالم رو بدون برو برگرد ببخشم ؟ بعد وصیت نامه رو چه طوری تو دفتر ثبت اسناد باید ثبت کنم چون من بلد نیستم

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
در مورد اهدا اگر کارت داشته باشید و خانواده تون بدونن که شما راضی به این کارید به خاطر شما ام که شده این کارو میکنند

در مورد وصیت هم پدر و مادرتون وارث شما هستند

koreda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پدرم که خیلی وقت هست فوت شده. مادرم در قید حیات هست. خواهر و برادر ها ورثه حساب نمیشن ؟
یعنی الان مادر مشکل ساز هست ؟ هیچ راهی نیست که مطمن بشم بعد از مرگم تمام اموالم به خیریه میرسه ؟ خیلی فکرم رو مشغول کرده. چون اقوامم با من خوب نیستن و خیلی پول پرست هستن. صد در صد میدونم به وصیتم عمل نمی کنن :hmm:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
پدرم که خیلی وقت هست فوت شده. مادرم در قید حیات هست. خواهر و برادر ها ورثه حساب نمیشن ؟
یعنی الان مادر مشکل ساز هست ؟ هیچ راهی نیست که مطمن بشم بعد از مرگم تمام اموالم به خیریه میرسه ؟ خیلی فکرم رو مشغول کرده. چون اقوامم با من خوب نیستن و خیلی پول پرست هستن. صد در صد میدونم به وصیتم عمل نمی کنن :hmm:

کسایی که ارث می برن سه دسته ان. تا دسته قبل از اون ها هست بقیه ارث نمی برن. در مورد شما تا زمانی که مادرتون هستند، برادر و خواهر ارث نمی برن، تنها وارث هم مادرتون هستن. دسته اول: همسر و فرزندان و پدر و مادر هستن. در مرحله بعد برادر و خواهر و اجداد و در مرحله سوم هم عمه و خاله و عمو و دایی و یا بچه هاشون. منم شنیدم که شما در صورت داشتن وصیت نامه فقط 1/3 اموال رو می تونید وقف کنید.

koreda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این خیلی مسخره است. من نخواهم پولم به اونها برسه چه کار باید بکنم ؟ یعنی اختیار مال خودم رو هم ندارم ؟؟؟!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
این خیلی مسخره است. من نخواهم پولم به اونها برسه چه کار باید بکنم ؟ یعنی اختیار مال خودم رو هم ندارم ؟؟؟!

عذر می خوام، اما بعد از مرگ عملا دیگه مال شما نیست. این که مال کی هست هر کسی یه چیزی می گه و از حوصله این جا خارج هست. شما اگر می خواهید کار خیری انجام بدید همین الان انجام بدید که واقعا اختیاری در کار هست. در مورد ملک البته یه کار می شه کرد که تا طرف زنده است اختیار ملکش با خودش باشه، اما وقتی مرد به شخص خاصی برسه. بهش می گن صلح. نمی دونم اگر طرف صلح موسسه خیریه ای هم بتونه باشه یا نه. اگر کسی هست که بهش اطمینان دارید، می تونید برید محضر و دارایی و ثبت تا کارهاش انجام بشه. می تونید سوال هم بکنید که طرف صلح حتما باید شخص حقیقی باشه، یا حقوقی هم امکانش هست.

koreda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو کار ساخت و ساز هستم. خونه نیمه کاره هم این قابلیت صلح رو دارد ؟ برای حساب بانکی ام هم میتوانم صلح تعیین کنم ؟ میخواهم به موسسه محک برسه بعد از مرگم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
تو کار ساخت و ساز هستم. خونه نیمه کاره هم این قابلیت صلح رو دارد ؟ برای حساب بانکی ام هم میتوانم صلح تعیین کنم ؟ میخواهم به موسسه محک برسه بعد از مرگم

فکر کنم باید سند داشته باشه، در مورد حساب بانکی هم اصلا اطلاعی ندارم که بشه. البته من دقیق نمی دونم. بهتره برید از یه محضردار سوال کنید. در همین حد می دونم که صلح و صلح مشروط و این ها برای املاک هست. صلح مشروط رو می شه برگردوند. اما دقیق در مورد جزئیاتش اطلاعی ندارم.

baroooon

Registered User
لایک‌ها
13
بهتره با یه مشاور حقوقی صحبت کنی تا راهشو بهت بگه.تو اطرافیان خیلیا رو میشناسم که وصیت نامه نوشتن ولی بعضی بچه ها بنا به منفعت خودشون گم و گور کردن وصیت نامه رو!ولی خب معمولا افرادی که وضع مالی خوبی دارن یه وکیل میگیرن و وصیت نامه و اختیار همه چیز رو میدن دستش.
ولی قشن تره که شما تا زنده ای کار خیر کنی هم خودت لذتشو میبری و زندگی بهتری خواهی داشت و هم خیالت بابت اون دنیا راحته!

koreda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من الان خونه زندگیم رو ببخشن به خیریه خودم چی کار کنم ؟ هدف من اینه که بعد از مرگم صد در صد هر چی دارم به خیریه برسه نه به ورثه بی خاصیت تا حداقل صوابی ببریم و به جامعه خدمتی کرده باشین. وکیل هم نمیدونم چه طوری هست داستانش اونقدر ها هم وضعم خوب نیست. بعد فرضا وکیلت هم وصیت نامه رو بدونه چه تضمینی هست اون رو اجرا کنه ؟ یا اصلا چه طوری خبردار بشه من دیگه در قید حیات نیستم ؟ فرضا در دفتر خانه هم ثبت بشه کی به اون دفتر خونه اطلاع میده که من مردم یه روزی ؟

baroooon

Registered User
لایک‌ها
13
خوب من الان خونه زندگیم رو ببخشن به خیریه خودم چی کار کنم ؟ هدف من اینه که بعد از مرگم صد در صد هر چی دارم به خیریه برسه نه به ورثه بی خاصیت تا حداقل صوابی ببریم و به جامعه خدمتی کرده باشین. وکیل هم نمیدونم چه طوری هست داستانش اونقدر ها هم وضعم خوب نیست. بعد فرضا وکیلت هم وصیت نامه رو بدونه چه تضمینی هست اون رو اجرا کنه ؟ یا اصلا چه طوری خبردار بشه من دیگه در قید حیات نیستم ؟ فرضا در دفتر خانه هم ثبت بشه کی به اون دفتر خونه اطلاع میده که من مردم یه روزی ؟

شما از کجا معلوم چند سال دیگه خانواده تشکیل ندی؟!نکنه دلت میخواد زن و بچتو از خونت بیرون کنن و وصیت نامه رو اجرا کنن؟!!
اولا عجولانه تصمیم نگیر دوما قرار نیست هر کس خواست کار خیر کنه تمام داراییشو تا زندس یه جا ببخشه!شما میتونی عضو همین محک بشی و ماه به ماه مبلغی کمک کنی و خودت پیگیر کار بعضی بیمارانی که مشکل مالی شدید دارن باشی.سوما در حال حاضر مطمئن ترین راه همینه و ثروتمند ترین افراد هم اموالشونو به همین صوورت واگذار میکنن.و در این موارد هم حتی اگر خانوادتون اعتراض کنن دادگاه حق رو به وصیت نامه شما میده!چون وصیت نامه حتما باید طبق خواسته فرد اجرا بشه در غیر این صورت دیگران مدیون هستن.
مطمئن نیستم ولی جایی هم شنیدم که هر کس فقط حق داره راجع به بخشی از اموالش تصمیم بگیره که صرف امور خیریه بشه یا نه بقیش چه بخواد چه نخواد به ورثه میرسه!

koreda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس بهترین راه اینه که اموالم رو صلح کنم به وکیل ؟
بعد کی میاد وکیل خصوصی من بشه ؟

baroooon

Registered User
لایک‌ها
13
پس بهترین راه اینه که اموالم رو صلح کنم به وکیل ؟
بعد کی میاد وکیل خصوصی من بشه ؟

بله راه مطمئنی هست.البته بهتره شما با یه وکیل مشورت کنی و راه و چاهو بپرسی.مسلما خرج داره!

بالا