• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت بد طراحان سایت

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
سلام
چند وقتی هست درگیر ساخت قالب و غیره شدم
با طراحای زیادی صحبت کردم و متوجه شدم ( متاسفانه , متاسفانه , .........) شکل کار طراحا مثل کارگرای بیسواد روزمزد کنار خیابونه !!
به سه طراح دم دستی ( یکیشون سایت داشت , دوتای دیگه رو از تلگرام پیدا کردم ) کار سپردم
اونی که سایت داشت برام یه قالب ساخت نه پشتیبانی که نه اشکالاشو درست کرد فقط پول رو خورد و رفت ( خیلی حرصم گرفته ازش اگه دم دستم بود دهنش صاف بود )
اون یکی نصف پول رو گرفت فقط یکم ادیت کرد و توی قالبم کد زرپاپ اپ گذاشت : ) حرومز...
اون یکیم نصف پول رو گرفت و بای بای
الان حالم از هرچی طراح دم دستیه بهم میخوره ( با عرض پوذش از طراحای درست کار )
دارم یک اسکریپتی طراحی میکنم البته با بودجه خیلی زیاد شخصی نه دولتی
با یه شرکتی در حال مذاکره هستیم و یک قرارداد سفت و سختی براشون دارم ( با اینکه شرکت هستن و حضوری ملاقات داشتیم )
خلاصه این از وضعیت سال 97 مزخرف بود و حتما حتما کسانی که سایت دارن یک بار حداقل درگیر این ماجرا ها بودن : )

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
سلام
با طراحای زیادی صحبت کردم و متوجه شدم ( متاسفانه , متاسفانه , .........) شکل کار طراحا مثل کارگرای بیسواد روزمزد کنار خیابونه !!
به سه طراح دم دستی ( یکیشون سایت داشت , دوتای دیگه رو از تلگرام پیدا کردم ) کار سپردم
اونی که سایت داشت برام یه قالب ساخت نه پشتیبانی که نه اشکالاشو درست کرد فقط پول رو خورد و رفت ( خیلی حرصم گرفته ازش اگه دم دستم بود دهنش صاف بود )
اون یکی نصف پول رو گرفت فقط یکم ادیت کرد و توی قالبم کد زرپاپ اپ گذاشت : ) حرومز...
با یه شرکتی در حال مذاکره هستیم و یک قرارداد سفت و سختی براشون دارم ( با اینکه شرکت هستن و حضوری ملاقات داشتیم )
خلاصه این از وضعیت سال 97 مزخرف بود و حتما حتما کسانی که سایت دارن یک بار حداقل درگیر این ماجرا ها بودن : )
دوست گرامی متاسفانه اکثر عزیزان صرفا برای هزینه کمتر گیر چنین اشخاصی میفتن من بارها شده مشتری برگشته گفته چه خبره این قیمت فلانی با 200 تومن میزنه سایت خب این فرد باید پیش خودش بدونه که طراحی سایت کار دوتا کلیک نیست حالا چه بخش برنامه نویسی و چه کارهای طراحی قالب و غیره و باید بهای مناسبش رو بده و سراغ برنامه نویسان و طراحان معتبر بره نه هر کسی گفت 200 تومن میزنم متاسفانه افراد غیر متخصص زیادی وارد این حوزه شدن که تنها با دیدن یک دوره چند ساعته تصور می کنن برنامه نویس یا طراح هستن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تجربه ی چندین ساله ی من نشون داده اگر خیلی شانش داشته باشی گیر برنامه نویس دزد نمیفتی ولی در بیش از 90% موارد با بدقولی و عدم پشتیبانی صحیح توسط برنامه نویس ها مواجه هستی و کاریشم نمیشه کرد، به طور مثال پروژه ای که 3 ماه کار داره رو به شما میگه 1 ماه ِ تمومه اما همون 3 ماه تحویل میده..

بهترین کار اینه که مثل خودشون رفتار کنی و ریال رو همون اول نریزی به حسابشون که اگر پوووول رو ببینن دیگه حاجی جاجی مکه ... :D

Captive

لایک‌ها
16,664
توو همین پرشین تولز، من یک مشکل وردپرسی داشتم، گندکاری یه نفر دیگه رو مجبور شدم ادیت کنم، تاپیک زدم خلاصه یکی پیدا شد، گفتم آقا پووول هست نگران پوول نباش، تو فقط کار رو درست انجام بده من از خجالتت در میام، آقا هم گفت اکی و نگران نباش درستش میکنم و... بعد از 3-4 روز گند زد به سایت و گفت کار من نیست شرمنده... فقط باید بگم شانس آوردم که بک آپ داشتم...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
تجربه ی چندین ساله ی من نشون داده اگر خیلی شانش داشته باشی گیر برنامه نویس دزد نمیفتی ولی در بیش از 90% موارد با بدقولی و عدم پشتیبانی صحیح توسط برنامه نویس ها مواجه هستی و کاریشم نمیشه کرد، به طور مثال پروژه ای که 3 ماه کار داره رو به شما میگه 1 ماه ِ تمومه اما همون 3 ماه تحویل میده..

بهترین کار اینه که مثل خودشون رفتار کنی و ریال رو همون اول نریزی به حسابشون که اگر پوووول رو ببینن دیگه حاجی جاجی مکه ... :D
در 99 درصد مواقع اصلا شما و سایر دوستان با برنامه نویس صحبت نکردید اگر بگم 100 پروژه های نت از مجرای دلال ها میگذره که بیشتر پول رو هم به جیب میزنن حرف گزافی نگفتم و متاسفانه اکثر افراد هم فریب 300 و 600 پروژه ای رو می خورن که تو رزومه زده شده سوال این هست یک برنامه نویس شاید در طول عمر کاریش این همه کار نتونه انجام بده چطور یک فرد این جوری تونسته تنها یک جواب اونم دلال بودنه فرده شما برنامه نویس رو مستقیم طرف شو حق و حقوقشو بده بعد ببین چند درصد شاکی میشن حقیقت اینه اکثر افراد صرفا برای مفت دراومدن کار میرن و گیر دلال ها میفتن و بعد میان میگن برنامه نویس فلان بد بود و بهمان بودودر نهایت در تمامی مشاغل هم افراد نادرست وجود دارند و ممکنه یه فرد نادرست در هر شغلی وجود داشته باشه چه وبمستر-چه برنامه نویس و چه مالک سایت
توصیه ای هم که دارم این پرداخت های مالی رو قدم به قدم انجام بدید یعنی بخش های کارتون رو دریافت کنید و بعد تحویل کار و بعد بخش بعدی

Captive

لایک‌ها
16,664
در 99 درصد مواقع اصلا شما و سایر دوستان با برنامه نویس صحبت نکردید اگر بگم 100 پروژه های نت از مجرای دلال ها میگذره که بیشتر پول رو هم به جیب میزنن حرف گزافی نگفتم و متاسفانه اکثر افراد هم فریب 300 و 600 پروژه ای رو می خورن که تو رزومه زده شده سوال این هست یک برنامه نویس شاید در طول عمر کاریش این همه کار نتونه انجام بده چطور یک فرد این جوری تونسته تنها یک جواب اونم دلال بودنه فرده شما برنامه نویس رو مستقیم طرف شو حق و حقوقشو بده بعد ببین چند درصد شاکی میشن حقیقت اینه اکثر افراد صرفا برای مفت دراومدن کار میرن و گیر دلال ها میفتن و بعد میان میگن برنامه نویس فلان بد بود و بهمان بودودر نهایت در تمامی مشاغل هم افراد نادرست وجود دارند و ممکنه یه فرد نادرست در هر شغلی وجود داشته باشه چه وبمستر-چه برنامه نویس و چه مالک سایت
توصیه ای هم که دارم این پرداخت های مالی رو قدم به قدم انجام بدید یعنی بخش های کارتون رو دریافت کنید و بعد تحویل کار و بعد بخش بعدی

دوست عزیز نه دلالی بوده نه واسطه ای بوده و نه... من از سال 2007 تقریبا با برنامه نویس ها سر و کار دارم چه حضوری چه غیر حضوری و تا نمونه کار هم نبینم و سابقه اش رو چک نکنم کار بهش نمیدم ولی ....

توو هر کاری هم خوب و بد هست ولی توی برنامه نویسی متاسفانه مشکل داراش خیلی زیادتر هست تا خوووباش، اینم بگم که من با اون10% ی هم که عرض کردم کار کردم و میتونم بگم از لحاظ اخلاق و مرام اکی بودن ولی اینطور نبوده که ما هیچی سرمون نشه و گول دلال بازی عده ای رو خورده باشیم..

پ.ن: حتی مورد داشتیم بیشتر از اون چیزی که برنامه نویس خواسته من بهش پول دادم ولی درآخر تِر زده.

سپاس

Captive

لایک‌ها
16,664
این نکته رو هم دوستان وبمستر و سفارش دهنده ها توجه داشته باشند که یه عده واسه چاپیدن و گرفتن پول بیشتر میان ادعا میکنن که آره، فلان تیم و فلان سایت هم هست 50% کمتر از ما میگیره اما کارشون اصلا خووب نیست و تمام کسانی که رفتن اونجا بعدش اومدن پیش ما :D:D گول این افراد رو نخورید.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
توروخدا اسم برنامه نویس رو خراب نکنید

برنامه نویس اگر بخواید پیدا کنید تو تلگرام و چند تا سایت پیدا نمیکنید

برنامه نویس یعنی کسی که حداقل 10 تا زبان برنامه نویسی رو مسلط که هیچی توانایی رفع مشکل و توسعه داشته باشه

طرف دوتا تگ php بازو بسته میکنه اسم خودشو میزاره برنامه نویس

اینایی که شما میگین حتی کد زن هم نیستن چه برسه برنامه نویس !

برنامه نویس انقدری درآمد داره که تا 10 سال نیاز به پروژه نداشته باشه ...

جای برنامه نویس مشخصه و توی نت و تلگرام و اینستا و ... نیس

Captive

لایک‌ها
16,664
شخصی که بر فرض مثال نیاز به یک سایت فروشگاهی داره نمیاد 100 میلیون هزینه ی سایت کنه که، که بخواد دنبال اون برنامه نویس شاخی بگرده که واسش کلاس بذاره بگه من تا 50 سال دیگه پشت دست سفارش دارم و نیازی هم به پول امثال تو ندارم.

پروژه های برنامه نویسی هم مثل پروژه های عمران میمونه، یکی یه پل میزنه 10 سال بعد رو سر مردم خراب میشه یکی هم پل میسازه تا 200 سال حداقل عمر میکنه..

یکی برج میلاد رو مدیریت میکنه و میسازه یکی هم برج های کشورهای حاشیه خلیج فارس! هر کدام هم در حد و توان خودشون باید پول بگیرن، نه کمتر و نه بیشتر...

برنامه نویس هم لول بندی داره فرقی نمیکنه.. هر کسی تو لول خودش حق داره که کار کنه و پول بگیره.. اما مشکل اینجاست که برنامه نویس میدونه پروژه 3 ماه وقت میگیره و نمیتونه زودتر تحویل بده، اما به خاطر پول پروژه رو قبول میکنه و درآخر هم به خاطر اینکه دیر نشه گند میزنه به کار...

و در پایان همانطور که عرض کردم برنامه نویس های خوب و با شخصیت و لول بالا زیاد داریم منتهی اکثریت راضی نمیشن اصلا پروژه " ریالی " انجام بدن، که خب سفارش دهنده اینجا ضرر میکنه!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام
مشکل از برنامه نویس یا طراح وب نیست اگر واقعا کار و حرفه اش این باشه. مشکل از این هست که تو این مملکت برنامه نویسی شده مثل فلافلی. هرکسی شنیده پول توشه رفته یه فلافلی زده، انقدر زده انقدر زده که چیزیده توی هرچی فلافلیه!
اینجا هم طرف حتی بلد نیست یک خط کد بنویسه، اصلا برنامه نویسی بلد نیست، debuging بلد نیست testing بلد نیست، چهارتا مقاله خونده چطوری وردپرس و یک قالب نصب کنه بعد رفته یه ژست نیم رخ عکس میگیره با کت و شلوار، یه کانالی، لینکداینی، سایتی چیزی میزنه و مینویسه با سال ها! تجربه در امر برنامه نویسی! بعد هر چیزی هم بهش بگی میگه انجام میدم و بلدم! فقط میخواد زودتر پولو بگیره بمالونه بره! آخه مگه میشه یک نفر هرچی بگی بلد باشه! پروفسورش چندتا رشته بیشتر نخونده و توش مهارت پیدا کرده! بهش بگی سایت ساده میخوام یا کل گوگلو کپی شو میخوام میگه اوکیه فرقی نداره براش چون در خیالش بلاخره برای هرکدومش یه قالب وردپرس پیدا میشه توی نت!
اگر هر کسی سر جا و مکان خودش بود این مشکلات بوجود نمی آمد. مختص برنامه نویس نیست، همه مشاغل همینطوره.
بعد که به پست اینها میخورید و قیمت های جذابشون رو میبینید، پروژه رو میدید بهشون و این مشکلات بوجود میاد. فقط فحش و دری وریش میمونه برای اونایی که واقعا کار و حرفه اشون اینه.
به جایی میرسه که وقتی ازت قیمت میخوان و قیمت میدی شروع میکنن دری وری گفتن که چه خبره ته! مگه سر گردنه هست! مگه چی میخوای نصب کنی برام!؟ مگه قالبش چی داره انقدر گرونه! کلا از این جور حرف ها... به شخصه انقدر فحش و تیکه خوردم طرف میاد با ایمیل الکی [email protected] یه چیزی میگه خالی بشه :general210:
کلا برنامه نویسی تو این مملکت وجود نداره! فحش و دعوا بین طرفینه. یکجور مبارزه جهت کلاه نرفتن سر طرفیت.
کارفرما میترسه برنامه نویس دزد از آب دربیاد یا چیزی که گفته نباشه، برنامه نویسم میترسه کارفرما پولشو نده!
در مورد شرکت ها هم که وضعیت بصورت بردگی هست. طرف خودش سواد سیکل هم نداره یه شرکتی چیزی زده هرچی میگیره میده به یه عده برنامه نویس که بزور و تهدید حقوق سر ماه، یکجوری بنویسن. یا بحث شرکت های دولتی که اصلا به مهارت کاری ندارن و پارتی حرف اول رو میزنه.
طرف تو انگلیس روزی 200 الی 300 پوند میگیره برای طراحی وب بعد مقایسه کنید با اینجا، بعد چی میخواید از آب در بیاد؟ فقط اونی که میخواد یه پولی بگیره و بچرخوندتون به تورتون میخوره دیگه!

ضمنا ما که بوسیدیم گذاشتیم کنار فقط بخاطر پشتیبانی مشتریای قدیمی هست که هنوز توی نت موندیم! لطفا پی ام ندید :D

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
ضمنا ما که بوسیدیم گذاشتیم کنار فقط بخاطر پشتیبانی مشتریای قدیمی هست که هنوز توی نت موندیم! لطفا پی ام ندید :D

فرراااااار، صاحبش اومد :دی

آق مهدی واقعا جزو همون 10% ی هست که من ارادت و حرارت خاصی نسبت بهشون دارم :D

اگر هر کسی سر جا و مکان خودش بود این مشکلات بوجود نمی آمد. مختص برنامه نویس نیست، همه مشاغل همینطوره.

لایک :دی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
بلای جان همه هست بدقولی
من خودم یکیش :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
منم خیلی وقته کار نمیگیرم
حال و حوصله مشتری ندارم.
طرحو کشیدی دادی بهش تاییدیه میگیری برای نهایی کردن بعدش شروع میشه به داستان که اینو می خوام اونو نمی خوام همش هم از اطلاعات و آگاهی کم هست.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043

دوست عزیز اینکه شما 90 درصد افراد فعال در یک حوزه رو متهم به صفتی بکنی کار خوبی نیست عرض کردم در هر صنفی خوب و بد زیاده متاسفانه تو کار برنامه نویسی همه شدن استاد قیمت دادن تو دکتری مثلا طرف کلی تحقیق می کنه که کی کارش بهتره و مهم نیست چند بگیره و برای درمان میره پیش اون اما تو کار ما طرف دنبال اینه کی ارزونتره و بعدا که به مشکل می خورن نمیان بگن فلانی بد بود کل اون شاخه رو فحش میدن

rezaya2938

Registered User
لایک‌ها
63
متاسفانه در حال حاضر هرکس یه خط کد دیده باشه اسم خودش رو میذاره برنامه نویس یا طراح و... آگهی یا پروژه میذاره، یه کسایی پیام میدن که یا رزومه ندارن یا دارن ولی نبود رزومشون قشنگ تره!! با اعتماد به نفس های خیلی بالا.
بهترین کار اینه که نمونه کارهای قبلی اون برنامه نویس کامل دیده بشه، در صورت امکان با مشتری های قبلی یه صحبتی بشه و در نهایت قرارداد کامل نوشته بشه.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
متاسفانه در حال حاضر هرکس یه خط کد دیده باشه اسم خودش رو میذاره برنامه نویس یا طراح و... آگهی یا پروژه میذاره، یه کسایی پیام میدن که یا رزومه ندارن یا دارن ولی نبود رزومشون قشنگ تره!! با اعتماد به نفس های خیلی بالا.
بهترین کار اینه که نمونه کارهای قبلی اون برنامه نویس کامل دیده بشه، در صورت امکان با مشتری های قبلی یه صحبتی بشه و در نهایت قرارداد کامل نوشته بشه.
به نظر من پرداخت مرحله به مرحله بهترین کار هست و صد البته برنامه نویسان حرفه ای هرگز اعتبارشون رو به خاطر یه پروژه خراب نمی کنن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
مشکل از شماست که میخواید اندازه همون کارگر پول بدید و برنامه نویس حرفه‌ای پروژتونو انجام بده
تو همه شغل‌ها همین وضعیته
امروز یکی یه طرحی داد گفت با وردپرس میشه زد منم گفتم خب برنامه نویس اگه منم میگم این یه طرح اختصاصی هست نه اگر شما میگید میشه زد دیگه هیچ جالب اینجاست هر چیزی رو هم کنارش یه کلمه وردپرس میندازن که کلا قیمت به فکر خودشون همون حوالی 500 بچرخه دیگه مهم نیست کار یه مجله هست یا سیستم اختصاصی

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
امروز یکی یه طرحی داد گفت با وردپرس میشه زد منم گفتم خب برنامه نویس اگه منم میگم این یه طرح اختصاصی هست نه اگر شما میگید میشه زد دیگه هیچ جالب اینجاست هر چیزی رو هم کنارش یه کلمه وردپرس میندازن که کلا قیمت به فکر خودشون همون حوالی 500 بچرخه دیگه مهم نیست کار یه مجله هست یا سیستم اختصاصی
وقتی یه سری سایت که از وردپرس یه غول درست کردن که میشه باهاش حتی به مریخ هم رفت و کسایی که میخوان به اندازه یک پیچ و مهره سرمایه گذاری کنن ولی به اندازه گوگل سود بردارن.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
وقتی یه سری سایت که از وردپرس یه غول درست کردن که میشه باهاش حتی به مریخ هم رفت و کسایی که میخوان به اندازه یک پیچ و مهره سرمایه گذاری کنن ولی به اندازه گوگل سود بردارن.
خب این طبیعی هست من هم اگر فقط می تونستم با وردپرس کار کنم و هیچ زبان دیگری بلد نبودم سعی می کردم همه نیازهامو با کنار هم گذاشتن صدها افزونه برآورده کنم به نظرم برنامه نویسان باید بیشتر روی بازاریابی کار کنن وردپرس هم یک ابزار ساده هست می تواند در خدمت برنامه نویس باشد همین نه اینکه جای همه چیزو بگیره که البته نمی تونه متاسفانه همین وردپرس باعث تغییر دید مشتری هم شده و بله طبق فرمایش شما فکر می کنن یه کار اختصاصی تو همون مایه های وردپرس باید هزینه بشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مشکل از هر دو طرفه اونقدر ملت دنبال کار ارزون گشتن سیلی عزیمی از ملت با خرید یه پکیج و نصفه نیمه دیدن اون فکر کردن برنامه نویس هستن . از از اول بجای کسی که ارزونتر کار میکنه کسی رو انتخاب میکردن که سابقه بهتری داری و دو تا نمونه کارقوی و مشتری راضی داره ، همه سعی میکردن مثل اینا بشن . یارو میاد طومار میده بعد میگه زیر 500 تومن خوب معلومه بازار میره سمتی که مینی برنامه نویس میده بیرون :D . (البته بماند که تو ایران مثل بقیه مشاغل اکثرا تیم های شرکتی و اسم و رسم دار قشنگ تیغ میزنن و اخرشم احساس بردگی بهت دست میده)

بالا