• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وقتشه ما وبمسترا متحد بشیم و با کلاهبرداران همکاری نکنیم

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
سلام با به هم ریختن بازار کلا درآمد وبمسترا نتها کاهش داشته بلکه هزینه تمدید سرویس ها چندین برابر شده و ما داریم نابود میشیم ولی نباید ما تسلیم بشیم الان با هر سرویس تبلیغاتی که کار میکنیم نه شمارش داره ن تعرفه منصفانه چرا چون بازارو ما دو دستی دادیم دستشون اونا یک پاپ اپ 60 ریالی سفارش میگیرن با نا 30 ریال میدن اونم با شمارش 50 درصد

اقا حرف من اینه بنده با چند سایت صحبت کردم که بازدید بالایی دارن و گفتن پاین قراره یک سرویس پاپ اپ بسازیم که هزینه سفارش پاپ اپ با درآمد وبمستر یکی باشه یعنی سفارش مثلا 20 ریال نمایشم 20 ریال
تقاضایی که دارم اینه کسایی که محصول دارن و تبلیغ قیمت به صرفه برای نمایش تبلیغشون که واسشون سود داره بگن و اعلام آمادگی کنن تا بررسی کنیم ببینیم میتونیم این سرویس رایگانو ارایه کنیم یا نه چون خود من هم وبمسترم هم مغازه دار و میتونم با گروه خودم این سرویسو رایگان برای وبمسترای اینجا ارایه بدم فقط باید دید وبمسترای اینجا نمایش دهندن یا تبلیغ دهنده نظرتونو بگید یا علی

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
حرفتون در باب شرکتای تبلیغاتی که کاملاً درسته اما یه مسأله‌ای:
ببینید سرویس‌های پاپ‌آپ که اسم نبرم بهتره ... مدیراشون اینجا حضور دارن!!! ... اینا میان برای درآمد بیشتر وبمستر و البته خودشون، پاپ‌آپ رو چندتایی میکنن. شما به عنوان کاربر یه کلیک میکنی، یه پنجره دانلود باز میشه، یه تب کوچیک هم باز میشه و تو اون تب ۱۰ ۲۰ تا صفحه باز میشه و ری‌دایرکت میشه به یه صفحه‌ی دیگه از یه سایت دیگه و خلاصه اینکه برای یک پاپ‌آپ، میان به من نوعی ۱۰ تومن پرداخت میکنن در واقع این ۱۰ تومن هزینه‌ی ۲۰ تا پاپ آپ و دانلود اپ هست.

روش شما از نظر آسیب روی سئو و ورودی سایت، ضررش کمتره اما از نظر درآمدزایی هم تخمینی میتونم بگم درآمد سایت از بحث پاپ‌آپ رو ۵ برابر حداقل کمتر میکنه!

به نظرم اگر بخواید روشتون موردقبول وبمسترها قرار بگیره، باید یه سیستمی شبیه این شرکت‌های پا‌پ آپ که زنجیره‌ای میکنن پیاده‌سازی بکنید تا درآمد وب‌مستر هم قابل قبول باشه.

یه سوالی: کد باز شدن پاپ آپ خودتون رو تست کردید که ببینید از ۱۰۰۰ آی‌پی مثلاً چند پاپ آپ باز میکنه در یه سایت معمولی؟ من یه کد ساده رو تست کردم تقریباً ۱۵ درصد کاربرا براشون پاپ‌آپ باز میشد.

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
سلام
حرفتون در باب شرکتای تبلیغاتی که کاملاً درسته اما یه مسأله‌ای:
ببینید سرویس‌های پاپ‌آپ که اسم نبرم بهتره ... مدیراشون اینجا حضور دارن!!! ... اینا میان برای درآمد بیشتر وبمستر و البته خودشون، پاپ‌آپ رو چندتایی میکنن. شما به عنوان کاربر یه کلیک میکنی، یه پنجره دانلود باز میشه، یه تب کوچیک هم باز میشه و تو اون تب ۱۰ ۲۰ تا صفحه باز میشه و ری‌دایرکت میشه به یه صفحه‌ی دیگه از یه سایت دیگه و خلاصه اینکه برای یک پاپ‌آپ، میان به من نوعی ۱۰ تومن پرداخت میکنن در واقع این ۱۰ تومن هزینه‌ی ۲۰ تا پاپ آپ و دانلود اپ هست.

روش شما از نظر آسیب روی سئو و ورودی سایت، ضررش کمتره اما از نظر درآمدزایی هم تخمینی میتونم بگم درآمد سایت از بحث پاپ‌آپ رو ۵ برابر حداقل کمتر میکنه!

به نظرم اگر بخواید روشتون موردقبول وبمسترها قرار بگیره، باید یه سیستمی شبیه این شرکت‌های پا‌پ آپ که زنجیره‌ای میکنن پیاده‌سازی بکنید تا درآمد وب‌مستر هم قابل قبول باشه.

یه سوالی: کد باز شدن پاپ آپ خودتون رو تست کردید که ببینید از ۱۰۰۰ آی‌پی مثلاً چند پاپ آپ باز میکنه در یه سایت معمولی؟ من یه کد ساده رو تست کردم تقریباً ۱۵ درصد کاربرا براشون پاپ‌آپ باز میشد.
خوب اونایی که اینکارو میکنن دنبال سود هستن ولی همون طور که گفتم سیستم قراره فقط برای ما وبمسترا کار کنه یعنی تبلیغ دهنده و نمایش دهنده بینشون مبلغ بدون کسری بابت تبلیغ ردو بدل مبشه در مورد سوالتون من اسکریپت پاپ اپ چند سال پیش خریدم و هنوز دارمش تایم شمارش 0 باشه شمارش خوب میندازه اونایی که شمارش نداره تایمو میبرن بالا مثلا 10 ثانیه و..

arshasam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوره پاپ اپ گذشته دیگه شما می خوایین کاری کنید اولین نفر باشین سیستم نمایشی راه بندازین دقت کنید نمایشی (پرداخت به ازای نمایش) نه کلیکی اوقته وبمسترا میان سمتتون زیرمجموعه هم 10 درصد در نظر بگیرین وگرنه پاپ اپ رقیب زیاده بهترینشم زره لاقل زر پاپ اپ متعهده!

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
دوره پاپ اپ گذشته دیگه شما می خوایین کاری کنید اولین نفر باشین سیستم نمایشی راه بندازین دقت کنید نمایشی (پرداخت به ازای نمایش) نه کلیکی اوقته وبمسترا میان سمتتون زیرمجموعه هم 10 درصد در نظر بگیرین وگرنه پاپ اپ رقیب زیاده بهترینشم زره لاقل زر پاپ اپ متعهده!
داداش خیلی زرپاپ به سینی میزنی

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
هزینه سرور و ساپورت و مشکلات فنی این سرویس رو کی قرار هست بدهد؟ رایگان که نمیشه

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
مشکلات فنیش که سازنده اسکریپته هاستم مشکلی بابت هزینش نیست والا وقتی یک بچه 12 ساله پاپ اپ راه انداخته ما وبمسترا که بیش از یک دهه تو نتیم کاری برامون نداره

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
هزینه سرور و ساپورت و مشکلات فنی این سرویس رو کی قرار هست بدهد؟ رایگان که نمیشه
فکر کنم موقع عضویت از هر نفر یه مبلغی گرفته بشه خوب باشه.
مثلا 5 الی 10 هزار تومن

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
مشکلات فنیش که سازنده اسکریپته هاستم مشکلی بابت هزینش نیست والا وقتی یک بچه 12 ساله پاپ اپ راه انداخته ما وبمسترا که بیش از یک دهه تو نتیم کاری برامون نداره
نه عزیز به این سادگی ها که فکر میکنی نیست :D
انشالله که موفق بشی

بالا