• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وقتي يك فايل سر ناسازگاري دارد...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام.
بنده جسارت كردم و وارد وادي فيلمسازي شدم وچند تا عكس پشت سر هم گذاشتم و آهنگي روش ميكس كردم و فيلمي ساختم و حالي بردم و كيفي كردم و... اما!
اما اين فيلم رو هر جاي ديگه امتحان كردم پخش نشد كه نشد!
گفتم شايد با كدك خاصي همراه شده واسه همين سعي كردم ببرم توي فرمت ويديو سي دي كه همه جا بشه بازش كرد. اما وقتي خواستم اينكار رو بكنم با پيغام خطاي اسفبار زير مواجه شدم!

nero.gif

با چند تا برنامه رايت ديگه امتحان كردم اما به هيچ صراطي مستقيم نشد!
البته فيلم روي 2 تا سيستم ديگه باز شد اما واقعا نميدونم چه چيز خاصي باعث ميشه اين اتفاقات بيافته.
شما تجربه اي داشتين؟ چه بايد كرد؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از daftarekhaterat :
سلام.
بنده جسارت كردم و وارد وادي فيلمسازي شدم وچند تا عكس پشت سر هم گذاشتم و آهنگي روش ميكس كردم و فيلمي ساختم و حالي بردم و كيفي كردم و... اما!
گفتم شايد با كدك خاصي همراه شده واسه همين سعي كردم ببرم توي فرمت ويديو سي دي كه همه جا بشه بازش كرد. اما وقتي خواستم اينكار رو بكنم با پيغام خطاي اسفبار زير مواجه شدم!

nero.gif

البته فيلم روي 2 تا سيستم ديگه باز شد اما واقعا نميدونم چه چيز خاصي باعث ميشه اين اتفاقات بيافته.
با چه برنامه اي امتحان كردي . البته بجز همين نرو ؟

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.

يكم بيشتر توضيح بده...

قبل از اينكه بخواي وي سي دي كني مگه چه فرمتي بوده ... و اينكه از چه برنامه اي استفاده كردي؟؟؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از afshiun_dks :
يكم بيشتر توضيح بده...

قبل از اينكه بخواي وي سي دي كني مگه چه فرمتي بوده ... و اينكه از چه برنامه اي استفاده كردي؟؟؟
ببين من با برنامه ulead video studio فيلم رو با فرمت MPG ساختم. روي سيستم خودم و دو تا ديگه بدون هيچ مشكلي اجرا ميشه اما روي 10 تا سيستم ديگه اجرا نميشه! واسه همين تصميم گرفتم كه تبديل به ويديو سي دي كنم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
WinOnCD 5 Power Edition
Easy CD Creator
گلاب به روت برنامه قحطه براي تبديل ؟
پيشنهاد من اينه كه از نرم افزارهاي ساده اي مثل Ulead video studio استفاده كني كه خودش عمل vcd هم برات انجام ميده .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببين من با برنامه ulead video studio فيلم رو با فرمت MPG ساختم. روي سيستم خودم و دو تا ديگه بدون هيچ مشكلي اجرا ميشه اما روي 10 تا سيستم ديگه اجرا نميشه! واسه همين تصميم گرفتم كه تبديل به ويديو سي دي كنم.
گمونم MPEG2 باشه اون فرمتي كه ساختي . خودش گزينه اي به اسم VCD Pal يا NTSC داره .
157.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
گلاب به روت برنامه قحطه براي تبديل ؟
پيشنهاد من اينه كه از نرم افزارهاي ساده اي مثل Ulead video studio استفاده كني كه خودش عمل vcd هم برات انجام ميده .
وا... برنامه هاي به اين معروفي واسه رايت! از roxio معروفتر هم مگه بعد از Nero داريم؟!
در ضمن من اومدم با كيفيت VCD ذخيره كنم كيفيت تصاوير پايين اومد من هم با كيفيت DVD ذخيره كردم كه نتيجه اش اين شد.

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1

عجب برنامه ي منفوري......

توي ورژني كه من از يوليد ديدم مي تونستي مستقيما وي سي دي بسازي ... ورژني رو كه شما داري نمي دونم...

ولي مي توني با يك كمپايلر يا برنامه فايل فيلمتو دوباره بازسازي كني ... و بعد توي نرو و ... رايت كني...

مي توني از VCD CUTTER يا Decoder Blaster استفاده كني....

من مشكلات مشابهي ( نه اينطوري البته ) رو كه بر خوردم راحت با اين دوتا برنامه رفعش كردم.... ;)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
وا... برنامه هاي به اين معروفي واسه رايت! از roxio معروفتر هم مگه بعد از Nero داريم؟!
در ضمن من اومدم با كيفيت VCD ذخيره كنم كيفيت تصاوير پايين اومد من هم با كيفيت DVD ذخيره كردم كه نتيجه اش اين شد.
كيفيت دي وي دي يعني mpeg2 رو همين حساب فقط كامپيوتري كه كدكش رو داره ميتونه اجرا كنه . كيفيت vcd اندازه اش محدود به 352*255 هست واسه همين كيفيت پايينه نسبت به عكس .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از afshiun_dks :
عجب برنامه ي منفوري......

توي ورژني كه من از يوليد ديدم مي تونستي مستقيما وي سي دي بسازي ... ورژني رو كه شما داري نمي دونم...

ولي مي توني با يك كمپايلر يا برنامه فايل فيلمتو دوباره بازسازي كني ... و بعد توي نرو و ... رايت كني...

مي توني از VCD CUTTER يا Decoder Blaster استفاده كني....

من مشكلات مشابهي ( نه اينطوري البته ) رو كه بر خوردم راحت با اين دوتا برنامه رفعش كردم.... ;)
همونطور كه گفتم كيفيت تصاوير در حالت VCD خراب ميشد. واسه همين با كيفيت DVD زدم و يه فيلم 6 دقيقه اي 300 مگ شد!
با VCD CUTTER هم سعي كردم به AVI تبديلش كنم كه حجم فايل شد 1 گيگابايت و تصاوير پرش داشتند!
162.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ميخواي دردسرت كم بشه با برنامه ي خود ulead به اسم DVD factory سي دي رو رايت كن . اونجوري مشكل تبديلت كمتره .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
كيفيت دي وي دي يعني mpeg2 رو همين حساب فقط كامپيوتري كه كدكش رو داره ميتونه اجرا كنه . كيفيت vcd اندازه اش محدود به 352*255 هست واسه همين كيفيت پايينه نسبت به عكس .
خب من كدك mpeg2 رو ميتونم روي نت پيدا كنم و هر جا لازم بود نصبش كنم؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
ميخواي دردسرت كم بشه با برنامه ي خود ulead به اسم DVD factory سي دي رو رايت كن . اونجوري مشكل تبديلت كمتره .
ميخوام روي CD رايت كنم ها... اين برنامه مخصوص DVD هست؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خب من كدك mpeg2 رو ميتونم روي نت پيدا كنم و هر جا لازم بود نصبش كنم؟
بله ميتوني . اكثر برنامه هايي كه پخش دي وي دي هستن اين كدك رو تو خودشون دارن .
ضمنا اين برنامه Ulead DVD MovieFactory براي رايت هم وي سي دي هم دي وي دي هست به همراه منو بندي هاي بسيار زيبا .
157.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
بله ميتوني . اكثر برنامه هايي كه پخش دي وي دي هستن اين كدك رو تو خودشون دارن .
ضمنا اين برنامه Ulead DVD MovieFactory براي رايت هم وي سي دي هم دي وي دي هست به همراه منو بندي هاي بسيار زيبا .
157.gif
خب من اين برنامه رو ندارم. گمونم با powerdvd هم بشه بازشون كرد.
براي كامل شدن بحث نظر خوانندگان رو به مطالب اين صفحه جلب ميكنم:
http://www.faqs.org/qa/qa-1221.html
فردا اين برنامه رو روي سيستمي كه جواب نداده نصب ميكنم تا مطمئن بشم. اما خيلي بهتره اگه بتونم يه كدك رسمي MPEG2 رو پيدا كنم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
و اما همچنان اين سوال براي من هست... چرا برنامه هاي رايت كردن سي دي با اينهمه دبدبه و كبكه توي اين موضوع كم آوردن؟!...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
و اما همچنان اين سوال براي من هست... چرا برنامه هاي رايت كردن سي دي با اينهمه دبدبه و كبكه توي اين موضوع كم آوردن؟!...
چون شما در واقع ميخواي كد فشرده رو باز كني و دوباره فشرده اش كني . شايد همين باعث بشه برنامه كم بياره .

بالا