• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وقتی که از لپ تاپم استفاده نمیکنم داغ میکنه !

alasht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من لپ تاپ hp دارم و ویندوز 8.1 روش نصبه
جدیدا به یه مشکلی برخوردم
وقتی که چند دقیقه به لپ تاپم دست نمیزنم یهو فنش با سرعت شروع به چرخش میکنه و دمای cpu به 90 الی 100 میرسه در صورتی که هیچ برنامه ای باز نیست
اما وقتی که موس رو تکون میدم دما کم میشه و به 55 الی 70 میرسه
دلیل این مشکل چیه خیلی آزار دهندست میترسم وقتی که پست سیستم نیستم بیش از حد داغ کنه بزنه بترکونه لپ تاپ رو :(
به نظرتون مشکل از چیه چیکارش کنم توی فرومای خارجی چیزی گیر نیاوردم یعنی نمیدونم چی سرچ کنم خیلی مشکل عجیبیه

مدل لپ تاپ
HP ENVY dv6-7204ee Notebook PC

با تشکر از همه

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما بایوس جدید لپتاپتون رو از سایت سازنده دریافت و اپدیت کنید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دماها بالاست به شدت . دستگاه شما باید سرویس بشه . دستگاه باید باز بشه . خمیر سیلکون زیر هیت سینک تعویض و دوباره بسته بشه .

alasht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دماها بالاست به شدت . دستگاه شما باید سرویس بشه . دستگاه باید باز بشه . خمیر سیلکون زیر هیت سینک تعویض و دوباره بسته بشه .
این مورد رو هم پیگیری میکنم
ولی مشکل اصلی اینه که وقتی چند دقیقه به لپ تاپ دست نمیزنم یهو دماش 30-40 درجه میره بالاتر و فن با سرعت میپرخه و به محض تکون دادن موس دوباره کم کم میاد پایین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این مورد رو هم پیگیری میکنم
ولی مشکل اصلی اینه که وقتی چند دقیقه به لپ تاپ دست نمیزنم یهو دماش 30-40 درجه میره بالاتر و فن با سرعت میپرخه و به محض تکون دادن موس دوباره کم کم میاد پایین
باید حتما سرویس بشه . هر چه سریعتر هم باید سرویس بشه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
همونطور که فرمودن دما بالاست و نباید بالاتر از 70 درجه بشه. یا فنها خاک گرفتن و احتیاج به سرویس دارند یا سیستم ویروسیه و ایراد نرم افزاریه.

بالا