• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ولي واقعا چرا؟؟!!!!!!!!!!

hfnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سايت بخر فضا بخر دامين بخر ام تي نصب كن ولي .............
آقايون اين ام تي كه اين همه طرف دار داره كه پر از مشكله من فقط يك بار ميتونم پابليش كنم و اگر هم نوع قالب رو عوض كنم خراب ميشه و هي ارور ميده يكي راستي من كه از ام تي فارسي شده استفاده ميكنم وقتي هم يك وبلاگ جديد درست مي كنم روي دليت مي زنم هيچ اتفاقي نمي افتد فكر كنم براي فارسي بودنش باشه شايدم براي اينكه قالب هاي من استاندارد نيستند من قالب هامو از سايت كاسپين بلاگ برداشتم اما فكر كنم چون كاسپين بلاگ از قالب هاش محافظت كند يك نوع كد ديگر براي قالب هاش استفاده كرده ...حالا موندم با اين جناب ام تي .
فكر كنم ورد پرس بهتر باشه اگه ميشه منو راهنمايي كنيد ...................................

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
مشكل بايد از نسخه ام تي شما باشه

من نسخه 2.661 رو پيشنهاد ميكنم

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
من هم اولش همين طوري بودم با ام تي... ببين يكم بايد صبر و حوصله داشت و يه ذره با ام تي ور رفت تا آشنا شد... اگه انگليسيت خوبه هلپ خودش رو خوب بخوان.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از azemati :
گاماس گاماس.

اين كه مي گي ديليت نمي كنه واسه اينه كه فايل mt.js رو منتقل نكردي.

يكي يكي مشكلاتت رو بگو!
تائيد ميشه.

hfnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
گاماس گاماس.

اين كه مي گي ديليت نمي كنه واسه اينه كه فايل mt.js رو منتقل نكردي.

يكي يكي مشكلاتت رو بگو!
ممنون از راهنماييت اما اين فايل كجاست از كجا دانلود كنم و كجا آپ لود ؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ام‌تي 3 داري ديگه!؟ خب توي همون پوشه اصلي هست ديگه. لازم نيست دانلود كني چيزي رو. بغل styles.css هست.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
گفته بودي موقع پابليش ارور ميده. نگفتي چه اروري كه !

hfnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از كمكهاتون ممنونم من ام تي 2 رو نصب كردم و مشكلم حل شد حالا ميخوام يك قالب پيدا كنم اما هر جا كه رفتم ديدم درست در نمياد توي وبلاگ مجده هم كه ميرم اصلا باز نميشه اگه كسي ميدونه چرا باز نمي شه به من بگه .
بعد هم اگه كسي يك مقاله ي كامل درباره ي آموزش قسمت هاي ام تي رو داره به من لينكشو بده با اينكه محيط ساده اي داره اما يك جاهاييش تودر تو هست .
:)

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از hfnet :
سايت بخر فضا بخر دامين بخر ام تي نصب كن ولي .............
آقايون اين ام تي كه اين همه طرف دار داره كه پر از مشكله من فقط يك بار ميتونم پابليش كنم و اگر هم نوع قالب رو عوض كنم خراب ميشه و هي ارور ميده يكي راستي من كه از ام تي فارسي شده استفاده ميكنم وقتي هم يك وبلاگ جديد درست مي كنم روي دليت مي زنم هيچ اتفاقي نمي افتد فكر كنم براي فارسي بودنش باشه شايدم براي اينكه قالب هاي من استاندارد نيستند من قالب هامو از سايت كاسپين بلاگ برداشتم اما فكر كنم چون كاسپين بلاگ از قالب هاش محافظت كند يك نوع كد ديگر براي قالب هاش استفاده كرده ...حالا موندم با اين جناب ام تي .
فكر كنم ورد پرس بهتر باشه اگه ميشه منو راهنمايي كنيد ...................................
من همينجا تكذيب مي كنم كه كاسپين بلاگ براي محافظت :eek: از قالبهاش تدابير خاصي انجام داده باشه. كدهاي كاسپين بلاگ همه جا و همه وقت و همه... كار مي كنه فقط ممكنه به علت اينكه اين قالب ها با پلاگينهاي نصب شده روي كاسپين بلاگ هماهنگ شده اند و ملت اين پلاگين ها رو نصب نكرده باشن مشكل پيش بياد.
مي توني يه كم اطلاعات از قسمت خودآموز كاسپين بلاگ گير بياري.

hfnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ads :
من همينجا تكذيب مي كنم كه كاسپين بلاگ براي محافظت :eek: از قالبهاش تدابير خاصي انجام داده باشه. كدهاي كاسپين بلاگ همه جا و همه وقت و همه... كار مي كنه فقط ممكنه به علت اينكه اين قالب ها با پلاگينهاي نصب شده روي كاسپين بلاگ هماهنگ شده اند و ملت اين پلاگين ها رو نصب نكرده باشن مشكل پيش بياد.
مي توني يه كم اطلاعات از قسمت خودآموز كاسپين بلاگ گير بياري.

بله من اشتباها اين رو گفتم گفته شما كاملا درسته. :)

بالا