نه نمیشه! هم خود پی تی و هم خود وی بی گیر می دندبه نقل از farhad12 :ميشه رو هاست پرشن تولز وي بوليتن بدون ليسانس نصب كرد مشكلي نداره ؟ خود وي بي چطور گير نميده؟
ای پی بی هم پولی شد رفت پی کارش :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:به نقل از farhad12 :يعني هيچ راهي نداره؟ من پول ندارم نميشه مثلا مثل ipb نصبش كنيم و چون ليسانس نداريم سالپورت نشيم
بابا من كارم گيره بي كي بگم ليسانس كسي نداره اينجا
آره IPB مثل اینکه پولی شده. خب چی شده که این VB رو بدجور میخوای؟ خب فعلا با یه phpBB شروع کن. اگر هم خیلی مهمه سایت برات خب خرج کن یه کم. راه دور نمیره.
اي پي بي كه تازه پولي شده فكر نكنم گير بده شما يه كمي سخت نميگيري؟ :happy:هر کدوم از اینا و هر جای دیگه اگر گیر بده، بسته به نوع گیرشون، با اخطار قبلی یا بی اخطار قبلی مجبوریم سرویس رو قطع کنیم.
ببینید اگه حتی 2 تریال ورژن هم داشته باشی یا 1.3 مشکلی نیست ولی اپ دیت و ساپورت نیست!!به نقل از farhad12 :اي پي بي كه تازه پولي شده فكر نكنم گير بده شما يه كمي سخت نميگيري؟ :happy:
يه سوال پس شما چه طوري تو سي پنل اين فوريومها رو ارائه ميديد؟ اينا قضيه اش چيه؟ :blink:
واقعا ميبندي؟ :blink:به نقل از ehsan :هر کدوم از اینا و هر جای دیگه اگر گیر بده، بسته به نوع گیرشون، با اخطار قبلی یا بی اخطار قبلی مجبوریم سرویس رو قطع کنیم.
ولى فکر ميکنم PHPBB سيستم قوى و قابل اطمينانى باشهبه نقل از farhad12 :ديويد جان اگه بخوام كه همون phpbb مجانيه ولي مي خوام يك چيز درست حسابي باشه
آقا احسان هم نميگه كه بلاخره تو سي پنل الان ipb هست يا نه؟
خوب باشه نسخه 1.3 هم قبوله ميتونم نصب كنم پس؟ از كجا حالا 1.3 بيارم؟ :wacko:به نقل از ehsan :این bbpress هم که جدید اومده به نظر خوب و محکم میاد.
فرهاد جان اینی که توی cPanel نصب میکنه نسخه 1.3 است که رایگان هم هست.
عجب بابا برو تو سی پنلت و از توی فانتاستیکو که یه ایکون شکلک داره نصب کن هلو!!!!!!!(اگه دیتابس ازاد داری)به نقل از farhad12 :خوب باشه نسخه 1.3 هم قبوله ميتونم نصب كنم پس؟ از كجا حالا 1.3 بيارم؟ :wacko:
مشكل اينه كه من تو هاست ويندوز هستم واسه همين اينقدر داد و فرياد ميكنم :happy:به نقل از mehrdad1355 :عجب بابا برو تو سی پنلت و از توی فانتاستیکو که یه ایکون شکلک داره نصب کن هلو!!!!!!!(اگه دیتابس ازاد داری)