• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویدئو در آپارات باشه بهتره یا در سایت خودمون آپلود کنیم خوبه؟

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
سلام

من یک سایت دارم که ویدئو زیاد توش میزارم حالا میخوام بدونم که از لحاظ سئو و کاربرا ویدئو رو تو سایت خودمون آپلود کنیم بهتره یا تو آپارات باشه؟

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
از لحاظ سئو رو نمیدونم ولی در حالت کلی اپارات بهتره

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
از نظر سئو که مهم نیست کجا باشه چون فایل غیر متنی هست.
از نظر کاربرا صددرصد آپارات بهتره دلیلش هم پینگ خیلی خوب و داخلی بودن سرور آپارات هست.
مشاهده پیوست 898554
از لحاظ سئو رو نمیدونم ولی در حالت کلی اپارات بهتره

سایت منم سرور هاش تو ایرانه و سرعت خیلی بالایی داره و هیچ تفاوتی با آپارات نداره چون یک سایت معمولی نیست و یک سایت قدیمیه
من میخوام یک شبکه اشتراک ویدئو مثل آپارات برای سایت بزنم فقط ترسم از اینه که هزینه ای که میکنم هدر و بره و سایت شلوغ نشه

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
دوست عزیز نمیتونی به سایتی مثل اپارات برسی پس وقت و هزینه رو هدر نده

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز نمیتونی به سایتی مثل اپارات برسی پس وقت و هزینه رو هدر نده
من کی گفتم میخوام به آپارات برسم؟
من یک سایت تخصصی دارم و میخوام برای اون بخش اشتراک ویدئو درست کنم همین

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
خب باید تبلیغ کنی هزینه بذاری وقت بذاری
فک نکنم بتونی درآمد زایی داشته باشی

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
سایت من خیلی قدیمیه و همه کسانی که تو اون حوزه باشن سایت منو میشناسن 7 سال سابقه داره سایت

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
آپارات ایران بدرد نمیخوره ، من چند روز پیش یه دابسمش ساده آپلود کردم زدن حذفش کردن بعدش روی تصویر کانال فقط یه عکس با متن ساده مثل پرشین تولز نوشتم باز به علت گزارش حذف کردن ، به علت گزارش ها یعنی کاربر از عکس کانالشما خوشش نیاد نه اینکه غیر قانونی باشه خوشش نیاد حذف میکنه چند وقت پیش هم تقریبا 3 ماه پیش کانالم به مدت یک ماه به علت گزارش 3 کاربر مبنی بر اینکه کانال داره فیلم سینمایی خارجی میزاره مسدود شد در حالی که دوبله شده شبکه نمایش بوده و آنونس یا خلاصه فیلم ها بوده نه کاملش :general710:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب اگر فضا داری رو هاست خودت بهتره از منظر سئو هم همینطور گوگل توانایی شناسایی هر نوع لینک رو داره حتی کد های جاوا اسکریپتی که داخلی باشن رو هم می تونه محتواش رو بخونه

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
خب اگر فضا داری رو هاست خودت بهتره از منظر سئو هم همینطور گوگل توانایی شناسایی هر نوع لینک رو داره حتی کد های جاوا اسکریپتی که داخلی باشن رو هم می تونه محتواش رو بخونه
توسایت خودمون که خیلی بهتره فقط تنها خوبی که آپارات میتونه داشته باشه اینکه که علاوه بر کاربرای خود سایت کاربرای آپارات هم فیلم ها رو میبینن و به سایت میان

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
به نظر بنده آپارات خیلی بهتر هست چرا
1- علاوه بر کاربرای خود شما کاربرای آپارات هم ویدئو شما را می بینند.
2-در صورتی که لینک سایتتون را در آپارات قرار بدید به ازای هر ویدئو یک لینک به سایتتون می گیرید.
3- نیاز به هزینه اضافی برای هاست و... نیست.
4- آپارات چندین سرور قدرتمند داره و روز به روز کیفیت سرویس دهیش را بالاتر میبره و این در صورتی هست که تمام امکاناتش رایگان هست.
و....

بالا