• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویدئو پروژکتور NEC

وضعیت
موضوع بسته شده است.

semko11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوستان
[h=2] ویدئو پروژکتور
[/h] فروخته شده است
[FONT=&amp]

[/FONT]

Last edited:

semko11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عمر لامپش 21 ساعته

550 قیمت پایه است کسی که هم که واقعا خریداره باهاش راه میان چون الان من نیازی به هش ندارم وداره خاک میخوره

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دادا يه تخفيف تپل بده من بردارم يكي رو . . .

asghari1975

Registered User
لایک‌ها
11
دارم کم کم از اینجا زده میشم ، تازگی ها خیلی بچه زیاد شده ، خداوکیلی این دو ماه باقیمانده رو نرین رو اعصاب ما !
بزارین با دل خوش از اینجا بریم . . .

حال کجا داری میری داش مهدی؟؟؟

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
شماره تماستو پخ کن ببینیم قسمت چیه

asghari1975

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز لامپ پروژکتور مهمترین قسمت یک پروژکتور است و بستگی به مدل از 300 تا 500 هزار تومان قیمت دارد.به این دلیل است که پروژکتورها کم خرید و فروش می شوند.من یکشونو برای مصارف اموزشی350 بر می دارم.البته اگر مایل باشید.

عزیزم شما میخواهی پرژکتور بخری به صاحب تاپیک پ خ بده چرا به من پخ میدی من خودم خریدارم :grrr:

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
عزیزم شما میخواهی پرژکتور بخری به صاحب تاپیک پ خ بده چرا به من پخ میدی من خودم خریدارم :grrr:

با عرض پوزش .سعادتی بود در خدمت شما باشم.

سلام خدمت دوستان بنده دو عدد ویدئو پروژکتور ان ای سی دارم خودم دست دوم خریدم کارتن نداشتند خریدشون هم سبتامبر 2010 است وریموت کنترل یکیشون هم ارجینال نیست کارکردشون هم حدودا 30 ساعته اگه کسی خواست تقدیم می کنم قیمت هم یکی 650(کنترلش ارجیناله) ویکی هم 550میدم . دستگاه سالم وسرحاله تضمینی ،رزولشن تصویرش هم حرف نداره.
این هم از مشخصات فنی:
[FONT=&amp]وزن [/FONT][FONT=&amp]2.5 کیلوگرم [/FONT]
[FONT=&amp]اندازه: 310 *95 *247 میلیمتر [/FONT]
[FONT=&amp]شدت روشنایی : 2500 انسی لومنز [/FONT]
[FONT=&amp]نوع لنز : [/FONT][FONT=&amp]DLP[/FONT][FONT=&amp]
وضوح تصویر : 1024*768 [/FONT]
[FONT=&amp]dpi[/FONT][FONT=&amp]
نسبت کنتراست تصویر : 1:200[/FONT]
[FONT=&amp]نوع لامپ 180 وات [/FONT]
[FONT=&amp]فرکانس نمایش عمودی : 50-120 کیلوهرتز
فرکانس نمایش افقی : 15-100 کیلو هرتز [/FONT]
[FONT=&amp]حداکثر عمر لامپ 5000 ساعت [/FONT]
[FONT=&amp]نسبت فاصله پرده تا دستگاه 1.2 الی 13 متر [/FONT]
[FONT=&amp]میزان تولید صدا 31 -34 دسی بل [/FONT]
[FONT=&amp]ورودی دستگاه :[/FONT][FONT=&amp]D-Sub 9 pin S-Video Audio[/FONT][FONT=&amp]1 [/FONT][FONT=&amp]x RCA Mini[/FONT][FONT=&amp]D-sub 15-pin[/FONT]
[FONT=&amp]

[/FONT]

سلام دوست عزیز لامپ پروژکتور مهمترین قسمت یک پروژکتور است و بستگی به مدل از 300 تا 500 هزار تومان قیمت دارد.به این دلیل است که پروژکتورها کم خرید و فروش می شوند.من یکشونو برای مصارف اموزشی350 بر می دارم.البته اگر مایل باشید.

semko11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینند دوستان سلامت لامپش هنوز 100% کلهم 21 ساعت ازش استفاده شده عمر لامپش هم 5000 ساعته .
قیمت هم می خوام باهاتون راه بیام نهایتا بخوام یه قیمت منصفانه بدم صد تومن کمتر از قیمت پایه میدم ویه میلیون هم کمتر از قیمت اک میدم یعنی یکی550 (همراه کنترل ارجینال)واون یکی هم 450 (بدون کنترل ارجینال )کمتر از این هم نمی تونم ونمی فروشم.یعنی ترجیح میدم خونه باهاش cod بازی کنم .اگه کسی خواست پ.خ بده ما در خدمتش هستیم.:D

Last edited:

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دادا بعد از این 5000 ساعت مرخص میشه ؟ چقدر هزینشه بعد ؟
من واسه فیلم میخوام آخه !

semko11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دادا بعد از این 5000 ساعت مرخص میشه ؟ چقدر هزینشه بعد ؟
من واسه فیلم میخوام آخه !

دوست عزیز معلوم نیست که بعد از پایان طول عمر لامپ دیگه نشه ازش استفاده کرد ممکنه بعد از پایان این مدت کیفیفت تصویر تیره بشه واحتمال هم داره کلا از کار بیفته به همین دلیل معمولا بعد از اتمام طول عمر لامپ، کاربران معمولا به صرفه تر می بینن که یک دستگاه جدید بخرن . قیمت لامپ ها هم بسته به کیفیت از 200 تومن تا 600 تومنه اما بعد از تعویض لامپ، در کیفیت اولیه ی دستگاه خللی ایجاد نمیشه وطرز استفاده ی صحیح هم در طول عمر باطری تاثیر داره فقط کافیه بعد از هر دو یا سه ساعت استفاده، نیم ساعت استراحت بهش بدین و نحوه ی روشن و خاموش کردنش رو درست رعایت کنین و در حالت روشن و گرم مانعِ تکونهای شدید بشین.

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سلام من اول نمی دونستم اینقدر لامپهای ویدیو پروژکتور گرونه ولی حدس می زدم الان دیگه مطمئن شدم چون استارتر محترم خودشون هم بیان فرمودند. به هر حال من تا 300 تومان حاضرم یکیشونو بردارم.البته با عرض پوزش از فروشنده بزرگوار.

dr.jamaali

Registered User
لایک‌ها
1
قیمت نهایی را اس بفرمایید برای آخرین بار...09169214915

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا