semko11
کاربر تازه وارد
دوستان
[h=2] ویدئو پروژکتور
[/h] فروخته شده است
[FONT=&]
[/FONT]
Last edited:
دارم کم کم از اینجا زده میشم ، تازگی ها خیلی بچه زیاد شده ، خداوکیلی این دو ماه باقیمانده رو نرین رو اعصاب ما !
بزارین با دل خوش از اینجا بریم . . .
سلام دوست عزیز لامپ پروژکتور مهمترین قسمت یک پروژکتور است و بستگی به مدل از 300 تا 500 هزار تومان قیمت دارد.به این دلیل است که پروژکتورها کم خرید و فروش می شوند.من یکشونو برای مصارف اموزشی350 بر می دارم.البته اگر مایل باشید.
عزیزم شما میخواهی پرژکتور بخری به صاحب تاپیک پ خ بده چرا به من پخ میدی من خودم خریدارم :grrr:
سلام خدمت دوستان بنده دو عدد ویدئو پروژکتور ان ای سی دارم خودم دست دوم خریدم کارتن نداشتند خریدشون هم سبتامبر 2010 است وریموت کنترل یکیشون هم ارجینال نیست کارکردشون هم حدودا 30 ساعته اگه کسی خواست تقدیم می کنم قیمت هم یکی 650(کنترلش ارجیناله) ویکی هم 550میدم . دستگاه سالم وسرحاله تضمینی ،رزولشن تصویرش هم حرف نداره.
این هم از مشخصات فنی:
[FONT=&]وزن [/FONT][FONT=&]2.5 کیلوگرم [/FONT]
[FONT=&]اندازه: 310 *95 *247 میلیمتر [/FONT][FONT=&]شدت روشنایی : 2500 انسی لومنز [/FONT][FONT=&]نوع لنز : [/FONT][FONT=&]DLP[/FONT][FONT=&]
وضوح تصویر : 1024*768 [/FONT][FONT=&]dpi[/FONT][FONT=&]
نسبت کنتراست تصویر : 1:200[/FONT][FONT=&]نوع لامپ 180 وات [/FONT][FONT=&]فرکانس نمایش عمودی : 50-120 کیلوهرتز
فرکانس نمایش افقی : 15-100 کیلو هرتز [/FONT][FONT=&]حداکثر عمر لامپ 5000 ساعت [/FONT][FONT=&]نسبت فاصله پرده تا دستگاه 1.2 الی 13 متر [/FONT][FONT=&]میزان تولید صدا 31 -34 دسی بل [/FONT][FONT=&]ورودی دستگاه :[/FONT][FONT=&]D-Sub 9 pin S-Video Audio[/FONT][FONT=&]1 [/FONT][FONT=&]x RCA Mini[/FONT][FONT=&]D-sub 15-pin[/FONT][FONT=&]
[/FONT]
دادا بعد از این 5000 ساعت مرخص میشه ؟ چقدر هزینشه بعد ؟
من واسه فیلم میخوام آخه !
سلام من 2تاشو 1100 میخرم.البته به شرط سالم بودن.اگه مایل بودی اطلاع بده.با تشکر.