• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویرایش برگه رسید خرید و دانلود محصول در ووکامرس

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
یه سایت فروش فایل دارم که وقتی کاربرا فایلی رو میخرن تقریبا نصفشون پیام میدن که لینک دانلود برامون به نمایش در نمیاد در حالی که قطعا نمایش داده میشه برا راحتی روند خرید هم ایمیل و مشخصات موقع ثبت نام رو حذف کردم چون اگه ایمیل هم از خریدار درخواست کنم اون موقع هم باز نصفشون ایمیل رو با www شروع میکنن و بازم براشون ارسال نمیشه برا همین روند خرید رو راحت کردم و بعد پرداخت مستقیم لینک دانلود به نمایش در میاد مثل صفحه زیر

lsml_capture.png

اگه دقت کنید میبینید زیر عنوان محصول نوشته شده دانلود فایل که برا دانلود باید روش کلیک بشه اما اکثرا بی توجه از کنارش میگذرن و میگن برامون نمایش داده نشد و تقریبا با هر خرید مجبورم سفارش ها رو چک کنم تا لینک دانلود رو براشون بفرستم
میخواستم ببینم کسی افزونه ای کدی چیزی سراغ نداره این قسمت رو ویرایش کنم؟؟مثلا جای اون کلمه دانلود فایل یه دکمه بزرگ باشه که دیگه همه متوجه بشن اونجا کلیک کنن

dindarloo

Registered User
لایک‌ها
37
سلام.
با تغییر در سی اس اس میشه اندازه و مکانش رو عوض کرد. با ویرایش فایل این صفحه هم میشه لینکش رو عوض کرد. خواستید براتون انجام میدم.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
بله خیلی هم مهمه چند ماهه درگیرشم و مشکلاتش تمومی هم نداره اکثر کاربرا فکر میکنن بعد پرداخت لینکی نذاشتم چون صفحه نمایش فایل بعد پرداخت ووکامرس خیلی داغونه هرچند اگه کاربر دقت کنه مشکلی نداره و دانلود میشه اما مثل edd راحت نیست .
خواستید به تلگرام usofts1 پیام بدید هزینش هم توافق کنیم

بالا