• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویرایش مطالب سایت فروشگاهی پس از مدت ها

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود
دوستان من یک سایت دارم به نام فروشگاه فروهرالکترونیک که نزدیک به 1 سال پیش راه اندازی کردم و در اون زمان به صورت نادرست و بدون نوشتن توضیحات و عکس مناسب یک سری کالاها رو وارد سایت کردم و سپس در یک بازه ی زمانی دراز مدت بنا به مشکلاتی نتونستم کلا به روزرسانی کنم سایتو

حالا مدتی هست که دارم دوباره به روز رسانی می کنم و البته مشکل اصلی من این هست که کالاهایی که قبلا ایجاد کرده بودن رو باید برای همشون توضیحات و محتوای جدید و خوب بنویسم

می خواستم بدونم اینکه مقدار زیادی از لینک هایی که ایندکس شدن رو اگر ویرایش کنیم و متن و محتواشون رو زیاد کنیم و دقیق تر بنویسیم و .. آیا این از نظر سئو مشکلی هست یا خیر؟

در کل اگز متن کامل تر و بهتر بشه در هر سایتی ولی ویرایش کلی بشه و خیلی تغییر بکنه این از نظر سئو یک مشکل به حساب میاد و یا بهتر هست و در درازمدت به سود سایت می شه؟

با سپاس

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) با سلام و درود

می خواستم بدونم اینکه مقدار زیادی از لینک هایی که ایندکس شدن رو اگر ویرایش کنیم و متن و محتواشون رو زیاد کنیم و دقیق تر بنویسیم و .. آیا این از نظر سئو مشکلی هست یا خیر؟

پاسخ : 100% بله ، در سیستم سئو ما بیشتر به سیستم مدیریت محتوا نگاه میکنیم برای ویرایش مطلب برخی از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس یک ویژگی خوبی که دارند و سایت های بزرگ هم به همین روش استفاده میکنند به این صورت میباشد که اگر میخواهید اسم و یا نام محصول را ابدیت و یا ویرایش کنید در لینک محصولا تغییراتی رخ نخواهد داد مثال

1) دانلود برنامه
http://link.com/download-barnameh

2) ابدیت جدید دانلود برنامه
http://link.com/download-barnameh

;) اگر به این روش بالا تغییر کنند مشکلی از نظر سئو نخواهد داشت ولی اگی لینک محتوا همراه با نام محتوا تغییر کنند تغییرات جدید در جستجوگر ها خواهد دید

در کل اگز متن کامل تر و بهتر بشه در هر سایتی ولی ویرایش کلی بشه و خیلی تغییر بکنه این از نظر سئو یک مشکل به حساب میاد و یا بهتر هست و در درازمدت به سود سایت می شه؟

پاسخ : خوب این اصول ویرایش به چندین صورت میباشد اگر کلی باشد یک محصول جدید به حساب خواهد امد ولی اگر ویرایشی که نام محصول تغییر نکند تنها یک ابدیت به حساب خواهد آمد، که از نظر من ابدیت خیلی مفیدتر خواهد بود به دلیل اینکه هم محصول قدیمی بوده هم با ابدیت کردن محصول خیلی مواقع پیشرفت در آن دیده خواهد شد

بالا