• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویروسی شدن تبلت اندرویدی

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
سلام، ند 32 رو نصب کردم تبلتم رو به سیستم متصل کردم همش خالص ویروس شده / خوب همه رو قرنطینه کرده / دیگه وقتی تبلتم رو متصل میکنم هیچ یکی از فایل ها نمایش داده نمیشه / win32 چیزی که فکر کنم اسم ویروس هست :f34r:
راستی اندروید هست

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
از اطلاعات مفیدی که دادین استفاده کردم. اگر کمی وقتش بیشتر بود بهتر بود.:D
اولا آندروید هم ویروس داره، که البته ربط به این تاپیک نداره و نوع استفاده شما از تبلت به صورت فلش دیسک بوده که ربطی به آندروید یا چیز دیگه ای بودن نداشته و ویروس نشسته روش. 100 البته ویروس با تبلت شما نمی تونه کاری بکنه و فقط به وسیله اون مثل فلش آلوده به هر سیستمی که وصل بشه انتقال پیدا می کنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام، ند 32 رو نصب کردم تبلتم رو به سیستم متصل کردم همش خالص ویروس شده / خوب همه رو قرنطینه کرده / دیگه وقتی تبلتم رو متصل میکنم هیچ یکی از فایل ها نمایش داده نمیشه / win32 چیزی که فکر کنم اسم ویروس هست :f34r:
راستی اندروید هست

پيشنهاد ميكنم با يه آنتي ويروس قويتر ويروس يابي كنيد . وقتي قرنطينه بشه مشخصا نبايد مشاهده بشن فايلها .

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
اولا آندروید هم ویروس داره، که البته ربط به این تاپیک نداره و نوع استفاده شما از تبلت به صورت فلش دیسک بوده که ربطی به آندروید یا چیز دیگه ای بودن نداشته و ویروس نشسته روش. 100 البته ویروس با تبلت شما نمی تونه کاری بکنه و فقط به وسیله اون مثل فلش آلوده به هر سیستمی که وصل بشه انتقال پیدا می کنه

بحث اینجاست که نمیشه که تبلت تا ابد حامل ویروس باشه که! / الان همش قرنتینه شده من به تبلت دسترسی ندارم

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
پيشنهاد ميكنم با يه آنتي ويروس قويتر ويروس يابي كنيد . وقتي قرنطينه بشه مشخصا نبايد مشاهده بشن فايلها .

یعنی آنتی ویرس قویتر میتونه کاملا پاکسازیش کنه؟
راستی چرخش تصویرش مشکل داره میخوام بفرستمش برای گرانتی / احتمالا اونجا سیستم عاملش رو دوباره نصب میکنن

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
سیستم عامل چه ربطی داره ! چرخش تصویر توو تنظیماتش هست. رست فکتوری کنین و موقع رست تیک پاک کردن فلش هم بزنین ! یا اصلا فلش رو با تبلت فرمت کنین

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
سیستم عامل چه ربطی داره ! چرخش تصویر توو تنظیماتش هست. رست فکتوری کنین و موقع رست تیک پاک کردن فلش هم بزنین ! یا اصلا فلش رو با تبلت فرمت کنین

فکر کنم از شرایط گرانتی خارج بشه!

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
رست فکتوری هیچ کاری که باعث خارج شدن از گارانتی بشه نمیکنه و فرمت فلش هم کافی هست

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
avg نسخه رایگان داره و قوی هست اگر می توانید این رو تست کنید .
بنظرت ربطی به اینجا نداشته باشه پس به کجا داره تاپیک ؟:blink:

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
avg نسخه رایگان داره و قوی هست اگر می توانید این رو تست کنید .

بنظرت ربطی به اینجا نداشته باشه پس به کجا داره تاپیک ؟:blink:

ربط به اونجا داره که ویروس مال آندورید باشه :D ویروس این عزیز win32 و ویروس pc هست که روی فلش افتاده ! بعلاوه اینکه این تاپیک خبری هست :D
AVG هم از وقتی پیغام می داد توو ایران و چند کشور دیگه مجاز به استفاده نیستین کلا پاک کردم !

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ربط به اونجا داره که ویروس مال آندورید باشه :D ویروس این عزیز win32 و ویروس pc هست که روی فلش افتاده ! بعلاوه اینکه این تاپیک خبری هست :D
AVG هم از وقتی پیغام می داد توو ایران و چند کشور دیگه مجاز به استفاده نیستین کلا پاک کردم !
از اونجایی که خوب نخوندی مباحث عمومی تاپیک ایجاد شده پس محلش درسته :wacko:مورد دوم هم خوشبحال شما که avg رو حذف کردی . هدف رفع مشکل استارتر هست نه اسپم بازی جنابعالی ;)

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
از اونجایی که خوب نخوندی مباحث عمومی تاپیک ایجاد شده پس محلش درسته :wacko:مورد دوم هم خوشبحال شما که avg رو حذف کردی . هدف رفع مشکل استارتر هست نه اسپم بازی جنابعالی ;)

چی میگی چرت و پرت :D ؟ من نوشتم آندروید ویروس داره اما چون ویروس این تبلت مال win هست ویروس آندروید ربط به این تاپیک نداره. حالا هی بگو تاپیک ربط به بخش داره یا نداره :D حداقل فرق تاپیک و بخش و 4 تا حرف درست و حسابی یاد بگیر بعد بیا ایراد بگیر :D شب عالی متعالی

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
چی میگی چرت و پرت :D ؟ من نوشتم آندروید ویروس داره اما چون ویروس این تبلت مال win هست ویروس آندروید ربط به این تاپیک نداره. حالا هی بگو تاپیک ربط به بخش داره یا نداره :D حداقل فرق تاپیک و بخش و 4 تا حرف درست و حسابی یاد بگیر بعد بیا ایراد بگیر :D شب عالی متعالی
می دونی پرشین تولز هم تو رو کم داشت تا کشتی نوح ش تکمیل بشه :lol:شما همین قدر که خیلی مفهمی (!) کافی هست .

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
بالا