• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویروسی شناختن دایمن avagame.ir

avasoft

Registered User
لایک‌ها
32
درود برشما

من یه سایت دارم که وقتی توی گوگل سرچ میکنمش این پیام زیر رو میده

This site may harm your computer.

خلاصه کسی به دادم برسه ممنون میشم

haroonpc

Registered User
لایک‌ها
34
دومین شما که cc.co. و تو این مایه ها که نیست ؟

اگه دومین فری باشه چنین است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دسترسی این فایل را htaccess 444 کنید و یا حذف کندیش
فایل های که ضروری پاک کنید.
اسکریپت سایت شما چیه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سایت را در گوگل وب مستر اد کنید تا به شما بگه کدوم فایل ها روی هاست شما آلوده و یا آلوده شدن. و بعد پاک سازی درخواست بدید تا سایت به حالت عادی در نتایج برگرده
درود برشما

من یه سایت دارم که وقتی توی گوگل سرچ میکنمش این پیام زیر رو میده

This site may harm your computer.

خلاصه کسی به دادم برسه ممنون میشم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
خوب شاید ویروس داره که ویروسی شناخته:p

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95

avasoft

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان توی ابزار وبمستر گوگل سایت رو ادد کردم حالا ازم می خواد که این کد زیر رو وارد کنم چطوری این کار رو انجام بدم

1. Copy the meta tag below, and paste it into your site's home page. It should go in the <head> section, before the first <body> section.

<meta name="google-site-verification" content="wVRvzAn52vkyQ9R0MtK6M1avczRipGmbMTrYoGoyodU" />

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
دوستان توی ابزار وبمستر گوگل سایت رو ادد کردم حالا ازم می خواد که این کد زیر رو وارد کنم چطوری این کار رو انجام بدم

1. Copy the meta tag below, and paste it into your site's home page. It should go in the <head> section, before the first <body> section.

<meta name="google-site-verification" content="wVRvzAn52vkyQ9R0MtK6M1avczRipGmbMTrYoGoyodU" />
شما سایت داری ، بعد نمیدونی یه کد ساده html رو باید کجای سایتت بذاری ، اسم خودتم گذاشتی وبمستر ؟ وامصیبتا .
این کد رو باید بین دو تگ <head> و <head/> قرار بدی . یعنی بعد از <head> و قبل از <head/> . یوقت توی <title> کپی نکنی اینو !

avasoft

Registered User
لایک‌ها
32
شما سایت داری ، بعد نمیدونی یه کد ساده html رو باید کجای سایتت بذاری ، اسم خودتم گذاشتی وبمستر ؟ وامصیبتا .
این کد رو باید بین دو تگ <head> و <head/> قرار بدی . یعنی بعد از <head> و قبل از <head/> . یوقت توی <title> کپی نکنی اینو !

داداش اصلا من قالب و همه چیز رو پاک کردم
هاست ریست شده

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
همه چیزهایی که دوستان گفتن درست اما با توجه به اسم سایت شما و نام کاربریتون فکر کنم سریال روزانه نرم افزارهایی مثل آنتی ویروس که روی سیستم تون نصب هستش را گذاشتید و اونا شکایت و بسته شدن دامین شما از طرف گوگل و بقیه ماجرا .

بالا