• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویروس حافظه در گوشی w810

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
من کارت حافظه ی گوشی مو(sony w810i )دیروز واسه انتقال فایل به کارت خوان دوستم وصل کردم که از شانس من کامپیوتر طرف ویروسی بوده
یعنی من وقتی متوجه شدم که دیدم دوربین عکس می ندازه ولی می گه فایلی وجودنداره.با ویروس کش یه اسکن کردم کارت رو 3 تا ویروس رو پیدا و نابود کردولی بازم اون مشکل وجود داشت تا اینکه به طور دستی کارت رو بررسی کردم دیدم همه فولدر ها (فقط خواندنی)هستند و وقتی هم از اون حالت در می ارم دوباره(فقط خواندنی) می شن. به نظر شما چیکار بکنم؟ اگه کارت رو فرمت بکنم اون فولدر ها رو باید دوباره بسازم ؟اون فولدر ها مهم هستن؟
(در ضمن کارت جانبی ویروسی ها کارت دوربین سالمه و عکسها هم روش ذخیره می شه )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
کارت رو فرمت کردم بله اون فولدر ها دوباره ایجاد شدن ولی بازم همه فولدر ها read only هستند!! انگار مثل فلاپی که یه کلید واسه این کار داره یا مثل memory stick pro یه قفل انجام شده ؟
1-همچین قفلی می تونه از گوشی به کارت اعمال بشه که همه ی فولدر ها فقط خواندنی بشن؟
2-این نرم افزار های جاوا که از روی کارت نصب کرده بودم همچنین کار می کنند.می شه نتیجه گرفت که این نرم افزار ها روی حافظه داخلی گوشی نصب می شن و بی نیاز از نرم افزار خامشون کار می کنند؟؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
با چی فرمت کردی؟

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
با ویندوز فرمت کردم
انگار بار دوم درست شد الان عکسها سیو می شه ولی بازم همه فولدر هاread oly هستن و تغییر نمی کنن کارت های گوشی بقیه هم اینجوریه؟؟
ممنمن از راهنمایی تون

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
با ویندوز فرمت کردم
انگار بار دوم درست شد الان عکسها سیو می شه ولی بازم همه فولدر هاread oly هستن و تغییر نمی کنن کارت های گوشی بقیه هم اینجوریه؟؟
ممنمن از راهنمایی تون

با ویندوز منظورت رم ریدر هست؟ با خود گوشی فرمت کن.

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
با سیم وصل کرده و فرمت کردم .درست شده الان

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
امکان نداره ویروسی شده باشه! چون سیستم عامل موبایلت ویندوز نیست! شبیه اینکه بگی توی ویندوز ویروس داشتی و روی لینوکس برنامهات رو خراب کرده!
مشکل چیزه دیگه ای بوده.

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
من که نگفته بودم سیستم عامل گوشی خرابه!! منم می گفتم که توی حافظه ی جانبی گوشی ویروس رفته و باعث شده که فولدر ها غیر قابل باز نویس بشن که خدا رو شکر درست شد

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
میتونی یه منم بگی چکار کردی که درست شد؟ گوشی منم همین مشکل رو پیدا کرده:(

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
از داخل ویندوز یا گوشی؟ البته آنتی ویروس من چیزی رو گزارش نمیکنه ولی همه فولدرهام read only شدن...

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
از داخل ویندوز یا گوشی؟ البته آنتی ویروس من چیزی رو گزارش نمیکنه ولی همه فولدرهام read only شدن...
فرقي نمي كنه فقط اگه با كارت خوان ازكامپيوتر فرمت كردي قبل از كپي كردن برنامه و موسيقي ب حافظه يه باز حافظه رو رو گوشي را ه بنداز تا گوشي اون شاخه ها و فولدر ها رو درست بكنه بعد ازحافظه استفاده بكن

هيچ مشكلي نداره هر كاري بكني صدمه اي نمي بينه

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
شاید من اشتباه دارم میرم...
من با usb 'گوشی رو وصل میکنم دیگه کارت خوان ندارم. توی windows explorer فرمت رو انتخاب میکنم تا آخرش هم میره ولی میگه windows can not format this drive
حتی master reset هم کردم ولی اطلاعات روی مموری استیک هنوز سر جاشه.
با فرمت داخل گوشی هم که میرم میگه memory formatted ولی بعدش بازم اطلاعات روی مموری استیک سر جاشه.

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
من كه به همچين مشكلاتي بر نخورده بودم با يه كارت خوان فورمت كن ببين ميشه؟شايد هم ايراد از ويندوز تون هم باشه البته شايد

بالا