• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویزای تحصیلی‌ - اخذ پذیرش از دانشگاه‌ های آمریکا

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
عزیز من مطلبتون تو سایتتون خوندم یعنی شما با از طرف ماداشنگاهها صحبت میکنید پذیرش میگیرید؟؟؟

شماره تماس میفرستین ؟؟؟

عزیز برای مستر چقدر هزینه داره؟؟؟100 درصده؟؟؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
برای پذیرش در دانشگاه های آمریکا دو امتحان تافل و GRE عمومی رو باید بدید. هر کدوم از این تست ها به چهار دانشگاه مورد نظر شما بدون هزینه اضافه نتایج رو می فرستن. پس از اول دانشگاه های مورد نظر رو قبل از امتحان انتخاب کنید. اگر بخواید به دانشگاه های بیشتری این نتایج رو بفرسنید، باید هزینه اضافه بر مبلغ ثبت نام برای آزمون ها بپردازید. دوره اعتبار تافل فکر کنم دو سال هست. پس باید نهایتا طی دو سال مدارکتون تکمیل باشه.

برای پذیرش دانشگاه باید به سایت هر دانشگاه مراجعه کنید و فرم های اینترنتیش پر کنید. اگر از پس این کار بر نمی آید و می خواید مثلا به سایت بالا مراجعه کنید که این کارها رو براتون بکنن، دوستانه بهتون بگم، بهتره از الان دور این کار رو خط بکشید.

ریز نمرات غیر رسمی رو ترجمه کنید و تطبیق بدید تا بتونید برای پزیرش اولیه بفرستید، معمولا رئیس های دانشکده ها با یه تیتر غیر رسمی بالای سر ریز نمرات اون رو امضا می کنن، اما نهایتا باید ریز نمره و مدرک رسمی ترجمه و تایید شده از طرف دادگستری رو با خودتون ببرید. بنابراین درست برنامه ریزی کنید که این کار ها در طول همون زمانی که دارید قابل انجام باشه. معدل زیر 15 رو خیلی سخت بتونید باهاش پذیرش بگیرید، و دور دانشگاه های خوب رو باید خط بکشید، حتی اگر در ایران به دانشگاه خوبی رفته باشید.

برای گرفتن بورس ببینید در چه زمینه ای علاقه دارید. با استادی که در زمینه علاقتون هست مکاتبه کنید. اگر نمرات خوبی داشته باشید و تحقیقات اولیه در زمینه رشته مورد علاقه داشته باشید، استاد ها اون جا دستشون برای دادن بورس بازتر هست تا این که شما از طریق دانشگاه اقدام کنید.

بعد از این که برای شما فرم درخواست ویزای دانشجویی اومد و با اون به سفارت مراجعه کردید، هیچ تضمینی وجود نداره که به شما ویزا داده بشه. حتی در مواردی که دانشجو بعد از پایان سال برگشته و سال بعد خواسته بره، و مجددا درخواست ویزا کرده، بهش ویزا داده نشده. (البته انگار این مشکل اخیرا قراره رفع بشه)

دیگه این که با ویزای دانشجویی نمی تونید کار کنید و این کار غیر قانونی هست. بنابراین حواستون به هزینه ها باشه. اگر نتونستید بورس بگیرید، باید کلیه هزینه های تحصیل که هیچ، زندگی رو هم بهش اضافه کنید و ببینید از پسش بر می آید و اصلا ارزشش رو داره یا خیر.

بهتون توصیه می کنم به جای آمریکا به جاهای دیگه فکر کنید که سختگیریش در زمینه ویزا کمتر باشه.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
منون از راهنماییتون فقط یه سوال دیگه من مثلن یه دانشگاه انتخاب میکنم تو سایتش میرم میبینم که اصلن فرم در خواست انلاین نداره!!!!!!!!

باید مدارک و درخواست پست کنیم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
منون از راهنماییتون فقط یه سوال دیگه من مثلن یه دانشگاه انتخاب میکنم تو سایتش میرم میبینم که اصلن فرم در خواست انلاین نداره!!!!!!!!

باید مدارک و درخواست پست کنیم

بله، هنوز ممکنه دانشگاه هایی باشند که باید فرم ها رو از روی سایتشون پرینت کنید. بعضی پی دی اف قابل تایپ دارند. بعضی هم همون پی دی اف رو باید بگیرید و دستی پرکنید و پست کنید.

قسمت admissions-->graduate که برید، اون جا راهنمایی می کنن که ثبت نام آنلاین هست یا نه. مثلا این برای ارشد مهندسی دانشگاه northeastern هست:

https://app.applyyourself.com/AYApplicantLogin/ApplicantConnectLogin.asp?id=neu-grad

باید اکانت درست کنید و بعد راهنمایی می کنه که چطور مدارک رو بفرستید و چطوری وضعیت درخواستتون رو بررسی کنید.

دیگه اگر خیلی در عهد تیرکمون مونده باشه، امکان درخواست پستی فرم ها هم هست که بعد شما هم پر کنید و بفرستید. ولی خب یه خوبی این ثبت نام های آنلاین این هست که اگر مشکلی در مدارک و نحوه پرکردن باشه، همون جا تذکر می ده. مثلا من یادمه تاریخ تولدم در پاسپورت اشتباه حساب شده بود و سیستم آنلاین دانشگاه مریلند قبول نمی کرد. خوشبختانه 1 هفته بود پاسپورت گرفته بودم و هنوز کار خاصی نکرده بودم و جایی نرفته بودم با اون تاریخ تولدی که وجود نداشت.

اول پاسپورت بگیرید که تاریخ تولد رو مطمئن باشید چی هست. روز های میلادی و شمسی توی سال های مختلف روی روز های مختلف می افته. می تونید از تقویم تطبیقی استفاده کنید تا مطمئن بشید، اما نمی دونم نیروی انتظامی هم این کار رو می کنه یا نه. : http://www.world-news.org/persian/Calendar.aspx

با فرض بر این که زبان انگلیسیتون در حد دادن تافل خوب هست، این مراحل رو طی کنید:
1- پاسپورت.
2- انتخاب دانشگاه مورد نظر، با توجه به رنک، هزینه تحصیل و رشته مورد علاقه و مکاتبه با استادی که در زمینه تحصیلتون تدریس می کنه تا ببینید می شه کمک هزینه تحصیلی گرفت یا نه.
3- ثبت نام و دادن امتحان های تافل و جی آر ای
4- تکمیل فرم ها، گرفتن recommendation از استاتیدتون، نوشتن یه سری مطالبی از هدف از تحصیل و اینا که دانشگاه می گه دقیقا چی می خواد. جور کردن سابقه هر فعالیت داوطلبانه یا هنر هایی که دارید.
5- اگر نتونستید بورس بگیرید، باید یه مدرک بانکی جور کنید که نشون بده از پس دادن هزینه ها بر می آید. اگر کسی رو آمریکا دارید که حاضر باشه براتون affidavit of support به همراه tax return اش بفرسته و از نظر مالی امکان ساپورت شما رو داشته باشه، مشکل حله. تقریبا ویزا هم تضمین شده است. البته دادن همچو مدرکی دست شما از طرف اقوام یک اعتماد خیلی بالا می خواد.
6- ریز نمره غیر رسمی و اگر رسمی بشه که خیلی بهتره. ترجمه و برابر اصل شده باشه.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بله، هنوز ممکنه دانشگاه هایی باشند که باید فرم ها رو از روی سایتشون پرینت کنید. بعضی پی دی اف قابل تایپ دارند. بعضی هم همون پی دی اف رو باید بگیرید و دستی پرکنید و پست کنید.

قسمت admissions-->graduate که برید، اون جا راهنمایی می کنن که ثبت نام آنلاین هست یا نه. مثلا این برای ارشد مهندسی دانشگاه northeastern هست:

https://app.applyyourself.com/AYApplicantLogin/ApplicantConnectLogin.asp?id=neu-grad

باید اکانت درست کنید و بعد راهنمایی می کنه که چطور مدارک رو بفرستید و چطوری وضعیت درخواستتون رو بررسی کنید.

دیگه اگر خیلی در عهد تیرکمون مونده باشه، امکان درخواست پستی فرم ها هم هست که بعد شما هم پر کنید و بفرستید. ولی خب یه خوبی این ثبت نام های آنلاین این هست که اگر مشکلی در مدارک و نحوه پرکردن باشه، همون جا تذکر می ده. مثلا من یادمه تاریخ تولدم در پاسپورت اشتباه حساب شده بود و سیستم آنلاین دانشگاه مریلند قبول نمی کرد. خوشبختانه 1 هفته بود پاسپورت گرفته بودم و هنوز کار خاصی نکرده بودم و جایی نرفته بودم با اون تاریخ تولدی که وجود نداشت.

اول پاسپورت بگیرید که تاریخ تولد رو مطمئن باشید چی هست. روز های میلادی و شمسی توی سال های مختلف روی روز های مختلف می افته. می تونید از تقویم تطبیقی استفاده کنید تا مطمئن بشید، اما نمی دونم نیروی انتظامی هم این کار رو می کنه یا نه. : http://www.world-news.org/persian/Calendar.aspx

با فرض بر این که زبان انگلیسیتون در حد دادن تافل خوب هست، این مراحل رو طی کنید:
1- پاسپورت.
2- انتخاب دانشگاه مورد نظر، با توجه به رنک، هزینه تحصیل و رشته مورد علاقه و مکاتبه با استادی که در زمینه تحصیلتون تدریس می کنه تا ببینید می شه کمک هزینه تحصیلی گرفت یا نه.
3- ثبت نام و دادن امتحان های تافل و جی آر ای
4- تکمیل فرم ها، گرفتن recommendation از استاتیدتون، نوشتن یه سری مطالبی از هدف از تحصیل و اینا که دانشگاه می گه دقیقا چی می خواد. جور کردن سابقه هر فعالیت داوطلبانه یا هنر هایی که دارید.
5- اگر نتونستید بورس بگیرید، باید یه مدرک بانکی جور کنید که نشون بده از پس دادن هزینه ها بر می آید. اگر کسی رو آمریکا دارید که حاضر باشه براتون affidavit of support به همراه tax return اش بفرسته و از نظر مالی امکان ساپورت شما رو داشته باشه، مشکل حله. تقریبا ویزا هم تضمین شده است. البته دادن همچو مدرکی دست شما از طرف اقوام یک اعتماد خیلی بالا می خواد.
6- ریز نمره غیر رسمی و اگر رسمی بشه که خیلی بهتره. ترجمه و برابر اصل شده باشه.

عزیز شما خودت کجا درس خوندی الان ایرانی یا امریکا من راهنمایی میخوام ازتون متاسفانه پ.خ بستس میشه ای دی یا ایمیل یا شماره تماسی چیزی برام بفرستی

با تشکر

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
عزیز شما خودت کجا درس خوندی الان ایرانی یا امریکا من راهنمایی میخوام ازتون متاسفانه پ.خ بستس میشه ای دی یا ایمیل یا شماره تماسی چیزی برام بفرستی

با تشکر

من در همین حد می تونم راهنمایی کنم که کردم. هیچ ایده ای از این که کجا اپلای کنید، چی خوبه بخونید و اینا ندارم. خودتون سرچ کنید و توی دانشگاهتون با استاداتون مشورت کنید. فقط خواستم بگم این کار رو باید خودتون انجام بدید و احتیاجی به اقدام از طریق موسسه واسطه ای نیست.

این کارها رو من 10 سال پیش انجام دادم، و به علت یه سری مسائل از پس هزینه ها بر نیومدم و نتونستم مستر رو تموم کنم. الانم برگشتم.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خبر خوش جدید این که اخیرا به متقاضیان ویزای دانشجویی آمریکا، برای رشته های غیر حساس (احتمالا غیر از هوا فضا و رشته های مرتبط فعالیت های هسته ای، البته این حدس من هست) ویزای دو ساله با امکان رفت و آمد متعدد داده خواهد شد. اطلاعات بیشتر این جا:

http://www.educationusairan.com/visas

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
گرفتن recommendation از استاتیدتون

سلام عزيز...

اين مورد حتمي هست؟ يعني 100 در 100 لازمه؟

آخه استادا يك سري ناز مي كنند يك سري هم اصلا اعتباري ندارند...جايگزين نداره اين مورد؟

مرسي...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام عزيز...

اين مورد حتمي هست؟ يعني 100 در 100 لازمه؟

آخه استادا يك سري ناز مي كنند يك سري هم اصلا اعتباري ندارند...جايگزين نداره اين مورد؟

مرسي...

سلام.

بله. معمولا 4 تا لازم هست که یکی از اون ها می شه از محل کار هم باشه. نمی دونم بشه این کار رو جایگزین کرد. در هر حال صورت خوشی نداره دیگه که شما در طول مدت تحصیل نتونستید نظر سه چهار تا استاد رو هم جلب کنید که یه چهار خط روتین وار براتون بنویسن. اعتبار استاد خیلی مهم نیست. مهم اینه که شما سه چهار نفر توی دانشگاه داشته باشید که بگن ایشون واجد شرایط ادامه تحصیل هست. بعضی دانشگاه ها فرم مخصوص توصیه نامه دارند. استاد ها ناز کنن اونا رو پر کنن، که معمولا می کنن، برای رفتن اون جا مشکل پیدا می کنید.

بالا