Last edited:
منون از راهنماییتون فقط یه سوال دیگه من مثلن یه دانشگاه انتخاب میکنم تو سایتش میرم میبینم که اصلن فرم در خواست انلاین نداره!!!!!!!!
باید مدارک و درخواست پست کنیم
بله، هنوز ممکنه دانشگاه هایی باشند که باید فرم ها رو از روی سایتشون پرینت کنید. بعضی پی دی اف قابل تایپ دارند. بعضی هم همون پی دی اف رو باید بگیرید و دستی پرکنید و پست کنید.
قسمت admissions-->graduate که برید، اون جا راهنمایی می کنن که ثبت نام آنلاین هست یا نه. مثلا این برای ارشد مهندسی دانشگاه northeastern هست:
https://app.applyyourself.com/AYApplicantLogin/ApplicantConnectLogin.asp?id=neu-grad
باید اکانت درست کنید و بعد راهنمایی می کنه که چطور مدارک رو بفرستید و چطوری وضعیت درخواستتون رو بررسی کنید.
دیگه اگر خیلی در عهد تیرکمون مونده باشه، امکان درخواست پستی فرم ها هم هست که بعد شما هم پر کنید و بفرستید. ولی خب یه خوبی این ثبت نام های آنلاین این هست که اگر مشکلی در مدارک و نحوه پرکردن باشه، همون جا تذکر می ده. مثلا من یادمه تاریخ تولدم در پاسپورت اشتباه حساب شده بود و سیستم آنلاین دانشگاه مریلند قبول نمی کرد. خوشبختانه 1 هفته بود پاسپورت گرفته بودم و هنوز کار خاصی نکرده بودم و جایی نرفته بودم با اون تاریخ تولدی که وجود نداشت.
اول پاسپورت بگیرید که تاریخ تولد رو مطمئن باشید چی هست. روز های میلادی و شمسی توی سال های مختلف روی روز های مختلف می افته. می تونید از تقویم تطبیقی استفاده کنید تا مطمئن بشید، اما نمی دونم نیروی انتظامی هم این کار رو می کنه یا نه. : http://www.world-news.org/persian/Calendar.aspx
با فرض بر این که زبان انگلیسیتون در حد دادن تافل خوب هست، این مراحل رو طی کنید:
1- پاسپورت.
2- انتخاب دانشگاه مورد نظر، با توجه به رنک، هزینه تحصیل و رشته مورد علاقه و مکاتبه با استادی که در زمینه تحصیلتون تدریس می کنه تا ببینید می شه کمک هزینه تحصیلی گرفت یا نه.
3- ثبت نام و دادن امتحان های تافل و جی آر ای
4- تکمیل فرم ها، گرفتن recommendation از استاتیدتون، نوشتن یه سری مطالبی از هدف از تحصیل و اینا که دانشگاه می گه دقیقا چی می خواد. جور کردن سابقه هر فعالیت داوطلبانه یا هنر هایی که دارید.
5- اگر نتونستید بورس بگیرید، باید یه مدرک بانکی جور کنید که نشون بده از پس دادن هزینه ها بر می آید. اگر کسی رو آمریکا دارید که حاضر باشه براتون affidavit of support به همراه tax return اش بفرسته و از نظر مالی امکان ساپورت شما رو داشته باشه، مشکل حله. تقریبا ویزا هم تضمین شده است. البته دادن همچو مدرکی دست شما از طرف اقوام یک اعتماد خیلی بالا می خواد.
6- ریز نمره غیر رسمی و اگر رسمی بشه که خیلی بهتره. ترجمه و برابر اصل شده باشه.
عزیز شما خودت کجا درس خوندی الان ایرانی یا امریکا من راهنمایی میخوام ازتون متاسفانه پ.خ بستس میشه ای دی یا ایمیل یا شماره تماسی چیزی برام بفرستی
با تشکر
گرفتن recommendation از استاتیدتون
سلام عزيز...
اين مورد حتمي هست؟ يعني 100 در 100 لازمه؟
آخه استادا يك سري ناز مي كنند يك سري هم اصلا اعتباري ندارند...جايگزين نداره اين مورد؟
مرسي...