• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویندوز با حجم اینترنت چه میکند؟

irimg

Registered User
لایک‌ها
22
سلام. کاملامطمئن هستم که وقتی کامپیوتر در حالت عادی و روشن هست. خود به خود اینترنت در حال استفاده هست. نمیدونم برنامه ای دارم که خودش رو آپدیت میکنه یا مشکل دیگه ای هست. جالب اینکه فقط دانلود نمیکنه و فایل هایی رو هم آپلود میکنه. تقریبا هر دو دقیقه 5 مگابایت بدون هیچ استفاده ای میره. خواستم بدونم راهی هست برای یافتن این که مشکلش چیه. یا اینکه این حجم اینترنت استفاده شده صرف چی میشه؟
ممنون و تشکر

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام. کاملامطمئن هستم که وقتی کامپیوتر در حالت عادی و روشن هست. خود به خود اینترنت در حال استفاده هست. نمیدونم برنامه ای دارم که خودش رو آپدیت میکنه یا مشکل دیگه ای هست. جالب اینکه فقط دانلود نمیکنه و فایل هایی رو هم آپلود میکنه. تقریبا هر دو دقیقه 5 مگابایت بدون هیچ استفاده ای میره. خواستم بدونم راهی هست برای یافتن این که مشکلش چیه. یا اینکه این حجم اینترنت استفاده شده صرف چی میشه؟
ممنون و تشکر

مطمئنید سیستمتان ویروس یا بد افزار نداره؟
حتما سیستم خود را با یک آنتی ویروس قوی و به روز اسکن کنید.

irimg

Registered User
لایک‌ها
22

مطمئنید سیستمتان ویروس یا بد افزار نداره؟
حتما سیستم خود را با یک آنتی ویروس قوی و به روز اسکن کنید.
اتفاقا سیستم رو با آنتی ویروس کاسپراسکی اسکن کردم. دو سه تا فایل patch و keygan پیدا کرد که خوب طبیعتا مهم نبودند

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
آپدیت اتوماتیک نرم افزارها و پلاگینها رو به طور موقت غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.

irimg

Registered User
لایک‌ها
22
آپدیت اتوماتیک نرم افزارها و پلاگینها رو به طور موقت غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
همشون غیرفعاله. اگر کسی راهی بلده که بشه فهمید در لحظه چه برنامه هایی درحال استفاده از اینترنت هستند به اشتراک بذاره

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
از چه ویندوزی استفاده میکنید؟

majeed71

Registered User
لایک‌ها
20
جدیدترین ورژن برنامه net limiter رو نصب کن
میتونی کل ورودی و خروجی های سیستم رو باهاش کنترل کنی

new24

Registered User
لایک‌ها
300
2 راه تجربی دارم
1-فایروال رو چک کن و به برنامه هایی که نمیخوای اجازه نده که به اینترنت وصل بشن
2- فایر رو نصب کن و یک ساکس بخر یا نخر فقط ببین چیا سعی میکنن به اینترنت وصل بشن

در ضمن ببین درایور کارت گرافیکت اپدیت نمیشه؟

بالا