• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویندوز جدید هم آمد

IT GALAXY

Registered User
لایک‌ها
277
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۲۷

به گزارش افکارنیوز، ویندوز آبی نسخه ۹۳۶۴ اگر چه از نظر ظاهری شباهت های زیادی به ویندوز لمسی ۸ دارد اما تفاوت هایی نیز با این نسخه پیدا کرده که از جمله آنها می توان به ارتقای رابط کاربری و همین طور تلاش برای افزایش سازگاری امکانات لمسی آن با نیازهای کاربران اشاره کرد.

windows-blue-300x300.jpg

نسخه ای از ویندوز آبی که در اینترنت منتشر شده تنها ۳۲ بیتی است و حجم آن ۲.۶۳ گیگابایت است. نسخه ۶۴ بیتی این ویندوز فعلا در فضای مجازی منتشر نشده و مشخص نیست که مایکروسافت طراحی این ویندوز را تا چه حد به پیش برده است.

در این نسخه تلاش شده تا کاربران برای اعمال تغییرات مورد نظر در ظاهر ویندوز و شخصی سازی آن امکانات بیشتری در دست داشته باشند. همچنین دکمه ای به نام PLAY هم به منوی ویندوز آبی اضافه شده و حالت مشاهده دوگانه برای دسترسی همزمان به دو برنامه هم به گونه ای تغییر کرده که هر برنامه ۵۰ درصد صفحه را پر کند.

افزوده شدن نسخه ۱۱ مرورگر اینترنتی Internet Explorer با قابلیت همگام سازی زبانه هاٰ افزوده شدن ماشین حساب پیشرفته برنامه ضبط صدا وبرنامه های مختلف چندرسانه ای از جمله دیگر تغییرات اعمال شده است.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اگه از روی ویندوز 8 ساختن که وقت تلف کردن

البته خوب میشه اگه بعضی چیزا رو اختیاری کنه و امکانات مربوط به صفحه لمسی رو نکنه تو پاچمون

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
هنوز نسخه retialویندوز 8نیومده (شایدم من خبر ندارم اونوقت صحبت از ویندوز جدید میشه
این ماکروسافت هم ملتو مسخره کرده ویندوز های ابکی همش میده بیرون
از ویستا تا ویندوز 8که شبیه هم بودن وتغییر خاصی نداشتن
ابی هم که همون هشت هست که با صفحات لمسی بیشتر سازگار شده

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اگه از روی ویندوز 8 ساختن که وقت تلف کردن

البته خوب میشه اگه بعضی چیزا رو اختیاری کنه و امکانات مربوط به صفحه لمسی رو نکنه تو پاچمون

گویا ماکروسافت بیشتر از چیزی که برای 8 وقت گذاشته بود و امکانات برای این ویندوز صرف کرده
و می شه گفت این ویندوز از 8 باید کامل تر و جامع تر باشد چون اگه دقت کرده باشید زمان بین عرضه 8 و ویندوز آبی خیلی کمتر از زمان عرضه بین دو ویندوز در ماکروسافت هستش و امیدوارم مثل ویندوز 7 ویندوز موفقی باشه :)

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
هنوز نسخه retialویندوز 8نیومده (شایدم من خبر ندارم اونوقت صحبت از ویندوز جدید میشه
این ماکروسافت هم ملتو مسخره کرده ویندوز های ابکی همش میده بیرون
از ویستا تا ویندوز 8که شبیه هم بودن وتغییر خاصی نداشتن
ابی هم که همون هشت هست که با صفحات لمسی بیشتر سازگار شده
از ویستا تا 8 میدونی هسته نرم افزاری چقدر فرق کرده ؟ منم نمیدونم والا ولی 8 رو نزار کنار ویستا یا حتی 7 ،

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
دقیقا این نسخه نیز باید ورژن کاملتر ویندوز 8 باشه
من خودم از Windows Server 2008 R2 استفاده میکنم و بسیار راضی ام
از نظر سرعت و کارایی فوق العاده است

new24

Registered User
لایک‌ها
300
ویستا میدونی چقدر باگ داشت؟داغون بود کلا
7 عالی بود
8هم واسه ماها که عادت به xp دارم جالب به نظر نمیرسه مخصوصا با سرعت اینترنت ایران و این ویندوز به اینترنت خفنی نیاز داره!!!
این بلو هم بیاد من یکی به هیچ عنوان استفاده نمیکنم کلا باید دور مایکروسافت رو دیگه خط بکشیم

بالا