• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویندوز فون یا آندروید؟

saman-wilson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میکنم خدمت همه دوستان و اساتید گرامی.. طاعات و عبادات همتون قبول باشه
دوستان من فصد خرید یک گوشی اسمارت فون رو دارم
کمی با آندروید و برنامه ها و بازیهایی که ساپورت میکنه آشنایی دارم
که بنظر عالی میاد
منتهی جدیدا به گوشی هایی مثه HTC و نوکیا که ویندوزفون دارن برخوردم
وخیلی چشممو گرفته هم از لحاظ قیمت هم کلاسش بالاست
ولی تااونجایی که شنیدم مثه اینکه برای ویندوز فون تو بازی نمیشه حساب کرد روش البته در ایران
میخواستم بدونم میشه بازیهای اچ دی که برای ویندوزفون هست + ایکسباکس لایو رو دانلود کرد و بطوررایگان
مثه آندروید استفاده کرد؟ یا نمیشه؟؟

بین HTC و لومیا 520 کدوم؟؟

HTC%20Windows%20Phone%208S%20Pic01.jpg

Pic2.jpg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگه برا برنامه و بازی میخوای اندروید خیلی بهتره و رو ویندوزفون8 حساب نکن

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مثلا الان براش اسفالت 5 هست اونم برای ورزن های قدیمه که رو8 هم اجرا میشه
اکثرا پولی هستن
اگه برای بازی میخوای آندروید بگیر

تو وین فون هم نوکیا لومیا520 بگیر به دلیل پشتیبانی بهتر دوربین خوب قویتر /برتری اصلی 8اس کیفیت صداشه

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
گوشی های ویندوزی حتی با وجود سخت افزار ضعیف هم سطح گوشی های رده بالای اندرویدی برات کار میکنند به خصوص که برند نوکیا هم داره اونا رو تولید میکنه برای همین اگه خود گوشی برات مهمه در خریدشون شک نکن. اما اگه نرم افزار های گوشی هم برات مهمه اونوقت باید شدیدا فکر کنی . چون ویندوز واقعا تو نرم افزار کم میاره. همین چند روز پیش رئیس نوکیا از مایکروسافت گله میکرد که بابا چکار میکنید ما گوشی میسازیم ولی شما نرم افزار نمیدین بیرون:grrr::grrr:! ملت اسکول نیست که گوشی های ما رو بخرن پاشین یه تکون به خودتون بدبد.!:D

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
اگر برای بازی فقط میخواید اصلا سراغ وین فون نرو گرچه بازیهای خوبی هم دارد من الان htc 8x دارم ولی اگر بازی برای شما مهم نیست بی بروبرگرد برو سراغ وین فون.
کلاس خاص خودشو داره سرعت وحشتناک بالاست و کلا چیزی به نام هنگ برای ین فون ناآشناست اصلا حتی 1 بار هم هنگ نمیکند من از وین فون 6 تا الان دارم وین فون کار میکنم اندروید هم داشتم اما واقعا وین فون چیز دیگه هست
مدلهای نوکیا لومیا عالی میباشد ولی اگر هزینه میخوای بکنی یا لومیا 820 بگیر یا 920 حالا اگه برند htc برات مهمه فقط 8x ولی اینم بگم دوربینهای بکار رفته در نوکیا خیلی بهتر از htc میباشد ........

بالا