• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویندوز فون یا سیمبین... مسئله اینست!!!

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
سلام خدمت همه اساتید گرامی!
میخوام واسه مادر محترمه یه هدیه بگیرم اما ازونجا سنشون جوریه که حوصله کار کردن با اندروید رو نداره باید واسش ویندوز فون یا سیمبین بیگرم محدوده قیمت هم نهایت تا 800 تومن!
با ان8 کار کردم اما خب با ویندوز فون نه !!میخوام ببینم کدوم راحتتره کارکردشون که مادر ما به سختی نیفته!

حالا سوال اینه ویندوز فون محیط کاربریش راحت تره یا سیمبین؟ که زودتر بتون باش کار کردن رو یاد بگیره!
پیشنهادتون رو هم بگین که کدوم گوشی با کدوم سیستم عامل ارجعیت داره !
پیشاپیش از کمک همتون سپاسگذارم !

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
اگر برای مادرتون هست با ویندوز فون به مشکل جدی بر میخوره
بهتره سیمبین یا جاوا باشه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
الان دقیقا انتظارات از گوشی چیه؟ ایا در حد عکس گرفتن و دیدن عکس و صحبت هست یا مثلا امکانات بیشتری میخواید؟ مثلا برنامه های مختلف....بازی ها...و این چیزها...چون هر کسی با گوشی خودش ممکنه کارهای مختلفی رو انجام بده یا نده و توقع زیادی نداشته باشه....دقیقا در چه حدی؟

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
سیستم عامل سمبین بهتره از نظر من ولی از s^3 به بالا باشه

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
قطعا سیمبیان بگیر

کاراییش خیلی راحته

ولی ویندوز فون اگر بلدش نباشی سر در گم میشی !!!

سیمبیان مثل جاوا رابط کاربری راحتی رو داره و اکثر قشر جامعه میتونند باهاش ارتباط برقرار کنند !!!

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
الان دقیقا انتظارات از گوشی چیه؟ ایا در حد عکس گرفتن و دیدن عکس و صحبت هست یا مثلا امکانات بیشتری میخواید؟ مثلا برنامه های مختلف....بازی ها...و این چیزها...چون هر کسی با گوشی خودش ممکنه کارهای مختلفی رو انجام بده یا نده و توقع زیادی نداشته باشه....دقیقا در چه حدی؟
از تک تکتون ممنونم !
والا فک نکنم بیشتر از یه تماس و اس ام اس و یه دوربین وبلوتوٍ اینا کاری دیگه بتونه انجام بده!
خودم به خاطر این یه لحظه مخم رفت تو ویندوزفون چون عکسای گوی داشتم تو نت میدیدم خیلی باحال بود یه سری ایکون گنده مثه تماس اس ام اس و دوربین اینا گنده رو هوم اسکرین بود که به نظر خودم کاربردش راحت تره!پس یعنی میگین سیمبین؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
از تک تکتون ممنونم !
والا فک نکنم بیشتر از یه تماس و اس ام اس و یه دوربین وبلوتوٍ اینا کاری دیگه بتونه انجام بده!
خودم به خاطر این یه لحظه مخم رفت تو ویندوزفون چون عکسای گوی داشتم تو نت میدیدم خیلی باحال بود یه سری ایکون گنده مثه تماس اس ام اس و دوربین اینا گنده رو هوم اسکرین بود که به نظر خودم کاربردش راحت تره!پس یعنی میگین سیمبین؟

سیمبین بهتره دوست عزیز
نوکیا که بگیرین دوربین خوبی هم داره
موفق باشید

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
درود
دقیقا چند وقت پیش به یکی از دوستان همین سوال با همین قیمت پرسید!
بنده ویندوز فون رو پیشنهاد میکنم چون خودم مثل قدیم پای گوشی نمیشینم الان ویندوز فون هم گرافیم زیباتری داره (نسبت به اندروید) هم مثل آب خوردنه!
فقط چند مورد در حالت خام و بدون هک کردن
-معمولا به دلیل برنامه نویسی ضعیف برای دوربین عکاسی ، کیفیت عکس اصلا خوب نیست مگر در شرایط کاملا مناسب!
-کامپیوتر اون هارو نمیشناسه و برای ریختن هرچیزی روی گوشی به برنامه ی Zune روی ویندوز نیاز دارید
-اس ام اس های فارسی رو به راحتی نشان میدن حداقل در نوکیا که به این صورته
-ولی اس ام اس فارسی رو قادر به فرستادن نیستید مگر دو راه
راه اول:صبر کنید یک ماه دیگه آپدیت ویندوزفون 7.8 برای گوشی های ورژن 7.5 مثل لومیا 800 و 710 و ... عرضه میشه و طبق گفته ی نوکیا مدل 800 در جایگاه خاصی هست و چیز میز های زیادی براش میاد به امید خدا (ماهم لوبیا داریم ، کیلویی 800 :D )
بعد از این آپدیت ویندوزفون خیلی مشکلاتش برطرف میشه ، زیباتر و سریعتر هم میشه!
راه دوم:برنامه های وارد کردن کیبورد فارسی که داخل خود مارکتش هست و میشه دانلود کرد ، فقط کافیه برید تو برنامه فارسی تایپ کنید و بفرستید و صبر کنید تا آپدیت بشه و راحت بدون برنامه انجام بدید!
-بلوتوث ندارید حتی با آپدیت و فقط میشه به عنوان هندزفری استفاده کرد

ولی اگر گوشی ها رو هک کنید بلوتوث که هیچی ، حتی قدرتمند تر از سیستم عامل های دیگه میشن!
گرچه گوشی های نوکیا تنها گوشیی که در حال حاضر اون هم با ابهام قابلیت هک کردن رو داره یا به قولی بوت لودرش باز هست مدل لومیا 710 هست که تا 1 ماه دیگر بای بای میشود :D
این ها مشکلات هستند ولی خوبی های عجیب غریب هم دارند!

-با سی پی یوی 1 هسته ای اون هم 1 گیگاهرتز به راحتی Full HD پخش میکنند چیزی که اندروید با داشتن حداقل یک هسته قادر به انجامش نیست!
-گرافیک زیبا و کاربر پسندی دارند!
-به راحتی آب خوردن میتونید به هر قسمتی از گوشی برید!
-مارکت ویندوزفون باز هست و محدودیتی برای هیچ کشوری ندارد و براحتی میتونید حتی برنامه های پولی (اکثرا) رو به صورت آزمایشی یا try نصب کنید!
-نقشه کامل ایران در قسمت Nokia Drive هست که به پای Google Maps نمیرسه (بعد از آپدیت 7.8 قویتر هم البته میشه) ولی امکانات مورد نیاز مثل پیدا کردن نزدیک ترین رستوران یا چیز های دیگه رو داره!
-زبان فارسی به طور کامل بعد از آپدیت 7.8 ساپورت میشه!
-کارایی مثل ویندوز 8 میشه!
-سیستم هوشمند کار با گوشی فقط با صوت هم داره که قدرت زیادی داره و حتی میتونه اس ام اس فینگلیش رو دست و پا شکسته براتون بخونه بدون اینکه به گوشی دست بزنید
و خیلی چیزای دیگه ، اولین گوشیی هم هست که هر روز من علاقم داره بهش بیشتر میشه :blush:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
از تک تکتون ممنونم !

با این توصیفات برادر بدون شک یک عدد سیمبین بخرید و خلاص.

مثلا C7 خوبه...N8 خوبه...بیخودی دنبال ویندوز فون نروید که برای ایشون بیشتر میشه دردسر تا مایه راحتی./

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
درود
دقیقا چند وقت پیش به یکی از دوستان همین سوال با همین قیمت پرسید!
بنده ویندوز فون رو پیشنهاد میکنم چون خودم مثل قدیم پای گوشی نمیشینم الان ویندوز فون هم گرافیم زیباتری داره (نسبت به اندروید) هم مثل آب خوردنه!
فقط چند مورد در حالت خام و بدون هک کردن
-معمولا به دلیل برنامه نویسی ضعیف برای دوربین عکاسی ، کیفیت عکس اصلا خوب نیست مگر در شرایط کاملا مناسب!
-کامپیوتر اون هارو نمیشناسه و برای ریختن هرچیزی روی گوشی به برنامه ی Zune روی ویندوز نیاز دارید
-اس ام اس های فارسی رو به راحتی نشان میدن حداقل در نوکیا که به این صورته
-ولی اس ام اس فارسی رو قادر به فرستادن نیستید مگر دو راه
راه اول:صبر کنید یک ماه دیگه آپدیت ویندوزفون 7.8 برای گوشی های ورژن 7.5 مثل لومیا 800 و 710 و ... عرضه میشه و طبق گفته ی نوکیا مدل 800 در جایگاه خاصی هست و چیز میز های زیادی براش میاد به امید خدا (ماهم لوبیا داریم ، کیلویی 800 :D )
بعد از این آپدیت ویندوزفون خیلی مشکلاتش برطرف میشه ، زیباتر و سریعتر هم میشه!
راه دوم:برنامه های وارد کردن کیبورد فارسی که داخل خود مارکتش هست و میشه دانلود کرد ، فقط کافیه برید تو برنامه فارسی تایپ کنید و بفرستید و صبر کنید تا آپدیت بشه و راحت بدون برنامه انجام بدید!
-بلوتوث ندارید حتی با آپدیت و فقط میشه به عنوان هندزفری استفاده کرد

ولی اگر گوشی ها رو هک کنید بلوتوث که هیچی ، حتی قدرتمند تر از سیستم عامل های دیگه میشن!
گرچه گوشی های نوکیا تنها گوشیی که در حال حاضر اون هم با ابهام قابلیت هک کردن رو داره یا به قولی بوت لودرش باز هست مدل لومیا 710 هست که تا 1 ماه دیگر بای بای میشود :D
این ها مشکلات هستند ولی خوبی های عجیب غریب هم دارند!

-با سی پی یوی 1 هسته ای اون هم 1 گیگاهرتز به راحتی Full HD پخش میکنند چیزی که اندروید با داشتن حداقل یک هسته قادر به انجامش نیست!
-گرافیک زیبا و کاربر پسندی دارند!
-به راحتی آب خوردن میتونید به هر قسمتی از گوشی برید!
-مارکت ویندوزفون باز هست و محدودیتی برای هیچ کشوری ندارد و براحتی میتونید حتی برنامه های پولی (اکثرا) رو به صورت آزمایشی یا try نصب کنید!
-نقشه کامل ایران در قسمت Nokia Drive هست که به پای Google Maps نمیرسه (بعد از آپدیت 7.8 قویتر هم البته میشه) ولی امکانات مورد نیاز مثل پیدا کردن نزدیک ترین رستوران یا چیز های دیگه رو داره!
-زبان فارسی به طور کامل بعد از آپدیت 7.8 ساپورت میشه!
-کارایی مثل ویندوز 8 میشه!
-سیستم هوشمند کار با گوشی فقط با صوت هم داره که قدرت زیادی داره و حتی میتونه اس ام اس فینگلیش رو دست و پا شکسته براتون بخونه بدون اینکه به گوشی دست بزنید
و خیلی چیزای دیگه ، اولین گوشیی هم هست که هر روز من علاقم داره بهش بیشتر میشه :blush:
مامانه خیلی بخواد تو گوشیش کلیپ ببینه برنامه زلال احکامه :D
مرسی از توضیحاتت داداشم خوب بود ولی خودم عمرا ویندوز بردار ONLY ANDROID:p

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
با این توصیفات برادر بدون شک یک عدد سیمبین بخرید و خلاص.

مثلا C7 خوبه...N8 خوبه...بیخودی دنبال ویندوز فون نروید که برای ایشون بیشتر میشه دردسر تا مایه راحتی./
مرسی دوسته عزیز!اره همین سیمبین بر میدارم!احتمالا ان 8 برندارم چون خواهرم داره میخوام یکم جذابیت داشته باشه واسش!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
از نوکیا فقط ان 8 بهتر از باقی همرده هاش هست
حتی 701 که نسخه بروز شده C7 هست از دوربین خیلی ضعیفی برخورداره(فقط بخاطر نداشتن فوکوس اتوماتیک)
کارکردن با ویندوز فون خیلی جالب و جذابه ولی خب خیلی سخت هست!!

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
از نوکیا فقط ان 8 بهتر از باقی همرده هاش هست
حتی 701 که نسخه بروز شده C7 هست از دوربین خیلی ضعیفی برخورداره(فقط بخاطر نداشتن فوکوس اتوماتیک)
کارکردن با ویندوز فون خیلی جالب و جذابه ولی خب خیلی سخت هست!!
مرسی حالا نظرتون راجع به بادا چیه؟سیستم عامل اون راجتتر نیست که ساده بشه بشون یاد داد؟یا همون سیمبین راحتتره؟

بالا