• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویژه دارندگان سایت و وبلاگ ثبت نام برای دریافت کتاب راز های ترافیک (traffic secrets2)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با سلام خدمت همه دوستان ارجمند

توجه توجه

ترجمه جلد اول کتاب رو به پایان است و در فروردین ماه اماده فروش می شود از تمامی دوستان و مدیران سایت ها می خوام که بنده رو راهنمایی کنن که واسه تبلیغات این کتاب چه کار کنم

کتاب رو دست ناشر ندادیم به دلیل یه سری مشکلات که نیاز نمیدونم اینجا بگم

این کتاب در 2 جلد به دلیل حجم زیادش روانه بازار میشه

قیمت جلد اول همراه با اون 12 تا سی دی که در 2 دی وی دی گنجانده شده بدون هزینه ارسال 10000 تومان می باشد

من خودم در نظر دارم تو بلاگفا و میهن بلاگ و پرشین بلاگ واسه این کتاب تبلیغ کنم خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم

traffic secrets2 نام مجموعه ای می باشد که الان چند وقتی هست که به بازار اومده.

این مجموعه شامل 12 سی دی می باشد که در ایران تبدیل به 2 دی وی دی شده و توسط بعضی از اشخاص از جمله خود بنده به فروش گذاشته شده است.

محتوای این 2 دی وی دی به صورت یک فیلم آموزشی می باشد.

تنها مشکل موجود در این بین زبان اصلی بودن فیلم می باشد که بیننده در فهمیدن مفاهیم فیلم بسیار دچار مشکل می شود ومتاسفانه هنوز هم اقدامی برای دوبله یا زیر نویس کردن این فیلم از سوی هیچ شرکتی انجام نشده است.

در این بین کتابی در مورد همین اثر به نام traffic secrets2 منتشر شده که تیم ما از حدود چند ماه پیش شروع به ترجمه این اثر کرده و مراحل پایانی خود را به سر می برد.و همچنین با چندین ناشر کتاب نیز صحبت هایی به عمل آمده جهت نشر و پخش کتاب.اما به دلیل قیمت های زیاد و شرایط سخت برای نشر یک اثر تصمیم گرفته ایم که اگه امکانش باشه بعد از ترجمه کامل و ویرایش نهایی از این اثر پرینت گرفته و خودمان کار پخش این کتاب را به عهده بگیریم.

این کتاب حدودا 370 صفحه می باشد و دقیقا برای مفاهیمی که درداخل سی دی های فیلم مورد نظر می باشد نوشته شده است.

از امروز به مدت 1 ماه شروع به نام نویسی میان علاقه مندان به دریافت این اثر می کنیم.

دقت داشته باشید که 2 دی وی دی مورد نظر هم اکنون به قیمت 8000 تا 15000 هزار تومان تو سط افرادی محدود به فروش می رسد.(البته من 5000 تومان واسه فروش گذاشتم)

قیمت مجموعه شامل:کتاب traffic secrets2 (به صورت ترجمه)+2 عدد دی وی دی تصویری traffic secrets2= ده هزار تومان

الته لازم است که بدانید کتاب اقای مهدی رودکی(یک یا دو هزار یک) که شامل 150 صفحه بوده و مطالب آن طوری نوشته شده است که در واقع شما را به هدف نمی رساند بلکه تنها مسیر هایی را بریتان مشخص می کند به قیمت 7500 تومان به فروش رفت و استقبال خوبی هم از آن به عمل آمد.

قصدم این است که بگویم این کتاب ازنظرمحتوا بسیار پربارتر ازکتاب یک یادو هزار ویک میباشد.فقط همین

امیدوارم که این همه زحمت که واسه ترجمه این اثر کشیده ایم با استقبال شما عزیزان جبران بشه:happy:

تو ضیحاتی کوتاه درباره مجموعه:

سي دي شماره 1 : دوره مقدماتي

در اين سي دي شما با مفاهيم ايجاد ترافيک بيشتر ، درآمد بيشتر آشنا مي شويد.

سي دي شماره 2 : اکتشاف بازار

در اين سي دي شما فرا مي گيريد چگونه به يک جاسوس قوي بدل شده و با بررسي رقبا روشهاي کسب بازيد از وب سايتهاي آنها را براحتي براي وب سايت خود بکارببنديد و ترافيک بيشتر و سودمندتري کسب کنيد.

سي دي شماره 3 : علم کلمات کليدي

در اين سي دي شما اسرار قدرتمند تحقبق روي کلمات کليدي را فرا مي گيريد که 99% از بازاريابان از و جود آنها بي اطلاعند. اين مجموعه دانش شما در زمينه کلمات کليدي عميقتر خواهد کرد .

سي دي شماره 4 : بهينه سازي براي موتورهاي جستجو

در اين سي دي آخرين استراتژي هاي بهينه سازي وب سايت براي کسب رتبه هاي بالاتر در موتورهاي جستجو و همچنين بسياري از تکنيکهاي موتورهاي جستجو به شما آموزش داده مي شود.

سي دي شماره 5 : کارخانه توليد محتوا

در اين سي دي چگونگي راه اندازي کارخانه توليد محتواي باکيفيت بالا و ايجاد ترافيک با استفاده از محتواي آهنربايي را به صورت منظم شرح مي دهيم

سي دي شماره 6 : بازاريابي ويدئويي

در اين سي دي دنياي جديد و هيجان انگيز از کليپ هاي بازاريابي و آموزش سريع و آسان استفاده از ويديو در بازار يابي خود و جلب ترافيک را مي آموزيد .

سي دي شماره 7 : استراتژي دسته جمعي

در اين سي دي مي آموزيد چگونه از شبکه هاي اجتماعي و سايت هاي پربيننده براي جذب ترافيک استفاده کرده و يک ترافيک پيوسته و هميشگي بر روي وبسايت خود داشته باشيد .

سي دي شماره 8 : تسلط برAdWords گوگل

در اين بخش اسرار تبليغات گوگلي براي شما بيان شده و شما با موضوعات جديدي در زمينه راهکارهاي بهتر و سودمندتر استفاده از تبليغات گوگل آشنا شده و مي آموزيد از چه کلماتي استفاده کنيد که با کمترين هزينه بيشترين بازخور را داشته باشيد . در اين مجموعه مي آموزيد تبليغات خود را در چه بازه هاي زماني در کجا و به چه شکل به نمايش درآوريد تا با کمترين هزينه بيشترين بازديدکننده مطلوب و هدف خود را داشته باشيد .

سي دي شماره 9 : روشهاي تبليغات

در اين سي دي مي آموزيد چگونه فراتر از تبليغات گوگل رفته و روشهاي ديگر تبليغات براي شما شرح داده مي شود .

سي دي شماره 10 : تبليغات نرم افزاري

در اين سي دي به بحث در مورد مجموعه وسيعي از روشهاي جديد تبليغاتي با استفاده از نرم افزارهاي آنلاين مي پردازيم . ايجاد ترافيک از طريق امکانات نوارابزارها ، ويدجت ها ، برنامه هاي شبکه هاي اجتماعي ، shareware ، فايل هاي P2P و ....

سي دي شماره 11 : روش هاي تبليغات گروهي

در اين سي دي شما مي آموزيد چگونه با استفاده از بازايابي شبکه اي براي توليد ترافيک مفيد سود برده و ساير رقيبان را براحتي پشت سر بگذاريد که اين روش يکي از استراتژي هاي قدرتمند در بازاريابي اينترنتي است.

سی دی شماره 12 : طرح جامع

در این سی دی ، شما به انتخاب طرح جامع و کاملی برای رسیدن به اهداف بلند مدت خود با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی مناسب سوق داده می شوید .

Last edited:

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
جهت ثبت نام به آدرس زیر مراجعه کرده و در قسمت تماس با ما مشخصات خود را وارد نمایید وحتما ذکر کنید که برای تهیه کتاب ترافیک سکرت تماس گرفته اید

http://www.021persian.com

Last edited:

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
آقا قیمت نهایی این مجموعه چقدره؟
اگه فقط 2 تا دی وی دی رو بخوام به چه صورت میشه؟
اگه تاپیکتون رو توی بازارچه ایجاد میکردید بهتر بود .

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
اي كاش بشه اون كتاب370 صفحه اي رو براي دانلود پولي گذاشت...

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
آقا قیمت نهایی این مجموعه چقدره؟
اگه فقط 2 تا دی وی دی رو بخوام به چه صورت میشه؟
اگه تاپیکتون رو توی بازارچه ایجاد میکردید بهتر بود .

سلام
عرض کردم خدمتتون که این مجموعه شامل کتاب به صورت ترجمه+2 تا دی وی دی=10000 هزارتومان

واسه2 تا دی وی دی هم اگه خواستین می تونم واستون با پست ارسال کنم بدون هزینه پست 5000 تومان.

الان تو بازار چه هم میزنم.

فقط امیدوارم که مدیران سایت ها از این حرکت من استقبال کنند چون باور کنید که واسه ترجمش کلی به این در و اون در زدم

احتمال هم داره که ناشر حق نشر رو بگیره که در این صورت دیگه قیمت هم خودشون تایین میکنند

چون صفحات کتاب زیاده احتمال داره که تو دو قسمت به فروش برسه جلد 1 و جلد 2

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
اي كاش بشه اون كتاب370 صفحه اي رو براي دانلود پولي گذاشت...

سلام

دوست عزیز میشه اینکار هم کرد فقط تنها عیبی که داره اینه ممکنه یکی که فایل رو گرفت واسه دانلود رایگان بذاره

البته من آدم پولکی نیستم ولی خوب حداقل باید هزینه ترجمه و ویراستاری ویه چیزی هم واسه خودم تش بمونه.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
راستی ازدوستان کسی هست که مدیر این قسمت رو بشناسه

آخه اگه بشه لطف کنند مدیران و این تاپیک رو تو قسمت مهم بذارند تا همه وب مستر ها حداقل یه بار هم که شده این تاپیک رو ببینند

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
باید کتاب جالبی باشه.اگر آدم در زمینه کاری اش مرتب دانشش رو به روز نکنه به زوال میره

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
اخه خیلی ها این رو دانلود کردن
چند ماه پیش این تو نت بود

در ضمن خیلی ها انگلیسیشون ضعیفه :wacko:

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
اخه خیلی ها این رو دانلود کردن
چند ماه پیش این تو نت بود

در ضمن خیلی ها انگلیسیشون ضعیفه :wacko:

معلومه که اصلا دقت نکردین چی میگیم

ما داریم این کتاب رو ترجمه می کنیم.
بله می دونم این کتاب تو نت گیر میاد ولی به قول خودتون زبان اصلی هست و خیلی ها زبانشون ضعیفه

ما داریم این کتاب رو ترجمه می کنیم

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
اگه تمايل داشتي براي چاپ كتاب ميتونم كمكت كنم . ناشر آشنا سراغ دارم .
چون ممكنه ديگه تاپيكتو نبينم يا يادم بره ، كاري داشته توي پيام خصوصي بگو . يا حق

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
اگه خواستی به صورت ایبوک بزنی
به صورت خاص که بشه روش کپی رایت گذاشت
یعنی هر نسخه فقط توی یک سیستم اجرا بشه
من میتونم کمکت کنم
این طوری پول چاپ نمیدی و خیلی خیلی ارزون در میاد
میتونی هر بخش از کتاب رو جدا بفروشی
راحت هر کسی میتونه بخره
خیلی برات به صرفه تر هست
من تجربه چاپ رو دارم
ارزش نداره

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
اگه خواستی به صورت ایبوک بزنی
به صورت خاص که بشه روش کپی رایت گذاشت
یعنی هر نسخه فقط توی یک سیستم اجرا بشه
من میتونم کمکت کنم
این طوری پول چاپ نمیدی و خیلی خیلی ارزون در میاد
میتونی هر بخش از کتاب رو جدا بفروشی
راحت هر کسی میتونه بخره
خیلی برات به صرفه تر هست
من تجربه چاپ رو دارم
ارزش نداره

سلام ممنون میشم اگه بتونی تو ایبوک کردن کتاب کمکم کنی

لطفا شرایط رو بگین

imanbaraty

Registered User
لایک‌ها
136
یه پیشنهاد :
می تونید این رو ترجمه کنید و بفروش برسونید
حتی با بسته بندی اختصاصی بدین توی بازار و مراکز پخش اون رو پخش کنند
چون صاحبان سایتها و فروشگاهها هم زیاد هستن فکر کنم فروش خوبی کنید
.....
.....​

viroosyab

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرم به هیچ وجه تو نت نفروش اینهمه زحمت رو .
ظرف 2 3 روز میبینی همه جا یا دارن میفروشنش یا مجانا برا دانلود گذاشتن
هرطور شده چاپش کن .
ناشر زیاده

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
فكريدم رايگانه يا لينك دانلودي چيزي مي دي
داشتم بال بال ميزدم :D :wacko: :lol:
خيط شدم :blink:

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
سلام از پیشنهاد همه دوستان متشکرم

راستی پیش بینی می کنید اگه کتاب بیاد بیرون چند جلد بتونم بفروشم

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
اگر جالب باشه و روان فكر كنم بيش از 3 هزار جلد مخصوصا اگر اساتيد اون توصيه كنن به دانشجو ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا