• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویژه وب مستر ها: کسب درآمد با دریافت پیامک ( اس ام اس ) + مزایای وبمسترها

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

من مثل خیلی ها بلد نیستم دروغ بگم و بنویسم کسب "درآمد میلیونی" !
مطمئنم تا به حال راه های زیادی رو برای کسب درآمد امتحان کردید ...
بعضی هاتون شاید موفق بودید و بعضی ها تون هم نه ...
من اومدم یه روش جدید کسب درآمد هم به شما معرفی کنم ... اما ویژگی های خاصی داره که اون رو از تمام روش هایی که تا به حال امتحان کردید متمایز می کنه ... مثلاً نیاز ندارید هر روز بیاید توی اینترنت و روی تبلیغات کلیک کنید ! یا این که مثل سایت ایران ادورتایزر مجبور باشید به صورت هرمی و غیر قانونی فعالیت کنید ....

من حرف ها و تحلیل های خودم رو می نویسم + حرفهای سایت اصلی که قراره درباره اش صحبت کنیم.

با یه مقدمه برای آشنایی بیشتر دوستان با این سایت شروع می کنم و پس از آن ، به طور تخصصی تر موضوع رو برای وبمستر های گرامی گسترش میدیم....

خوب بریم سر اصل مطلب ...
همه ما تا به حال SMS های تبلیغاتی زیادی دریافت کردیم. بسیاری از آنها برای ما ناراحت کننده و حتی مزاحم هستند. حالا تصور کنید امکانی برای شما فراهم شود که با دریافت این پیامهای تبلیغاتی و بدون هیچ زحمتی درآمد کسب کنید ! حتی نیازی نیست که آنها را بخوانید و فقط با دریافت آنها کسب درآمد می کنید!

من شما را به خواندن ادامه توضیحات دعوت می کنم:

کسب درآمد

با عضویت در سیستم و فعال سازی اکانت خود، به ازای هر پیامکی که برای شما ارسال میشود، مبلغی به حساب شما در سایت افزوده میشود.

قرعه کشی

برای قدردانی و تشویق شما کاربران عزیز، از عضویت در سیستم، جوایزی به کاربران اهدا میشود. این قرعه کشی در دوره های 1 ماهه برگذار میگردد و نتایج قرعه کشی هر دوره در سایت اعلام میشود.

حق انتخاب

شما حق انتخاب دارید! شما خودتان تصمیم می گیرید که چه نوع پیامهای تبلیغاتی دریافت کنید. همچنین هر وقت بخواهید می توانید دریافت پیامها را قطع کنید و به عضویت خود در سایت پایان دهید.

حفظ اطلاعات کاربران

اطلاعاتی که در هنگام ثبت نام وارد میکنید(مانند شماره موبایل)، نزد ما محفوظ بوده و به هیچ وجه در اختیار دیگران قرار داده نخواهد شد. سرمایه ما اطلاعات و اعتماد شما کاربران گرامیست؛ ما تمام تلاش خود را برای حفظ سرمایه هایمان میکنیم.

حذف مزاحمت های پیامکی

با گسترش سیستم، فعالیت سیستم های مشابه که بدون کسب اجازه و خواست کاربر تبلیغات نامربوط ارسال مینمایند، کم رنگ میشود. بدین ترتیب به مرور زمان از پیامکهای ناخواسته که از سوی تبلیغ کنندگان دیگر ارسال میشود خبری نخواهد بود!

تضمین پرداختها

کلیه جوایز (قرعه کشی) و مبالغ پرداختی توسط شرکت اینسا (به شماره ثبت 383296) تضمین گردیده است.

ثبت نام

برای ثبت نام به لینک زیر مراجعه کنید:

http://i-bux.persiangig.com

کد:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب ، حالا یک سری تحلیل و توضیحات تخصصی تر برای دوستان وبمستر که بتونن بیشتری سود رو از این سیستم کسب کنند:

قبل از هر چیز بگم که حداقل چیزی که از ظاهر سایت پیداست اینه که سرمایه گذاری زیادی روش شده و به نظر کلاه بردار نمیاد ... علاوه بر این که یک شرکت ثبت شده (نه در سامانه ساماندهی ! بلکه در سازمان ثبت شرکتها و به صورت واقعی!) تمام پرداخت ها رو تضمین کرده ... پس به نظر من وقت گذاشتن و سرمایه گذاری روی اون به صرفه هست و میشه انتظار آینده خوبی رو ازش داشت ...

متنی که خود سایت عنوان کرده:
"امکان ویژه برای وبمستر ها :
شما میتوانید با معرفی دوستان خود به این سیستم درآمد خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید.

مزیت این کار این است که معادل 46% از درآمد افرادی که معرفی کرده اید به حساب شما افزوده میشود.
قابل ذکر است که هیچ مبلغی از کاربرانی که به واسطه شما در سیستم عضو میشوند کسر نخواهد شد.

فرض کنید روزانه دست کم 20 نفر را به سیستم معرفی کنید و در هر روز برای هر یک از آنها فقط 5 پیامک ارسال شود، با این شرایط پس از گذشت 3 ماه شما 1800 نفر را به سیستم معرفی کرده اید و به طور روزانه حدود 41 هزار تومان و ماهانه حدود 1,242,000 تومان فقط از طریق افرادی که معرفی کرده اید درآمد خواهید داشت!

دستیابی به اعداد و ارقامی که در مثال بالا گفته شد، به راحتی امکان پذیر است.

در صورتی که صاحب سایت و یا وبلاگ هستید، فرصت خوبی برای کسب درآمد ماهانه و ثابت دارید.
به دلیل رایگان و راحت بودن ثبت نام در سیستم و عدم نیاز به فعالیت دائم و مستمر پس از ثبت نام و وجود مشوق هایی مانند مسابقه، قرعه کشی و ... میتوانید مطمئن باشید که درصد بالایی از افرادی که معرفی میکنید در سیستم عضو خواهند شد."

توضیح من :
اون تعداد زیرمجموعه که گفته درسته که میشه بهش دست پیدا کرد ... ولی به نظر من دستیابی به اون کار زیادی می خواد ... من خودم حدود یکی دو روزه هست شروع به کار کردم و الان حدود 120 زیرمجموعه فعال و حدود 30 تا غیر فعال دارم که هنوز شماره موبایلشون رو تأیید نکردند ...

خوب حالا یک ترفند وبمستری رو به شما می گم که کمتر کسی به آن توجه می کند ...
در این سایت تبلیغات دسته بندی شده اند و در هنگام ثبت نام کاربران باید مشخص کننده که مایل به دریافت پیامهای تبلیغاتی از کدامیک از آن دسته بندی ها می باشند ...
کاربران باید حداقل 10 و حداکثر 20 دسسته بندی را انتخاب کنند.

حالا چیزی که اکثر وب مستر ها به آن توجهی نمی کنند اینه که در بعضی از این دسته بندی ها تبلیغات بیشتری وجود دارند ... شما باید در سایت یا بلاگ خود کاربران رو تشویق کنید که اون دسته بندی ها رو انتخاب کنند به دلیل این که میزان پیامکهایی که دریافت می کنند بیشتر هست و در نتیجه هم درآمد خودشان و هم درآمد شما افزایش قابل توجهی می یابد.
--------------------------------------------------------------------------------------

یه نکته مهم ... سایت الان یک جشنواره و مسابقه گذاشته که من متن رو از خود سایت نقل قول می کنم:

قرعه کشی و جوایز

با توجه به تصمیم مدیران سایت و سیاست ها جهت تشویق هرچه بیشتر کاربران نسبت به ثبت نام و فعالیت در سیستم، بر آن شدیم تا یک قرعه کشی دوره ای برگزار کنیم.

اولین دوره، دوره تابستان 90 میباشد. این قرعه کشی در انتهای تابستان 90 بین کاربران سایت برگزار میشود و جوایز ارزنده ای به برندگان اهدا خواهد شد.

شرکت کنندگان :

شرکت کنندگان در قرعه کشی و مسابقه، کلیه کاربران سایت تا تاریخ مذکور میباشند که حساب کاربری خود را فعال کرده اند.

مدیران و کلیه کارکنان سایت و شرکت اینسا حق شرکت در قرعه کشی را ندارند.

جوایز قرعه کشی :

نفر اول : نیم سکه بهار آزادی
نفر دوم : ربع سکه بهار آزادی
نفر سوم : 500 هزار ریال وجه نقد
5 نفر به قید قرعه - هر نفر 200 هزار ریال وجه نقد

نحوه امتیازدهی و انتخاب نفرات برتر :

نفرات برتر، نفراتی خواهند بود که بیشترین امتیاز را تا پایان مسابقه کسب نمایند.

به هر میزان که امتیاز کاربران بالاتر باشد، شانس برنده شدنشان در قرعه کشی نیز افزایش خواهد یافت.

عضویت در سایت و تایید حساب کاربری : 1 امتیاز
معرفی هر کاربر (کاربری که حساب کاربری خود را فعال کند) : 1 امتیاز

ثبت نام

برای ثبت نام به لینک زیر مراجعه کنید:

کد:

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
راستی یادم رفت بگم ...
کاربران زیادی الان دارن برای پیروز شدن توی اون مسابقه و قرعه کشی که گفتم تلاش می کنند ...
شما هم هرچه سریع تر شروع کنید و تلاش خودتون رو بکنید ...
مخصوصاً اگر سایت یا بلاگ پر بازدید دارید می تونید خیلی سریع افراد زیادی رو به این سایت معرفی کنید و در آینده درآمد مناسبی رو از اون کسب کنید...

یه نکته مهم هم اینه که تعداد زیرمجموعه هایی که معرفی می کنید هیچ محدودیتی نداره و سیستمش هم به صورت یک سطحی هست . یعنی فقط از زیرمجموعه های خودتون کسب درآمد می کنید و سیستمش به صورت غیر قانونی و هرمی نیست...

موفق باشید :)

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز صاحبان اصلی سایت تاپیکش رو همینجا زدن
برای کسب زیر مجموعه به دنبال راه دیگه ای باش

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

ببخشید ندیدم ... میشه آدرس تاپیک رو به من بدید ؟ چون من تو بخش "کسب درآمد > کاربران عمومی" دیدم یک نفر تاپیک زده برای همین اومدم اینجا تاپیک زدم و یک سری توضیحات ویژه برای وبمستر ها دادم ...

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

یه مقدار توضحات بیشتر برای عزیزان میدم که کدوم دسته بندی ها بهتر هست که خودشون انتخاب کنند یا زیرمجموعه هاشون رو تشویق به انتخاب اونا بکنند.
من 20 تا از دسته بندی هایی که احتمال آن وجود دارد که تعداد بیشتری تبلیغ در این دسته بندی ها وجود داشته باشد رو میگم:
دوست عزیز این پست تون رو ویرایش کنید و متنش رو پاک کنید.
در غیر این صورت اکانتتون ساسپند میشه.
در صورتی که جای دیگری هم همین متن رو نوشتید لطف کنید و پاک کنید.
کاربران قراره که علاقه مندی های خودشون رو انتخاب کنند، نه اینکه ...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام دوست عزیز

مطمئن باشید هر کس خودش علاقه مندی های خودش رو انتخاب می کنه ... من کسی رو مجبور به این کار نکردم .
من فقط دسته بندی هایی که احتمال کسب درآمد بیشتر از اونها وجود دارد رو به دوستان وبمستر پیشنهاد دادم و آنها خودشان در این مورد تصمیم گیرنده هستند که کدام دسته بندی رو انتخاب کنند.
البته من پستی که گفتید رو یک مقدار ویرایش می کنم و متنی رو بالاش اضافه می کنم که این سوء تفاهم هم برطرف بشه ...

ممنون بابت تذکر

موفق و سربلند باشید

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام مجدد ،

جناب SNo ،
بعد من همین الان متوجه شدم که شما خودتون از اعضای تیم اینسا هستید و از آشناییتون خیلی خرسند هستم و براتون آرزوی سلامت و توفیق روز افزون می کنم.

اگر پستی که بهش اشاره کردید هنوز از نظر شما ایراد و اشکال دارد لطفاً بفرمایید تا به طور کلی آن پست رو حذف کنم.

با تشکر
امیر

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
سلام مجدد ،

جناب SNo ،
بعد من همین الان متوجه شدم که شما خودتون از اعضای تیم اینسا هستید و از آشناییتون خیلی خرسند هستم و براتون آرزوی سلامت و توفیق روز افزون می کنم.

اگر پستی که بهش اشاره کردید هنوز از نظر شما ایراد و اشکال دارد لطفاً بفرمایید تا به طور کلی آن پست رو حذف کنم.

با تشکر
امیر

کلا اون پستتون رو بهتر ادیت کنید
موفق باشید

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
ای خدا !!!! :D
چشم !
به فرموده شما هم عمل کردم و کلاً قسمت بالای پستم رو ویرایش کردم ...
جناب SNo لطفاً اگر الان ایرادی دارد امر بفرمایید تا این دفعه کلاً پاکش کنم !

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
ای خدا !!!! :D
چشم !
به فرموده شما هم عمل کردم و کلاً قسمت بالای پستم رو ویرایش کردم ...
جناب SNo لطفاً اگر الان ایرادی دارد امر بفرمایید تا این دفعه کلاً پاکش کنم !

دوست عزیز این پست تون رو ویرایش کنید و متنش رو پاک کنید.
در غیر این صورت اکانتتون ساسپند میشه.
در صورتی که جای دیگری هم همین متن رو نوشتید لطف کنید و پاک کنید.
کاربران قراره که علاقه مندی های خودشون رو انتخاب کنند، نه اینکه ...

. . .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
آقا من مغزم نمیکشه این سه نقطه یعنی چی :D
قضیه اون عبارت "چه خبر" هست که به یه کامپیوتر هوشمند میگن و کامپیوتره فیوز می پرونه است !
میتونه تشکر باشه ..
می تونه به معنی بگرد تا بگردیم باشه ...
می تونه خیلی چیزها باشه !

البته شوخی می کنم ها !!!

من کلاً اون قسمت علاقه مندی ها رو از پست حذف کردم. جای دیگه ای هم ارسال نکرده بودم این مطلب رو ...
مرسی که پاسخ دادی.

Last edited:

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
آقا من مغزم نمیکشه این سه نقطه یعنی چی :D
قضیه اون عبارت "چه خبر" هست که به یه کامپیوتر هوشمند میگن و کامپیوتره فیوز می پرونه است !
میتونه تشکر باشه ..
می تونه به معنی بگرد تا بگردیم باشه ...
می تونه خیلی چیزها باشه !

البته شوخی می کنم ها !!!

من کلاً اون قسمت علاقه مندی ها رو از پست حذف کردم. جای دیگه ای هم ارسال نکرده بودم این مطلب رو ...
مرسی که پاسخ دادی.
ممنون.
سه نقطه هم برای این بود که پست خالی نباشه و ارسال شه.

بالا