• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویژه ویژه خریدار ساعت سه موتوره Seiko ( Alba ) Hyper-Tech

hossein213

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، کی این ساعت رو داره ؟؟؟ SEIKO (ALBA)
(سه موتوره)

بسیار ساعت توپی هست ( جنس درجه یک - برند درجه یک - آلارم و ... ) ( قدیمی هم هست و تماما ساخت جاپن ! نه مثل ساعت های الانی !!!)

کسی داره ؟؟؟ ...

مشاهده پیوست 512773index.jpg

فایل های ضمیمه

• star616472000-img400x300-1190697121s-dsc00005.jpg
    star616472000-img400x300-1190697121s-dsc00005.jpg
    45.4 KB · نمایش ها: 69
  • excelente-relogio-produzido-pela-seiko-do-japomarca-alba-9972-MLB20022694399_122013-O.jpg
    excelente-relogio-produzido-pela-seiko-do-japomarca-alba-9972-MLB20022694399_122013-O.jpg
    21.8 KB · نمایش ها: 73
Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
قشنگه
لینک اری؟

hossein213

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قشنگه
لینک اری؟

فوق العادست ... ساخت 1995 ژاپن! اونموقع نمیدونم جی شاک تولید میشده یا نه ولی از خیلی ساعت های جی شاک قشنگ تره، از این لینک ندارم ولی یه ساعت هست که مشابه اینه ولی این یکlم قشنگ تره ، تو یه مزایده تو Ebay به قیمت 145 دلار فروش رفته ، اونم دست دوم ، اینم لینکش : Seiko Alba Hyper Tech Watch | eBay
این ساعت که من گذاشتم و ساعتی که تو ebay فروش رفته جفتشون موتور Seiko y182 دارن . موتور 5 کلید. کرنوگرافش از خیلی ساعت های الانی پیشرفته تره چون چند رکوردست . نکته ی جالبش اینه که وقت باتریش مقداری ضعیف بشه ، عقربه ثانیه شمار به جای اینکه هر ثانیه یک حرکت کنه ، دو ثانیه جلو میپره و دوباره دو ثانیه توقف میکنه ( هر دو ثانیه یکبار پرش به اندازه ی دوثانیه!)

Last edited:

hossein213

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان این ساعت رو اگر کسی داره یکی از دوستان من تا سقف یک ملیون تومان خریداره، در صورتی که پیدا کردین یا کسی رو سراغ دارین که داره لطفا بنده رو در جریان بگذارید. البته در صورتی که ساعت از لحاظ ظاهری کاملا سالم باشه قیمت قابل بحثه و بالاتر هم جاداره. اگر آشنایی دارید که تو کار ساعت هست لطفا ازش یه پرس و جو بکنید. با تشکر

hassans

Registered User
لایک‌ها
2
داداش من یکی دارم فروشندم پ خ بده میفروشم

hassans

Registered User
لایک‌ها
2
صد درصد خریدارم ، من تهرانم شما کجایی ؟
داداش من اصفهانم ، برو ایسام شماره کالا 287720 روببین همین ساعته من گذاشتم مزایده از 1000 متاسفانه 275 هزار رسید یه آقایی کرمانشاهی خرید . از وقتی به دستش رسیده شکایت کرده که ساعت تقلبیه بعدش میگه اگه تقلی نبود نمیومدی ایسام بذاری خخخخ میرفتی در مغازه میذاشتی ، تازه عکس مدل suspencion hyper tech alba رو گذاشته میگه این ساعت من فیکه اونه !!!!! اصفهانی فلان اصفهانی بمان خخخخخ
داداش تقاضا دادم برگرده من چهارشنبه میرم پابوس امام رضا چهارشنبه هفته دیگه ان شا الله دستمه من خودم تهران کار دارم احتمالا عید تهرانم میام حضوری معامله میکنیم در هر مغازه ای هم خواستی میریم که حرفی توش نباشه فقط جسارتا شما فرمودی قیمت تا یک ملیون من نمیگم یک ملیون قیمت رو خودت مشخص کن ببینیم به توافق میرسیم یا خیر
ممنون

hossein213

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین تو عکسی که فرستادی برام پشتش یکم خش داره و لی خوشبختانه بالاش سالمه. باشه موردی نداره ، من ساعتت رو میخوام ، خداییش فکر نمیکردم پیدا بشه. ببین من گفتم یک ملیون ولی شما یکم تخفیف بده چون پشتش هم خش دازه. اگه خودت میای اینجا که حله من جسارتا 800ازت برمیدارم البته باید ببخشی الان انقدر مقدوره

hassans

Registered User
لایک‌ها
2
ببین تو عکسی که فرستادی برام پشتش یکم خش داره و لی خوشبختانه بالاش سالمه. باشه موردی نداره ، من ساعتت رو میخوام ، خداییش فکر نمیکردم پیدا بشه. ببین من گفتم یک ملیون ولی شما یکم تخفیف بده چون پشتش هم خش دازه. اگه خودت میای اینجا که حله من جسارتا 800ازت برمیدارم البته باید ببخشی الان انقدر مقدوره
باشه موردی نداره ، فقط یاداور بشم من الان ساعت دستم نیست . انشاالله واسه عید یا چند روز زودتر یعنی 27 یا 28 شاید خودم میام تهران حضوری معامله میکنیم اگر هم خواستی تو ایسام میذارم که مطمئن هست و میتونی پس بفرستی ، حداقل راجع به شما که این ساعتو میشناسی خیالم راحته

hossein213

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باشه داداش دمت گرم ... فردا لازم شد بازم حرف بزنیم پ خ میدم
مرسی مرسی مرسی مرسیییییییییییی :)

hossein213

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش بی زحمت شمارت رو برام PM بده

harvestmoon70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش بی زحمت شمارت رو برام PM بده
داداش حواست باشه من ازطریق ایسام خریدمش دیگه نمیتونه بهت بفروشه ضمناخیلی دروغگوتشریف داره چون نگفته بودساعت بندش تعویض شده وهمچنین چندین بارسرویس شده وتعمیرشده داخل سایت ایسام هم نگفته بودپشت ساعت خط وخش داره و2تاازپیچهای پشت ساعت گم شده وبه جاش تعویض شده الانم من به خاطرارزش ساعت خریدمش ودیگه ساعتی نداره که بخوادبه شمابفروشه حواست باشه گول نخوری حل اختلاف ایسام به خاطردروغاش ازمبلغ کل مزایده کم کردن واحتمال داره حسابش داخل سایت ایسام مسدودبشه

hossein213

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش حواست باشه من ازطریق ایسام خریدمش دیگه نمیتونه بهت بفروشه ضمناخیلی دروغگوتشریف داره چون نگفته بودساعت بندش تعویض شده وهمچنین چندین بارسرویس شده وتعمیرشده داخل سایت ایسام هم نگفته بودپشت ساعت خط وخش داره و2تاازپیچهای پشت ساعت گم شده وبه جاش تعویض شده الانم من به خاطرارزش ساعت خریدمش ودیگه ساعتی نداره که بخوادبه شمابفروشه حواست باشه گول نخوری حل اختلاف ایسام به خاطردروغاش ازمبلغ کل مزایده کم کردن واحتمال داره حسابش داخل سایت ایسام مسدودبشه
نه دوست عزیز ایشون خودشون گفتن میارن تهران حضوری معامله میکنیم. فکر میکنم حدود ساعت 5 و نیم بود که با من تماس گرفتند و گفتند شما بهشون پیامک دادین که ساعت رو برداشتین. اتفاقا عکس های پشت ساعت هم برام به صورت پ خ فرستاده بودند و من دیده بودم پشتش و بندش رو من تو همون شرایط حاضر بودم 800 بردارم ازشون. فکر میکنم خیلی خوب دادن به شما اگه اشتباه نکرده باشم 270 یا 280 بود درسته؟

hassans

Registered User
لایک‌ها
2
آقا محترم انهمه تو سایت ایسام به من اهانت کردی بس نبود ؟ خود آقای hossein213 نوشتن من همون موقع که پیامک دادی تو خیابون بودم زنگ زدم بهشون گفتم شما حرفاتو پس گرفتی . این آقا از من 800 میگرفت من میتونستم ار ایسام به خاطر تهمت هایی که زدین تقاضا کنم که ساعت برگشت بخوره و 800 بفروشم به آقای hossein213 ولی شما عذر خواهی کردی من از خیر این پول هم گذشتم. از تهمت هات هم که زدی گذشتم . بخاطر اون خش پشتش هم که گفتم دوباره ساعت رو به خرج خودم برگشت بزن من پس میگیرم و پولت رو برمیگردونم ولی تو خودتم میدونستی که این ساعت بیش از این حرفا میارزه حاضر نشدی برگشت بزنی. الانم نوشتی ساعت چند بار سرویس شده آخه چرا حرف بیخود میزنی من به قرآن قسم میخورم تا حالا این ساعت و سرویس نکردم ولی باترش عوض شده که اونم طبیعیه. بازم دست برنمیداری؟ پس چرا پیامک دادی حلالم کن؟ یادت رفت تو ایسام چه تهمت هایی زدی و همش رو پس گرفتی ؟یادت رفت گفتی ساعت تقلبیه ، ساعت فیکع ، ساعت شبنماش نور نداره !!! اگه ساعت تقلبی نبود چرا ایسام فروختی ، یادت رفت بهم گفتی ااصفهانی خسیس و همه ی جکایی که راجه به اصفهانیا میکن راسته و اصفهانیا فلان و بمان ؟ از خدا نمیترسی؟ دوستانی که این متن رو مشاهده میکنن خواهش میکنم برن اکانت من در ایسام رو با همین نام کاربری ببینن که باز هست و ایسام به هیچ وجه حساب من رو نبسته و نمیبنده. به من میگی دروغگو پس تو راستگویی که این همه حرف به من زدی؟

harvestmoon73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، کی این ساعت رو داره ؟؟؟ SEIKO (ALBA)
(سه موتوره)

بسیار ساعت توپی هست ( جنس درجه یک - برند درجه یک - آلارم و ... ) ( قدیمی هم هست و تماما ساخت جاپن ! نه مثل ساعت های الانی !!!)

کسی داره ؟؟؟ ...

مشاهده پیوست 512773مشاهده پیوست 512774
سلام من این ساعت رودارم واتفاقافروشنده هم هستم پیام روکه گرفتی خصوصی شمارتوبرام بفرست تاداخل تلگرام باهم معامله کنیم

بالا