• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویژه کردن سایت کدام روش ؟ کی ؟

جناب خان

Registered User
لایک‌ها
335
سلام برای ویژه کردن یک سایت روش های مختلفی وجود داره میخواستم بدونم کدام روش به نظرتون کاربرپسند تره ؟ و هر روش به نظرتون برای چه مورد سایت هایی میتونه جوابگو باشه :
روش اول : VIP - در این روش کاربر با پرداخت هزینه به تمامی پست های سایت دسترسی دارد.
روش دوم : دانلود به ازای پرداخت - در این روش کاربر فقط دسترسی به پست هایی دارد ک هزینه ای بابت آن پرداخت کرده است.
روش سوم : دانلود به ازای حجم - در این روش کاربر تا زمانی کِ بِ اندازه حجمی ک برایش هزینه کرده دسترسی به قسمت های مختلف دارد.
------------
به نحوی توانستم روشی برای دریافت ویدیو های پرمیوم خارجی مخصوص (Udemy) پیدا کنم و میخوام با این ویدیو ها و ویدیو های دیگر سایتی رو راه اندازی کنم ک علاوه بر دوره هایی ک به صورت فری در سایت قرار میدهیم دوره هایی ک نایاب و کمیاب هستند را به صورت ویژه در سایت قرار بدیم همچنین برای دوره های پردرخواست زیرنویس فارسی تهیه کنیم . میخواستم بدونم برای ویژه کردن این سایت از کدام روش استفاده کنم کاربرپسندتره ؟

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
در مورد سایتتون نمیدونم
ولی در کل من اینجوری دیدم بیشتر استفاده میشه:
روش اول تو سایتای فیلم و سریال و انیمه و.... (که تعداد فایل ها برای دانلود خیلی بالاست)
روش دوم :برای سایت های آموزشی که محتوای زیادی دارن و آموزش های خواص خودشون رو برای فروش میزارن - فروشکاه های فایل
روش سوم : برای سرویس های کاهش پینگ و وی پی ان استفاده میشه بیشتر

omid7092

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوست خوبم
معلومه خب روش اول...
مثلا ایران فیلم هم روش اولو در پیش گرفت و موفق شد.
موفق باشی دوست خوب و عزیزم

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
خب روش اول بهترین گزینه ست . هم به نفع کاربره هم به نفع شما.

بالا