سلامسلام
از چه شركتي است؟
سلام حمید خانسلام مجتبی خان!
قیمت هات بد نیست.. بیشتر از پلن 3 هم داری؟؟ مثلا فضا 1000 مگابایت!؟؟
بالای 2 گیگ هم موجودهبا سلام
پلان بالای 2 گیگ موجود دارید؟
و از چه دیتاسنتری هست؟
با تشکر
من این reseller رو به عنوان warez گرفتم , و اون شخص همه جوره اطمینان داده که warez هست.سلام دوست عزیز
مطمئنی WORLDSTREAM وارز ساپورته ؟
چون باهاش صحبت کردیم گفتن طبق قوانین هلند برخورد میکنیم و قوانین هلند هم همچین اجازه ای رو نمیده.
یه چیزی خدمت دوستان عرض کنم. رو همه ی دیتا سنتر ها میشه اسکریپت نال شده یا ... نصب کرد و تا زمانی که شکایت کتبی از دیتا سنتر نشده مشکلی برای فایل ها پیش نمیاد و بعد از اعلام شکایت مهلت چند روزه داده میشه تا فایل ها رو ترنسفر کرد ...
با تشکر ... 1eng.ir![]()
![]()
سلام دوست عزیز
مطمئنی WORLDSTREAM وارز ساپورته ؟
چون باهاش صحبت کردیم گفتن طبق قوانین هلند برخورد میکنیم و قوانین هلند هم همچین اجازه ای رو نمیده.
یه چیزی خدمت دوستان عرض کنم. رو همه ی دیتا سنتر ها میشه اسکریپت نال شده یا ... نصب کرد و تا زمانی که شکایت کتبی از دیتا سنتر نشده مشکلی برای فایل ها پیش نمیاد و بعد از اعلام شکایت مهلت چند روزه داده میشه تا فایل ها رو ترنسفر کرد ...
با تشکر ... 1eng.ir![]()
![]()
منم عرض کردم که:با سلام
در حال حاضر 3 تا دیتاسنتر در کشور هلند وارز ساپورت هستند
ecatel و worldstream و serverboost
بزرگترین سایت های وارز دنیا از این 2 تا سرور تهیه می کنند , تا مدتی پیش Ecatel بود و به تازگی worldstream بدلیل ارائه کردن انواع Processor و هزینه های تقریبا مناسبتر از Ecatel
همانطور دوست خوبمون اشاره کردن
در صورتی که از سایتی به دیتاسنتر worldstream شکایت بشه , direct میکنن به اون سایت/سرور , اما در هر شرایطی سایت/ سرور رو suspned نمیکنن , بلکه در مواردی که شاهد اون بودم , DC رو میشه قانع کرد و به تمامی مسائل گیر نیستن
با تشکر
من هم قبلا vb رو یه سرور معمولی داشتم یه دو سه ماه هم رو پا بود که یکی گزارش کرد , کله پا شدمنم عرض کردم که:
از اسکریپت نال شده و ... میشه رو دیتا سنترهای دیگه هم استفاده کرد بدون هیچ مشکلی. من الان رو xlhost وی بی نصب کردم. 4-5 ماهی میشه. کاری به کارمم ندارنهاست دانلود - اپلود هم میدم بازم گیر نمیدن
با تشکر ... 1eng.ir![]()
![]()
سلام حمید خان
قابل شما رو اصلا نداره :happy:
آره داداش چقدر میخوای؟
کی از تو پول خواست, که قیمت رو میخواستی؟مخلصم!
قیمت رو میخواستم فقط که زدی..دمت گرم!
پلن 4 »
میزان فضا : 1000 مگابایت
پهنای باند : 12000 مگابایت
قیمت سالیانه : 38 هزار تومن
تا 10 گیگ فضا داریم , شما چقدر میخوای؟پلن های بالاتر هم داری؟
چند سایت پربازدید هم که هاستشون کردید بعنوان نمونه معرفی کنید.
کی از تو پول خواست, که قیمت رو میخواستی؟
هرچی میخوای بیا تا بهت بدم![]()