فکر میکنم باید شما زحمتشو بکشید
حالا یه سوال
من که لیسانس وی بی رو بخرم چی بهم میدن ؟ لیسانس ؟ :دی
بی شوخی من با نسخه نال کار کردم
میتونم فقط لیسانس رو بگیرم و از همون استفاده کنم؟
چون اطلاعات و تنظیمات اونجا میخوام نپره !
ممنون
لطفا قیمت رو هم بگید
همون طور که جناب Ali_Mojarad عزیز گفتند باید فایل ها رو بذارید over write بشه .. یعنی روی فایل های قبلی رایت بشه و جایگزین فایل های قبلی بشه ....
در این حالت هیچ تغییری در تنظیمات و محتوای فروم شما رخ نخواهد داد ... حتی کاربران و مدیران شما هم متوجه تغییری نمی شوند ....
اما خرید لایسنس چه فایده ای داره ؟
صرف نظر از اینکه خیلی هاست های خارجی حساس هستند و نمی تونید از نسخه ی نال شده روی اونها برای مدت طولانی استفاده کنید یا اینکه چنانچه کسی گزارش بده به راحتی هاست مجبور میشه که اکانت شما رو ساسپند کنه و ببنده ...
نسخه های نال شده غالبا غیر استاندارد هستند و مشکلات مختلفی دارند و از نظر امنیتی هم با نرم افزار لایسنس دار فرق دارند ...
این مورد را خیلی ها اطلاع ندارند و فقط در یک تاپیک خودم از یکی از مدیران سایت رسمی ویبالتین پرسیدم ...
در واقع شماره ی لایسنس شما در رمزنگاری کوکی های شما تاثیر داره ! و این موضوع از نظر امنیتی هم قابل توجه هست ...
صرف نظر از این موارد کسی که لایسنس داشته باشه می تونه از آخرین آپدیت ها استفاده کنه و همین طور در سایت vbulletin.org هک ها و پلاگین ها رو دانلود کنه ( به طور رایگان ) و حتی پست بزنه و سوالاتش رو مطرح کنه ...
همین طور می تونید از پشتیبانی و support خود سایت رسمی توسط سیستم تیکت استفاده کنید ...
معمولا به دوستان پیشنهاد می کنم اگه برنامه ی بلند مدت دارند برای فروم حتما لایسنس دایمی بگیرند چون قیمتش با لایسنس یک ساله فرقی کمی داره ...
چنانچه لایسنس دایمی داشته باشید حق کپی رایت استفاده از نرم افزار ویبالتین رو برای همیشه دارید ...
اما برای استفاده از پلاگین ها و هک ها و نیز آخرین آپدیت ها و ورژن های جدید لازمه که هر سال مبلغی ( 40 دلار ) برای تمدید اکانت تون پرداخت کنید ... چنانچه لایسنس بگیرید سال اول نیازی به پرداخت این هزینه ی 40 دلاری ندارید.
اگه بخواهید من با credit card خودم می تونم براتون بخرم لطفا پیغام خصوصی بدید. :happy: