• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و یا راهنمایی در مورد تعمیر X.Vision LED LE-22D20

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
سلام.
به برق وصل میکنی اون چراغش که نشان دهنده جریان برقه روشن میشه اما با دکمه خودش یا کنترل روشن نمیشه..هیچ مورد خاصی هم نبوده که بگم باعثش شده..البته من اینو مدت زیادی نیست کارکرده خریدم و قبلش یکی دوبار دیر روشن شد یعنی مثلا سه چهار بار دکمه رو زدم روشن نمیشد و بعد از چندبار روشن شد و من گفتم مورد جدی نبوده..اما حالا اصلا روشن نمیشه..دلیلش چیه بنظرتون..ممکنه روی سورس خاصی رفته باشه؟ تعمیر ساده میخواد؟ یا بردش مرخص شده؟
راستش خودم بازش کردم شاید فیوزی چیزی داشته باشه که خودم بتونم ردیفش کنم اما فیوز که نداره بنظر و هیچ مورد که نشان از سوختگی یا باد کردن خازن باشه ندیدم.
دوستان حرفه ای یا دوستان باتجربه راهنمایی کنن لطفا.
میخواستم بدونم قطعاتش جایی گیر میاد؟ قیمت بردش چقدره؟ قیمت صفحه یا همون پنلش چقدره؟ دوستان موجود دارن یا جایی رو سراغ دارن قیمت بدن لطفا.

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
از الکترونیک سر رشته دارید تا راهنماییتون کنم؟

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
سلام
از الکترونیک سر رشته دارید تا راهنماییتون کنم؟
سلام. راستش نه زیاد..البته یسری قطعات میشناسم و کارای ساده در حد لحیمکاری:general105:.جالبه که یه ولتمترم دارم که حقیقتش کار باهاش رو نمیدونم:p.. راهنمایی کنی خوشحال میشم.

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
سلام. راستش نه زیاد..البته یسری قطعات میشناسم و کارای ساده در حد لحیمکاری:general105:.جالبه که یه ولتمترم دارم که حقیقتش کار باهاش رو نمیدونم:p.. راهنمایی کنی خوشحال میشم.
این کار تخصصیه اگه اشتباه کنی تلویزیونت کامل نابود میشه ..من مراحلشو میگم گه نتونستی، دستکاریش نکن و بده تعمیرکار تا هزینت بالاتر نره
اول خازنهای خروجی تغذیه رو چک کن (بهتره عوضشون کنی)...اگه تلویزیون روشن نشد آیسی فلش رو باید با نرم افزار خودش پروگرام کنی که نیاز به پروگرامر داره..
با این دو مرحله به احتمال 99 درصد مشکل حل میشه..اگه نشد بگو مراحل بعدیشو بگم

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
سلام.
به برق وصل میکنی اون چراغش که نشان دهنده جریان برقه روشن میشه اما با دکمه خودش یا کنترل روشن نمیشه..هیچ مورد خاصی هم نبوده که بگم باعثش شده..البته من اینو مدت زیادی نیست کارکرده خریدم و قبلش یکی دوبار دیر روشن شد یعنی مثلا سه چهار بار دکمه رو زدم روشن نمیشد و بعد از چندبار روشن شد و من گفتم مورد جدی نبوده..اما حالا اصلا روشن نمیشه..دلیلش چیه بنظرتون..ممکنه روی سورس خاصی رفته باشه؟ تعمیر ساده میخواد؟ یا بردش مرخص شده؟
راستش خودم بازش کردم شاید فیوزی چیزی داشته باشه که خودم بتونم ردیفش کنم اما فیوز که نداره بنظر و هیچ مورد که نشان از سوختگی یا باد کردن خازن باشه ندیدم.
دوستان حرفه ای یا دوستان باتجربه راهنمایی کنن لطفا.
میخواستم بدونم قطعاتش جایی گیر میاد؟ قیمت بردش چقدره؟ قیمت صفحه یا همون پنلش چقدره؟ دوستان موجود دارن یا جایی رو سراغ دارن قیمت بدن لطفا.
مشکل احتمالا از فاسد شدن خازنه، ببر نمایندگی با کمترین هزینه برات درستش میکنن البته خودت هم میتونی اما با وقتو هزینه ای که میکنی تقریبا میشه همون هزینه ای که به نمایندگی پرداخت میکنی

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
مشکل احتمالا از فاسد شدن خازنه، ببر نمایندگی با کمترین هزینه برات درستش میکنن البته خودت هم میتونی اما با وقتو هزینه ای که میکنی تقریبا میشه همون هزینه ای که به نمایندگی پرداخت میکنی
یعنی بدون مشخصه ظاهری خازن فاسد هم داره احتمالا؟ اخه نگاهی که کردم خازنها ظاهرشون سالمن و خازنهای معمولین و ازین جامدها هم نیستن

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
یعنی بدون مشخصه ظاهری خازن فاسد هم داره احتمالا؟ اخه نگاهی که کردم خازنها ظاهرشون سالمن و خازنهای معمولین و ازین جامدها هم نیستن
بله با توجه به این گزارشی که دادی که دیر روشن شدن و....به احتمال 90 درصد از خراب شدن خازنه، حالا میتونه باد کرده باشه که بیشتر بخاطر کارکرد یا فاسد شدنه یا نه یا میتونه توی نوسانات برق اسیب دیده باشه، روش تست خازن با مولتی متر هم توی اینترنت هست

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
کلا سمت ایکس ویژن رفتن بی عقلیه
منم مشابه همین تلویزیون رو دارم دکمه پاورش زود خراب شده
کنترلش درست کار نمیکنه
چه 22 و 43 یا 55 اینچ همشون یه آشغال هستن
جنس درجه 3 کره ای

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
خازن فاسد نمیشه بعد از اینکه عمر مفیدشو انجام داد الکترولیت داخلش خشک میشه و ظرفیتش کم میشه در تغذیه دستگاهها باعث کاهش ولتاژ و جریان خروجی میشه ..
دو مرحله ای که به شما گفتم انجام بده مشکلت حل میشه ولی ایکس ویژنها مشکل نرم افزاری دارن و خیلی زود نیاز به تزریق دوباره نرم افزار پیدا میکنن اگه پروگرامر داری بگو تا نرم افزار این مدلو برات بفرستم پروگرام کن...این مشکل شایع هست تو این برند..بنده خودم نمایندگی دارم و تعمیرات انجام میدم.موفق باشی

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
خازن فاسد نمیشه بعد از اینکه عمر مفیدشو انجام داد الکترولیت داخلش خشک میشه و ظرفیتش کم میشه در تغذیه دستگاهها باعث کاهش ولتاژ و جریان خروجی میشه ..
دو مرحله ای که به شما گفتم انجام بده مشکلت حل میشه ولی ایکس ویژنها مشکل نرم افزاری دارن و خیلی زود نیاز به تزریق دوباره نرم افزار پیدا میکنن اگه پروگرامر داری بگو تا نرم افزار این مدلو برات بفرستم پروگرام کن...این مشکل شایع هست تو این برند..بنده خودم نمایندگی دارم و تعمیرات انجام میدم.موفق باشی
والا من چند سال پیش مانیتور (الجی) داشتم دیر روشن میشد و مشکل نویز داشت مثل همین دوستمون یه روز دیگه روشن نشد، بردم گارانتی شرکت مادیران گفتم ایرادش چی بود گفتن خازن های برد تغذیه نشتی داشت و فاسد شده بودن.

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
والا من چند سال پیش مانیتور (الجی) داشتم دیر روشن میشد و مشکل نویز داشت مثل همین دوستمون یه روز دیگه روشن نشد، بردم گارانتی شرکت مادیران گفتم ایرادش چی بود گفتن خازن های برد تغذیه نشتی داشت و فاسد شده بودن.
اکثر نمایندگیها سواد دانشگاهی مرتبط با رشته الکترونیک ندارند و بصورت تجربی یاد گرفتن و ساختار قطعات رو نمیشناسن بخاطر همین خیلیاشون حتی اسم قطعات رو اشتباه میگن..
هر قطعه ای بسته به کیفیت ساخت و شرکت تولید کننده عمر تعریف شده ای داره ..خازنهای الکترولیتی هم با توجه به دما و ولتاژ کاری بعد از مدتی تغییر ظرفیت میدن و باید تعویض بشن.

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
عموما صفه نمایش های ال ای دی خازن ب این زودی خراب نمیکنن
اگه شارزر همراشه با یه شارزر دیگه تست کنید اگه نه در اولین مرحله خازن رو برد تغذیه که عموما فاراد کمی دارد و بزرگترین خازن رو تمامی مین هست رو تعویض کنید
در مرحله بعد باید ولتاز گیری کنید
مانیتورهای ایکس ویزن اکثرن فت تغذیه پردازنده خراب میکنن که منجر به خرابی cpu تصویر میشه{حداقل برا من که به وفور پیشم اومده}
احتمال خالی شدن ایسی فلش هم زیاده

بالا