• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@@@@@@@@@يكدستگاه گوشي سامسونگ آكبند ارزان E1200 @@@@@@@@@@@

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان
يكدستگاه گوشي سامسونگ E1200 موجود هستش
گوش آكبند هستش و باز نشده

همین دو روز پیش از یکی از دوستان خریدم رسیدش /ممنون. .... اینم لینکش :
http://forum.persiantools.com/t292716.html

همون قیمتی که خریدم میفرشم دنباله سود نیستم+پست با خریدار عزیز /امتیازم 1 بود یه بچه صفت 0 کردش میتونید ببینید خودتون ....البته با 5 نفر معامله داشتم میتونید سوال کنید .
قیمت 35 +پست با شما !

Last edited:

a_h_jamali

Registered User
لایک‌ها
1
استارتر عزيز امير حسين خان تاييد ميشن .. گوشي رو هم از من خريدن . گوشي آكبند هست و پلمپش باز نشده .. از سايت ديجي كالا خريداري شده رنگش هم مشكي هستش .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
میتونم بپرسم چی شده هنوز بدستتون نرسیده میخوایدبفروشیدش؟

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
میتونم بپرسم چی شده هنوز بدستتون نرسیده میخوایدبفروشیدش؟

چیزی نشده من از آقای جمالی خریدم که بازم بفروشم و امتیاز بازاچه تغیر بدم با چه زوری یه امتیاز داشتیم یه از خدا بی خبر با حرفای چرت 0 کردش .
اینم لینک اون تاپیک که به خاطرش 0 شدم /مدیران هم بررسی نمی کنن 5 بار گزارش زدم و ...
http://forum.persiantools.com/t295298-page6.html#post5605070

استارتر عزيز امير حسين خان تاييد ميشن .. گوشي رو هم از من خريدن . گوشي آكبند هست و پلمپش باز نشده .. از سايت ديجي كالا خريداري شده رنگش هم مشكي هستش .

ممنون ازت /راستی شما اگه برات ممکنه یه امتیاز برام بزن.70 تا رو پر کردی ماشاالله./

mego

Registered User
لایک‌ها
255
چیزی نشده من از آقای جمالی خریدم که بازم بفروشم و امتیاز بازاچه تغیر بدم با چه زوری یه امتیاز داشتیم یه از خدا بی خبر با حرفای چرت 0 کردش .
اینم لینک اون تاپیک که به خاطرش 0 شدم /مدیران هم بررسی نمی کنن 5 بار گزارش زدم و ...
http://forum.persiantools.com/t295298-page6.html#post5605070

امتیاز بازارچه شما رو صفر نکردن.یوزر p30zone به شما امتیاز بازارچه منفی داده که با یه امتیاز بازارچه مثبت شده صفر.مثلا شما در آینده اگه 20 تا امتیاز هم داشته باشی با وجود اون امتیاز منفی یه چیزی حدود 90% میشه.در واقع هیچوقت امتیازت 100% نمیشه حتی اگه 100 تا مثبت هم داشته باشی.

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
امتیاز بازارچه شما رو صفر نکردن.یوزر p30zone به شما امتیاز بازارچه منفی داده که با یه امتیاز بازارچه مثبت شده صفر.مثلا شما در آینده اگه 20 تا امتیاز هم داشته باشی با وجود اون امتیاز منفی یه چیزی حدود 90% میشه.در واقع هیچوقت امتیازت 100% نمیشه حتی اگه 100 تا مثبت هم داشته باشی.

ممنون از شما دوسته عزیز من در اون تاپیک به مدیرا اطلاع دادم ولی کسی جوابگو نیست !!! میتونم بعد رسیدگی مدیرا امتیاز منفی رو تغییر بدم ؟ (یعنی مدیران که گفتن من به تقصیرم میتونن امتیاز منفی رو از طرف اون آقا تغییر بدن ؟؟؟؟

mego

Registered User
لایک‌ها
255
ممنون از شما دوسته عزیز من در اون تاپیک به مدیرا اطلاع دادم ولی کسی جوابگو نیست !!! میتونم بعد رسیدگی مدیرا امتیاز منفی رو تغییر بدم ؟ (یعنی مدیران که گفتن من به تقصیرم میتونن امتیاز منفی رو از طرف اون آقا تغییر بدن ؟؟؟؟

بله امتیاز منفی رو مدیرا خیلی راحت میتونن پاک کنن.

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
آپ پ پ پ پ پ پ پ پ پ /// قیمت به 40 افزایش یافت ولی 35 هم راضی ام ولی مزایده هستش ...

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
والله من به صاحب اصلی دستگاه 31 پیشنهاد دادم و حتی پول هم ریختم که گفتن شما 35 خریدی ازشون
پس قیمتم همون 31 تومن+هزینه پست هم با شما

یه امتیاز بازارچه ارزش اینکارا رو نداره
موفق باشی

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
والله من به صاحب اصلی دستگاه 31 پیشنهاد دادم و حتی پول هم ریختم که گفتن شما 35 خریدی ازشون
پس قیمتم همون 31 تومن+هزینه پست هم با شما

یه امتیاز بازارچه ارزش اینکارا رو نداره
موفق باشی

من در جریان خرید شما نبودم /اگه میدونستم میکشیدم کنار .اگه بخواین 35 که خریدم بهتون میدم.

upppppppppppp

Last edited:
بالا