به نقل از alionline :آقا سلام.من تازه كارم و يك چيزهايي رو ميخواهم از شما دوستان عزيز بپرسم
اولا من چطوري 10 دلار به ايگولد بريزم تا حسابم بسته نشه و بهد چه راهي هست كه بشه پول رو به ايران منتقل كنيم.(راه مطمين)
به نقل از navdl :من با از سایت ایران ایگلد کار می کنم راضیم.
اینجا هم یکی هست که بچه ها ازش راضیند http://www.e-gold4u.com/
من تو امضام چند تا سایت هست اینا هایپ هستن .ایگلد هم می تونی با سی پروکسی بری توش ار اینترنت دانلود کن cproxy .... و 10 دولار را هم سایتهای خرید و فروش ایگلد باش کار نمی کنن برای خرید هم می تونی از اقای قاری بگیری مطمئن هست و بالای 300 دولار را هم می خرهبه نقل از alionline :سلام.اگه ميشه يك سايت مينيموم كه سريع دريافتي داشته باشه معرفي كنيد وروش كار آن را توضيح دهيد.درضمن مثل اينكه ايگولد بسته شده چون من هر چه ميروم نمياد.
بابا اینقده اسم اینا رو اینجا ننویسید بابا ف*****یلت****رمون می کنند. در ضمن همون برنامه که گفتی خودت ف*یل*تر هست.به نقل از fifty_okay :من تو امضام چند تا سایت هست اینا هایپ هستن .ایگلد هم می تونی با سی پروکسی بری توش ار اینترنت دانلود کن cproxy .... و 10 دولار را هم سایتهای خرید و فروش ایگلد باش کار نمی کنن برای خرید هم می تونی از اقای قاری بگیری مطمئن هست و بالای 300 دولار را هم می خره
بابا اینقده اسم اینا رو اینجا ننویسید بابا ف*****یلت****رمون می کنند. در ضمن همون برنامه که گفتی خودت ف*یل*تر هست.به نقل از fifty_okay :من تو امضام چند تا سایت هست اینا هایپ هستن .ایگلد هم می تونی با سی پروکسی بری توش ار اینترنت دانلود کن cproxy .... و 10 دولار را هم سایتهای خرید و فروش ایگلد باش کار نمی کنن برای خرید هم می تونی از اقای قاری بگیری مطمئن هست و بالای 300 دولار را هم می خره
nominimum.comبه نقل از alionline :سلام.اگه ميشه يك سايت مينيموم كه سريع دريافتي داشته باشه معرفي كنيد وروش كار آن را توضيح دهيد.درضمن مثل اينكه ايگولد بسته شده چون من هر چه ميروم نمياد.