• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك تازه كار

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام.من تازه كارم و يك چيزهايي رو ميخواهم از شما دوستان عزيز بپرسم
اولا من چطوري 10 دلار به ايگولد بريزم تا حسابم بسته نشه و بهد چه راهي هست كه بشه پول رو به ايران منتقل كنيم.(راه مطمين)

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا من چطوري 10 دلار به ايگولد بريزم تا حسابم بسته نشه و بهد چه راهي هست كه بشه پول رو به ايران منتقل كنيم.(راه مطمين)

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
چرا حسابتون قراره بسته بشه ؟

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از alionline :

منظورتون از راه مطمئن چیه؟

اینجا این همه خریدار ایگولد هست،خوب به یکیشون بفروش دیگه تاپیک زدن نداره.:)

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خوشکله تازه کاره می گه....
10 دلار و کسی واریز نمی کنه باید به یکی از بچه ها بگی که ایگولد داشته باشه...
حسابت به این زودی بسته نمی شه. شما تو یه سایت مینیموم 1 سنت عضو شو یه 10 سنتی بگیر بریز تو ایگولدت بسته نشه...
بعد از بچه ها ایگولد بخر...

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد ميتونيد كه اسم اون سايت رو بگيد.در ضمن روش كار رو هم توضيح بديد و بگيد كه چطوري از اون سايت به ايگولد پول واريز كنم.ممنون

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.اگه ميشه يك سايت مينيموم كه سريع دريافتي داشته باشه معرفي كنيد وروش كار آن را توضيح دهيد.درضمن مثل اينكه ايگولد بسته شده چون من هر چه ميروم نمياد.

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از alionline :
سلام.اگه ميشه يك سايت مينيموم كه سريع دريافتي داشته باشه معرفي كنيد وروش كار آن را توضيح دهيد.درضمن مثل اينكه ايگولد بسته شده چون من هر چه ميروم نمياد.
من تو امضام چند تا سایت هست اینا هایپ هستن .ایگلد هم می تونی با سی پروکسی بری توش ار اینترنت دانلود کن cproxy .... و 10 دولار را هم سایتهای خرید و فروش ایگلد باش کار نمی کنن برای خرید هم می تونی از اقای قاری بگیری مطمئن هست و بالای 300 دولار را هم می خره

sub

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
من تو امضام چند تا سایت هست اینا هایپ هستن .ایگلد هم می تونی با سی پروکسی بری توش ار اینترنت دانلود کن cproxy .... و 10 دولار را هم سایتهای خرید و فروش ایگلد باش کار نمی کنن برای خرید هم می تونی از اقای قاری بگیری مطمئن هست و بالای 300 دولار را هم می خره
بابا اینقده اسم اینا رو اینجا ننویسید بابا ف*****یلت****رمون می کنند. در ضمن همون برنامه که گفتی خودت ف*یل*تر هست.:D :D :D :D :D :D :D :D

sub

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
بابا اینقده اسم اینا رو اینجا ننویسید بابا ف*****یلت****رمون می کنند. در ضمن همون برنامه که گفتی خودت ف*یل*تر هست.:D :D :D :D :D :D :D :D

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از alionline :
nominimum.com
leapcash.com

بالا