• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك دوربين جمع و جور فيلم برداريِ ديجيتال مي‌خوام

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. براي من خيلي مهم‌اه كه يه دوربين با قابليتِ فيلم برداري به صورت mpeg يا فرمت‌هاي ديگه كهكيفيت خيلي خوب داشته باشه و البته حجمِ كم بگيرم. البته از اين چند كاره‌ها يك نفر سوني M1 يا M2v رو به‌ام معرفي كرده كه ام‌2 هنوز وارد بازار ايران نشده اما اطلاعاتي گرفتم كه متاسفانه به اندازه‌یی نيست كه مثلا كسي با او كار كرده باشه. ممكن‌اه راه‌نمايي‌م كنيد. حول و حوش قيمت 500 يا 600 حالا يه ذره بالا و پايين‌تر. در ضمن اگر خصلت عكاسي هم داشته باشه كه فبها. يا علي!

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدايي‌ش يعني كسي به دادِ ما نمي‌رسه. باور كنيد اگه يك سوآل در موردِ توسعه‌یِ روايت چه مي‌دونم ته‌اتر و داستان و فيلم و كوفت داشته باشيد خواب‌ام نمي‌بره اگه جواب نداشته باشم براش.
يا علي!

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خداییش این سوالات رو اقا تن تن جواب میدا د که مدتیه نیستش ولی اگه یه سرچ همینجا بزنی یه چیزایی

دستت میاد

البه نظر اقا تن تن هم همیشه سونی بوده من هم همینطور

حد اقل بگو چقدر می خوای پول بدی شاید یکی از راه رسید کارشناسی کرد

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي. بينِ 500 تا 600 تومن شايد هم 700

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا هم‌چنان چشم به راه يك پاسخِ راه‌نمايانه هستم. دوباره مي‌پرسم دنبالِ يك دوربين فيلم‌برداري مي‌گردم كه روي حافظه ضبط كنه. يا علي!

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوست عزیز تا جایی که میدونم اکثر دوربینهای فعلی که روی حافظه های فلش ظبط میکنند از فرمت mpeg4 استفاده میکنند که قالب فشرده محسوب میشه و شما جزییات رو از دست میدید. علتش هم فعلا گرونی حافظه های فلش هست. مثلا اگه قرار بود با mpeg2 که همون فرمتی هست که تو دی وی دی ها ازش استفاده میشه, ظبط کنه, باید برای 1 ساعتش حدود 4 گیگ مموری داشته باشه که عملا با این قیمتها مقدور نیست. به همین علت دو راه دارین :

یا ازخیر مموری بگذرید و با این بودجه یه دوربین miniDV بخرید .
یا از یه سری دوربینهای جدید jvc که ظاهرا هارد دارند استفاده کنید.

اما در کل غیر media بکار رفته برای ظبط فیلم, کیفیت سنسور و عدسی و لنز بکار رفته خیلی مهم تر هستند , که دوربینهای جدید بخاطر مهم تر جلوه دادن ظبط روی موری و اینجور چیزا ( مثل ظبط روی dvd( فاقد اون هستند.

شما بررسیهاتون رو بکنید ببینید باز هم تاکیدتون رو همین دوربینها هست یا نه, تا ادامه بدیم.

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
دوست گرامی سلام
شما که فرموده اید می توانید جواب سوال هایی در موردِ تياتر و داستان و فيلم بدهید پس احتمالا قصد دارید با دوربینتان فیلم های کوتاه یا بلند با کیفیت هم بسازید و بعد مثلا بنشینید و آن ها را تدوین و ... کنید . اگر این کاربرد هم مد نظر دارید حتما ذکر کنید که دوستان بهتر راهنمایی کنند .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
دوربین هایی که فقط روی مموری ضبط می کنند اصلا توصیه نمی شوند
ضبط مغناطیسی یک چیز دیگست
منم این مدل رو پیشنهاد می کنم : Sony PC 55

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه. يكم اين‌كه من تقريبا فرق بين دوربين‌هايي كه اين شرايط رو دارند يا ندارند را مي‌فهمم ولي از توضيحاتِ كلي بي‌نهايت ممنون. اما بعد من قطعا براي كيفيت داشتن مجبورم ميني دي‌وي بگيرم و البته از همين مدل pc55 هم خوش‌ام مي‌آيد. اما قبل از آن‌كه به فيلم و كوتاه و ته‌آتر اشاره كنم و اين حرف‌ها مي‌خواهم براي كاربردهاي روزمره از دوربين‌هايي كه روي مموري ضبط مي‌كنند استفاده كنم. راست‌اش من مدام احتياج دارم كه دوربين هم‌راه‌ام باشد و البته بيش‌تر نگاه‌هایِ آموزشي و كاربردي دارم. به خاطرِ حرفه‌ام گاهي مجبورم. براي همين مي‌خواستم راحت‌تر باشم. منظورم از بابت سرعتِ عمل هم در دريافت و ضبط و هم در انتقالِ تصاوير و به دنبالِ آن اديت و كارهایِ ديگر به نظرم آمد كه لازم است دوربينِ اين شكلي داشته باشم. اول‌اش miniket سامسونگ توجه‌ام را جلب كرد، بعد هم JVC كه البته سخت گران است و بعد هم شنيدم cyber shot M2 سوني مي‌تواند براي‌ام مفيد باشد كه هم كيفيت عكسِ خوب دارد هم تصوير. البته JVC هم دوربين عكاسي‌ش 2مگاپيكسلي است كه خب بدك نيست. اما به هر حال اگر بابتِ پولي كه مي‌دهم عايدي چنداني از اين بابت‌ها نداشته باشد و كيفيت هم‌چنان گزينه‌یِ بالاتري از اين مسايل باشد ميني دي‌وي مي‌خرم و يك دوربين ديجيتال هم كنارش.
دوم اين‌كه هم‌چنان منتظرِ راه‌نمايي‌هاي گران‌سنگ‌اتان هستم.
سوم؛ شايد اصلا جاي بحث‌اش اين‌جا نباشد اما آخرين نوشته‌یِ من هم‌اينك در ته‌آترِ شهر اجرا مي‌شود. يعني دو تا از نمايش‌نامه‌هام دارد اجرا مي‌شود. گاه‌گاهي ديدنِ يك ته‌اتر بد نيست مخصوصا كه بخواهيد بد هم بگذرانيد.
حقيقت دارد تو را در خواب بوسيده‌ام و نيز در سايه‌سارِ سوكِ سكوت؛ اسمِ اين نمايش‌ها هست.
يا علي!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
PC55 یک دوربین 3.0 مگاپیکسلی واقعا خوب هم داره

بالا