• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك روش عالي براي درآمدزايي و زيرمجموعه گيري از پروباكس

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
اسکم شده است

عضونشوید!!!!

Last edited:

nassim20

Registered User
لایک‌ها
8
حداقل پرداختش چنده؟

nassim20

Registered User
لایک‌ها
8
5 دلار!!!!!!!11
این که خیلی زیاده
چچقدر وقت میکشه خودت به تنهایی بدون زیرمجموعه به این مبلغ برسی؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
5 دلار!!!!!!!11
این که خیلی زیاده
چچقدر وقت میکشه خودت به تنهایی بدون زیرمجموعه به این مبلغ برسی؟

اگه میخوای فقط خودت کلیک کنیی و زیرمجموعه نخری بیخیال شو الافیه
اگه میخوای زیرمجموعه بگیری و بری جلو باید صبر ایوب داشته باشی تا به یه جایی برسی
ولی اگه برا زیر مجموعه گرفتن سرمایه گذاری کنی خیلی زودتر به نتیجه میرسی و به یه جایی میرسی
و کلا سرمایه گذاری در نت مساویست با قبول ریسک زیاد

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
یادم میاد اوون زمان که وِ یــ*پـی*ان ها کارمیکرد روز 10 دلار هم از پروباکس هم درمیاوردم واقعاً حیف شد هم چیز پی ان بسته شد و هم نرخ تسکهاش اومد پایین.:(

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
یادم میاد اوون زمان که وِ یــ*پـی*ان ها کارمیکرد روز 10 دلار هم از پروباکس هم درمیاوردم واقعاً حیف شد هم چیز پی ان بسته شد و هم نرخ تسکهاش اومد پایین.

HTTPS که کار میکنه

ظاهرا الان crowed flower هم زرنگ شده و کسایی که از ip چند کشور استفاده می کنند بعد از چند روز مسدود می شوند.من که دوبار اینکار رو کردم و هر دوبار مسدود شدم الان با یه سایت دیگه تسک میزنم.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
HTTPS که کار میکنه

ظاهرا الان crowed flower هم زرنگ شده و کسایی که از ip چند کشور استفاده می کنند بعد از چند روز مسدود می شوند.من که دوبار اینکار رو کردم و هر دوبار مسدود شدم الان با یه سایت دیگه تسک میزنم.

این سایتی که میگی کدومه؟
کازینوهاروهم داره؟

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
اگه میخوای فقط خودت کلیک کنیی و زیرمجموعه نخری بیخیال شو الافیه
اگه میخوای زیرمجموعه بگیری و بری جلو باید صبر ایوب داشته باشی تا به یه جایی برسی
ولی اگه برا زیر مجموعه گرفتن سرمایه گذاری کنی خیلی زودتر به نتیجه میرسی و به یه جایی میرسی
و کلا سرمایه گذاری در نت مساویست با قبول ریسک زیاد
سلام دوست عزيز
با حرفتون موافقم كه سرمايگذاري در نت ريسك بزرگيه ولي اينكه زيرمجموعه اجاره اي باشه بازم فكر نكنم زودتر به نتيجه برسي چون اكثر شون غير فعالن وهر چند روز كليك ميكنن. ميشه بدون سرمايگذاري هم به نتيجه رسيد.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوست عزيز
با حرفتون موافقم كه سرمايگذاري در نت ريسك بزرگيه ولي اينكه زيرمجموعه اجاره اي باشه بازم فكر نكنم زودتر به نتيجه برسي چون اكثر شون غير فعالن وهر چند روز كليك ميكنن. ميشه بدون سرمايگذاري هم به نتيجه رسيد.

یکی از بچه های همینجا با زیرمجموعه اجاره ایی جلو رفت و الآن داره روزی چهار پنج دلار سود خالص میکنه!!!

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دوستان چه طوریه ؟ ارزش داره ؟

سلام
اين فقط يك پيشنهاده. شما اگر از قبل عضو بوديد يا زيرمجموعه كسي ديگري هستيد هم در صورت تمايل ميتونيد لينكتون رو قرار بديد هيچ محدوديتي وجود نداره.
هركدوم از دوستان كه تمايل دارن لينك عضو گيري شون رو قرار بدن. من اسرار ندارم زيرمجموعه من باشيد.

nassim20

Registered User
لایک‌ها
8
من عضو شدم
اینم لینک
http://www.probux.com/?r=nassim20
نام کاربری nassim20

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
من عضو شدم
اینم لینک
http://www.probux.com/?r=nassim20
نام کاربری nassim20
سلام دوست عزيز
خوش آمدي. بهتره به جاي لينكي كه بالا قرار داديد
بنر قرار بديد تا دوستان با يك كليك روي بنرتون وارد اين سايت بشن وبعد ثبت نام زيرمجموعتون بشن. براي اين كار به اكانتتون در پروباكس بريد بعد وارد قسمتGet refrral كه در رديف چپ مانيتور قرار داره بشيد و BB code كپي كنيد و در پستتون قرار بديد. مثل بنر من

اميدوارم با استقبال بيشتر دوستان عزيز به حداكثر زير مجموعه برسيد.

azambj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من خیلی وقته عضو شدم زیرمجموعه گرفتم(اجاره ای)ولی هیچکدوم هنوز فعالیت نکرده اند! با پیشنهاد شما موافقم اینم لینک من:

بالا