• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سايت كسب درآمد عالي ايراني!!! حتماَ عضو شويد!!!

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اين سايت يك سايت كسب درآمد Paid to Click و Paid to signup است با اين تفاوت كه كاملاَ ايرانيه و پول شما رو بجاي واريز به ايگلد مستقيماَ به حسابتون در بانكهاي كشور ايران واريز ميكنه. من كه عضو شدم شما هم عضو شيد!!!

نام نویسی

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Darius Aryanpur :
اين سايت يك سايت كسب درآمد Paid to Click و Paid to signup است با اين تفاوت كه كاملاَ ايرانيه و پول شما رو بجاي واريز به ايگلد مستقيماَ به حسابتون در بانكهاي كشور ايران واريز ميكنه. من كه عضو شدم شما هم عضو شيد!!!

نام نویسی
ضرري كه نداره رو جا انداختيد :D :D :lol:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
اينم اضافه كنم كه با سايت برنا ولف هم تماس گرفته بودن كه باما همكاري كنن :blink: (يا اينكه ما باهاشون همكاري كنيم)

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
تاييد ميشه
با اينكه در جريان نيستم :happy:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از roozbeh :
اينم اضافه كنم كه با سايت برنا ولف هم تماس گرفته بودن كه باما همكاري كنن :blink: (يا اينكه ما باهاشون همكاري كنيم)
معروف شدي ها.. :D
ببين Darius Aryanpur جان! به اين ميگن كسب درآمد از اينترنت. دنبال راضي كردن سايت برناولف هستن كه تبليغات بده و يا با اونها همكاري كنن. نه اينكه بشيني روي تبليغات بي در و پيكر كليك كني و كليك كني و..

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
اينا فقط مي خوان از طريق رفررشون عضو بشي! واسه همين سايت معرفي مي كنن!

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب پسر گل زحمت میکشم سایت بهتون معرفی میکنم بده؟! ;)

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
آخه اين سايتها همشون از دم كلاه بردارين!

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از این نظر معظرت میخوام. از این به بعد سعی میکنم سایت هایی رو که خودم ازشون پول گرفتم معرفی کنم. :blush:

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dolar :
يكي از قديميترين تمدنهاي شناخته شده بشري در منطقه بينالنهرين، سومريان بودهاند كه روزگاري در جغرافياي فعلي ايران و عراق ميزيستهاند. سومريان اولين كساني بودهاند كه طلا را گرامي داشته و براي مصارف زيستي و آرايش منازل و معابد خود در هزاره پنجم قبل از ميلاد مسيح به كار بردهاند. نسبت طلا در جواهر فروشيها با درجه عيار سنجيده ميشود. عيار (Carat) (قيراط) در اصل واحد يك اندازهگيري براساس دانههاي درخت كاربو (Carbo) با نام لاتين (Cera tonia siliqua) بوده است كه تاجران منطقه خاورميانه در ايام قديم از آن استفاده ميكردهاند. قيراط هنوز نيز واحدي براي سنجش وزن سنگهاي قيمتي مورد استفاده قرار ميگيرد. (هر قيراط 200ميليگرم است). در مورد طلا قيراط عيار(Carat) براي اندازهگيري درجه خلوص آن استفاده ميشود كه خالصترين طلا را طلاي 24 عيار ميگويند. اگر از طلا اطلاعات بيشتري مي خواهيد به ما سر بزنيد :
www.goldmineint.biz
اگر دوست داريد زندگي خوبي داشته باشيد ، اگر به دنبال اين هستيد كه به روياهايتان دست پيدا كنيد . اگر به دنبال كاري مي گرديد كه با يك سرمايه اوليه اندك پتانسيل درامدي بالا داشته باشيد. اگر به دنبال يك تجارت نوين با درامد خوب مي باشيد به هيچ سايتي سر نزنيد حتي به سايت :
www.goldmineint.biz
اگر دوست داريد وارد يك تجارت جهاني شويد ما از شما حمايت ميكنيم . ايا هيچ فكر كرده ايد اگر مليونر بشويد چي كار ميكنيد؟ حتما ميگين امكان نداره . پس به اين سايت سر نزنيد !!!!!!!!!
www.goldmineint.biz
ايا همچنان مي خواهيد به روشهاي سنتي كسب درامد كنيد؟ ايا مي دانيد بزرگترين تجارت ها در دنيا از طريق اينترنت انجام مي شود . ايا معتقديد كامپيوتر فقط جهت چت كردن و بازي و تماشاي فيلم و .... مي باشد ؟ ايا مي دانيد كامپيوتر شما مثل يك معدن طلا در كنار شماست ؟ جهت استخراج طلا از اين معدن اگر خواستيد به ما سر بزنيد :
سايت جامعى به نظر مى رسه .... بايد از سر فرصت بخونم ببينم چطوره :)

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از babakweb :
آخه اين سايتها همشون از دم كلاه بردارين!
بابك جون همه كلاه بردار نيستند.
البته اگر هم باشند مهم نيست.
مهم اينه كه اون اول كاري كه ميخوان اثبات كنند درستكارن :lol: بگيري بدوشي شون.
گرفتي؟

30pooldust..00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نام نویسی

:) :) :) :) :) :)

هروقت پول واقعي :f34r: به حسابت ريخته شد , منو هم بيخبر نذار! :happy:

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره هر موقع پول گرفتين لطفا به من هم خبر بدين

dolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نام نویسی
---------------------------
آقا بهتره برای یک کالا تبلیغ کنی و بازاریابی کنی نه برای اینکه صرفا وفت بزاری شاید پول بده شاید پول نده . کالایی با ارزش .
-------------------------------
اگر دوست داريد زندگي خوبي داشته باشيد ، اگر به دنبال اين هستيد كه به روياهايتان دست پيدا كنيد . اگر به دنبال كاري مي گرديد كه با يك سرمايه اوليه اندك پتانسيل درامدي بالا داشته باشيد. اگر به دنبال يك تجارت نوين با درامد خوب مي باشيد به هيچ سايتي سر نزنيد حتي به سايت :

اگر دوست داريد وارد يك تجارت جهاني شويد ما از شما حمايت ميكنيم . ايا هيچ فكر كرده ايد اگر مليونر بشويد چي كار ميكنيد؟ حتما ميگين امكان نداره . پس به اين سايت سر نزنيد !!!!!!!!!
www.goldmineint.biz
ايا همچنان مي خواهيد به روشهاي سنتي كسب درامد كنيد؟ ايا مي دانيد بزرگترين تجارت ها در دنيا از طريق اينترنت انجام مي شود . ايا معتقديد كامپيوتر فقط جهت چت كردن و بازي و تماشاي فيلم و .... مي باشد ؟ ايا مي دانيد كامپيوتر شما مثل يك معدن طلا در كنار شماست ؟ جهت استخراج طلا از اين معدن اگر خواستيد به ما سر بزنيد :

909066

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dolar :
---------------------------
آقا بهتره برای یک کالا تبلیغ کنی و بازاریابی کنی نه برای اینکه صرفا وفت بزاری شاید پول بده شاید پول نده . کالایی با ارزش .
-------------------------------

www.goldmineint.biz

:upsided: :upsided:
همين كاري كه خودت هميشه مي كني :D :D :p :)

irhyip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

شما دوستان ميتوانيد ايگلد را با قيمت پايين 860 تومان هم تهيه نماييد!!

به سايت زير مراجعه كنيد

همچنين بهترين راه كسب در آمد بدون سرمايه گذاري كار در سايتهايي مانند كليكس ميباشد كه در وبسايت توضيح داده شده است

حتما ببينيد.
:) http://www.webjob.20fr.com

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بابا چرا الکی میگی 860

من که رفتم دیدم 950 تومنه که
بابا تبلیغ اینجوری ندیده بودیم

بالا