ضرري كه نداره رو جا انداختيدبه نقل از Darius Aryanpur :اين سايت يك سايت كسب درآمد Paid to Click و Paid to signup است با اين تفاوت كه كاملاَ ايرانيه و پول شما رو بجاي واريز به ايگلد مستقيماَ به حسابتون در بانكهاي كشور ايران واريز ميكنه. من كه عضو شدم شما هم عضو شيد!!!
نام نویسی
معروف شدي ها..به نقل از roozbeh :اينم اضافه كنم كه با سايت برنا ولف هم تماس گرفته بودن كه باما همكاري كنن :blink: (يا اينكه ما باهاشون همكاري كنيم)
سايت جامعى به نظر مى رسه .... بايد از سر فرصت بخونم ببينم چطورهبه نقل از dolar :يكي از قديميترين تمدنهاي شناخته شده بشري در منطقه بينالنهرين، سومريان بودهاند كه روزگاري در جغرافياي فعلي ايران و عراق ميزيستهاند. سومريان اولين كساني بودهاند كه طلا را گرامي داشته و براي مصارف زيستي و آرايش منازل و معابد خود در هزاره پنجم قبل از ميلاد مسيح به كار بردهاند. نسبت طلا در جواهر فروشيها با درجه عيار سنجيده ميشود. عيار (Carat) (قيراط) در اصل واحد يك اندازهگيري براساس دانههاي درخت كاربو (Carbo) با نام لاتين (Cera tonia siliqua) بوده است كه تاجران منطقه خاورميانه در ايام قديم از آن استفاده ميكردهاند. قيراط هنوز نيز واحدي براي سنجش وزن سنگهاي قيمتي مورد استفاده قرار ميگيرد. (هر قيراط 200ميليگرم است). در مورد طلا قيراط عيار(Carat) براي اندازهگيري درجه خلوص آن استفاده ميشود كه خالصترين طلا را طلاي 24 عيار ميگويند. اگر از طلا اطلاعات بيشتري مي خواهيد به ما سر بزنيد :
www.goldmineint.biz
اگر دوست داريد زندگي خوبي داشته باشيد ، اگر به دنبال اين هستيد كه به روياهايتان دست پيدا كنيد . اگر به دنبال كاري مي گرديد كه با يك سرمايه اوليه اندك پتانسيل درامدي بالا داشته باشيد. اگر به دنبال يك تجارت نوين با درامد خوب مي باشيد به هيچ سايتي سر نزنيد حتي به سايت :
www.goldmineint.biz
اگر دوست داريد وارد يك تجارت جهاني شويد ما از شما حمايت ميكنيم . ايا هيچ فكر كرده ايد اگر مليونر بشويد چي كار ميكنيد؟ حتما ميگين امكان نداره . پس به اين سايت سر نزنيد !!!!!!!!!
www.goldmineint.biz
ايا همچنان مي خواهيد به روشهاي سنتي كسب درامد كنيد؟ ايا مي دانيد بزرگترين تجارت ها در دنيا از طريق اينترنت انجام مي شود . ايا معتقديد كامپيوتر فقط جهت چت كردن و بازي و تماشاي فيلم و .... مي باشد ؟ ايا مي دانيد كامپيوتر شما مثل يك معدن طلا در كنار شماست ؟ جهت استخراج طلا از اين معدن اگر خواستيد به ما سر بزنيد :
بابك جون همه كلاه بردار نيستند.به نقل از babakweb :آخه اين سايتها همشون از دم كلاه بردارين!
به نقل از Darius Aryanpur :اين سايت يك سايت كسب درآمد Paid to Click و Paid to signup است با اين تفاوت كه كاملاَ ايرانيه و پول شما رو بجاي واريز به ايگلد مستقيماَ به حسابتون در بانكهاي كشور ايران واريز ميكنه. من كه عضو شدم شما هم عضو شيد!!!
نام نویسی
---------------------------به نقل از Darius Aryanpur :اين سايت يك سايت كسب درآمد Paid to Click و Paid to signup است با اين تفاوت كه كاملاَ ايرانيه و پول شما رو بجاي واريز به ايگلد مستقيماَ به حسابتون در بانكهاي كشور ايران واريز ميكنه. من كه عضو شدم شما هم عضو شيد!!!
نام نویسی
به نقل از dolar :---------------------------
آقا بهتره برای یک کالا تبلیغ کنی و بازاریابی کنی نه برای اینکه صرفا وفت بزاری شاید پول بده شاید پول نده . کالایی با ارزش .
-------------------------------
اگر دوست داريد زندگي خوبي داشته باشيد ، اگر به دنبال اين هستيد كه به روياهايتان دست پيدا كنيد . اگر به دنبال كاري مي گرديد كه با يك سرمايه اوليه اندك پتانسيل درامدي بالا داشته باشيد. اگر به دنبال يك تجارت نوين با درامد خوب مي باشيد به هيچ سايتي سر نزنيد حتي به سايت :
اگر دوست داريد وارد يك تجارت جهاني شويد ما از شما حمايت ميكنيم . ايا هيچ فكر كرده ايد اگر مليونر بشويد چي كار ميكنيد؟ حتما ميگين امكان نداره . پس به اين سايت سر نزنيد !!!!!!!!!
www.goldmineint.biz
ايا همچنان مي خواهيد به روشهاي سنتي كسب درامد كنيد؟ ايا مي دانيد بزرگترين تجارت ها در دنيا از طريق اينترنت انجام مي شود . ايا معتقديد كامپيوتر فقط جهت چت كردن و بازي و تماشاي فيلم و .... مي باشد ؟ ايا مي دانيد كامپيوتر شما مثل يك معدن طلا در كنار شماست ؟ جهت استخراج طلا از اين معدن اگر خواستيد به ما سر بزنيد :