• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سايت پرداخت تصادفي بسيار جالب و عالي

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 سايت پرداخت تصادفی که خيلی کم خرج و باحاله اين سايت جديد تاسيس شده و هنوز تا امروز که 432 تا عضو بيشتر نداشته.
اين سايت به اين دليل که خرجش خيلی کمه و اينک ۵ سنت فقط به عنوان فی به مالک سايت پرداخت ميشه بنابراين سايته مطمئنا حالا حالاها کار ميکنه.چون خود مالک سايت هر نفری که عضو ميشه ۵ سنت ميگيره
حالا طرز عملکرد سايت:
دادن 15 سنت در مقابل صدها يا هزاران سنتي كه بدست مي اوريد هيچي نيست!!!!!
اين برنامه ديگه خيلي خوبه.
اين سايت يك سايت پرداخت بصورت تصادفي كه جديد باز شده و هنوز تازه 432 نفر عضو داره.
دوستان 15 سنت براي ما ميشه فقط 100 تومن كه براي هيچكس چيز مهمي نيست ولي در ازاي اين 15 سنتي كه مي پردازين به عضويت يك سايت در ميايين كه در اون 15 سنت از دست رفته رو كه فكر كنم كمتر از يك روز بدست مي اوريد و چون تعداد اعضاش هنوز كمه احتمال كسب كردن 5 سنتيهاي خيلي زيادي است.مزيت اين سايت نسبت به سايتهاي پرداخت تصادفي ديگه اينه كه مبلغي كه ميدين خيلي ناچيزه.
من احتمال ميدم اين سايت تا چند ماه ديگه به همين دلايل تعداد اعضاش به حدود 100000 نفر هم برسه پس اعضاي اول ان پول زيادي گيرشون مياد.شايد حدود 500 تا 5 سنتي كه ميشه 25 دلار پس عجله كنيد عضو بشيد.
ضمنا مزيت ديگر اين سايت اينه كه شما كه 15 سنت مي پردازين در 3 مرحله پشت سر هم و بصوردت 5 سنتيه.به اين شكل كه 5 سنت اول رو به معرف خود ميدهيد 5 سنت دوم رو به يكي از اعضا بصورت تصادفي و 5 سنت سوم رو في به ادمين سايت پس علاوه بر اينكه هر فردي كه عضو ميشه امكان پرداخت 5 سنتي بصورت تصادفي بهش هست از طريق تبليغ لينكتون هم ميتونين 5 سنتي معرف رو بگيرين.و به دليل پرداخت 5 سنتيهاي سوم به ادمين سايت اين سايت مطمئن باشين حالا حالا ها بازه براي مدت خيلي طولاني.
اينم لينكش بريد عضوش بشين خيلي باهاله من حالا دريافتهامو توي وبلاگم هم ميزنم.
شما جهت عضويت پس از كليك روي لينك و باز شدن صفحه سايت كليد join رو بزنين و صفحه بعد كه اومد مراحل پرداخت را در سه مرحله انجام مي دهيد روي جايي كه نوشته e-gold از همونجا اول پرداخت ميكنين كه پشت سر هم هست و سپس فرمتونو پر ميكنين و عضو ميشين و لينكتون رو بر ميدارين:
http://www.5-cent.com
من ديروز عضو اين سايت شدم در کمتر از ۲۴ ساعت تا اينجا که ۱۵ سنتی که خرج کردم برگشته
در ضمن پرداخت اتوماتيك است

نکته: در اين سايت شما نياز به جمع اوري زير مجموعه نداريد سايت بصورت رندوم براي شما زير مجموعه مي گيرد و به حساب شما پول مي ريزد ولي مي توانيد لينکتان را هم تبليغ کنيد تا از طريق کساني که مستقيم از طرف شما عضو مي شوند کسب درامد کنيد

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نظر من اين سايتاي رندومايزر خيلي بد تر از سيستم هاي هرميه. از همه نظر
من اگه 1000 دلارم بهم بدن از اين راه نميگيرم.
نظر من بود البته

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shervinrv :
به نظر من اين سايتاي رندومايزر خيلي بد تر از سيستم هاي هرميه. از همه نظر
من اگه 1000 دلارم بهم بدن از اين راه نميگيرم.
نظر من بود البته

از نظر شما ممنونم منتظر نظر ساير دوستان نيز هستم

اما نظر بنده يك حسن اينگونه سايتها اين است كه علاوه بر اينكه ايرانيها در ان عضو هستند خارجيها نيز هستند در سايتهاي هرمي احتمال اينكه يك خارجي زير مجموعه شما شود و در وافع ارزي اوري داشته باشد كم است اما در اين سيستم ميشه به ارزي اوري ان اميد داشت. از اينرو اين سيستم رو تبليغ كردم كه اگر بچه ايرانيها زودتر عضو شوند پرداختهاي خارجيها به جيب بچه ايرانيها ميره
منتظر نظرات سايرين هم هستم

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان توجه داشته باشند که اين سايت توسط خود شما سه مرحله پرداخت را انجام مي دهد

از تعداد فيشهاي دريافتي و تعداد افرادي که از طريق من ثبت نام کرده اند متوجه شدم برخي دوستان بعد از اولين پرداخت چون سيستم مجددا سيستم پرداخت را مياورد منصرف شده اند
اين دوستان توجه داشته باشند که در ابتدا سه مرحله زير را پرداخت مي کنند

1 - پرداخت به معرف
2 - پرداخت به کسي که سيستم ان را به صورت رندوم انتخاب کرده
3 - پرداخت به ادمين سايت
بعد ثبت نام شما کامل شده

mohsenn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خودم توي اين سايتي كه دادين عضوم و خداييش خوبه و جواب ميده.
ولي 5 سنتي ها خيلي كمه اخه اگه حتي مثلا 20 نفر هم 5 سنتي به ما بده تازه ميشه 1 دلار.
ولي يك مسئله اينكه اقا شما ميگين مثلا توي اين 5 سنتي ممكنه ارز اوري بشه و خارجي هم عضو بشه .
كي گفته كه توي سايتهاي ماتريكس و يا هرمي خارجي عضو نميشه؟؟؟؟؟؟؟ بله اگه سايتش ايراني باشه و اسمش هم ايراني و به ريال هم پول بده حرف شما درست ولي سايت ماتريكس اتوماتيك كه با ايگولد پرداخت داره چرا نميتونه ارز اوري كنه و چرا خارجي عضو نميشه؟بستگي به تبليغ ما داره.
حالا هم بچه ايرانيا تو اين سايت 5 دلاريه زيرگروه گيري خدارو شكر ثبت نام كردن و تازه راه افتاده و كاملا اتوماتيك است .بياييد به جاي اينهمه وقت گذاشتن برا تبليغ سايت 5 سنتي سايت 5 دلاري رو تبليغ كنيم كه حداقل يه چيزي بشه.ضمنا تو اين سايتاي مثل 5 سنتي هم مثل همين زيرگروه گيري اگه هر كي از لينك ادم ثبت نام كنه 5 سنت ميده به ادم وگرنه از طريق شانسش كه هر صد نفر شايد يك 5 سنتي بگيريم.
پس بياييد اونها كه ميخوان لطف به بچه ايرونيا بكنن مثل دوست عزيزمون شروين جان حداقل اگه جايي سراغ داري كسي عضو بشه خودت عضو شو و لينكتو بده عضو شن يا به بقيه دوستان كمك كن و لينكشونو بده عضو شن ضمنا تبليغ در سايتهاي خارجي باعث جذب خارجي هم ميشه.
اينم اين سايت 5 دلاري:
http://www.golden-referral.com/?ref=27

اگر كسي مايل بود از طريق لينك من هم ميتونه تو سايت 5 سنتي عضو بشه:

http://www.5-cent.com/promo.php?from=moosi

ضمنا سايتاي خوبي برا كسب درامد تو وبلاگم دارم ديدن كنيد:
http://poolaznet.persianblog.com

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mohsenn :
سلام
من خودم توي اين سايتي كه دادين عضوم و خداييش خوبه و جواب ميده.
ولي 5 سنتي ها خيلي كمه اخه اگه حتي مثلا 20 نفر هم 5 سنتي به ما بده تازه ميشه 1 دلار.
ولي يك مسئله اينكه اقا شما ميگين مثلا توي اين 5 سنتي ممكنه ارز اوري بشه و خارجي هم عضو بشه .
كي گفته كه توي سايتهاي ماتريكس و يا هرمي خارجي عضو نميشه؟؟؟؟؟؟؟ بله اگه سايتش ايراني باشه و اسمش هم ايراني و به ريال هم پول بده حرف شما درست ولي سايت ماتريكس اتوماتيك كه با ايگولد پرداخت داره چرا نميتونه ارز اوري كنه و چرا خارجي عضو نميشه؟بستگي به تبليغ ما داره.
حالا هم بچه ايرانيا تو اين سايت 5 دلاريه زيرگروه گيري خدارو شكر ثبت نام كردن و تازه راه افتاده و كاملا اتوماتيك است .بياييد به جاي اينهمه وقت گذاشتن برا تبليغ سايت 5 سنتي سايت 5 دلاري رو تبليغ كنيم كه حداقل يه چيزي بشه.ضمنا تو اين سايتاي مثل 5 سنتي هم مثل همين زيرگروه گيري اگه هر كي از لينك ادم ثبت نام كنه 5 سنت ميده به ادم وگرنه از طريق شانسش كه هر صد نفر شايد يك 5 سنتي بگيريم.
پس بياييد اونها كه ميخوان لطف به بچه ايرونيا بكنن مثل دوست عزيزمون شروين جان حداقل اگه جايي سراغ داري كسي عضو بشه خودت عضو شو و لينكتو بده عضو شن يا به بقيه دوستان كمك كن و لينكشونو بده عضو شن ضمنا تبليغ در سايتهاي خارجي باعث جذب خارجي هم ميشه.
اينم اين سايت 5 دلاري:
http://www.golden-referral.com/?ref=27

اگر كسي مايل بود از طريق لينك من هم ميتونه تو سايت 5 سنتي عضو بشه:

http://www.5-cent.com/promo.php?from=moosi

ضمنا سايتاي خوبي برا كسب درامد تو وبلاگم دارم ديدن كنيد:
http://poolaznet.persianblog.com

ممنون
در سايت شاهزاده كوچك خودم نه ولي يكي از دوستانم حدود 40 زيرمجموعه خارجي داره موقعي كه ميخواستم پرداخت رو انجام بدم ليست پرداختيهاي شاهزاده كوچك رو كه ديدم 4 تاش خارجي بودن كه با ايشان صبحت كردم گفت مجموعا من 40 زيرمجموعه خارجي دارم

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
من ديروز بالاخره يه رندم گرفتم :D

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ديگه مايه دار شديااااا:D

بالا