• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سوال در باره لود سريع!!!!

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان سلاااااااااااااام
من سايتي رو ديروز ديدم كه خيلي جالب بود و كاري كرده كه وقتي صفحه اولش لود ميشه وقتي شما روي دكمه هاي بالاي صفحه كليك ميكنيد در لود بعدي فقط محتواي وسط صفحه تغيير ميكند و لود ميشود و بنر و ديگر مخلفات كه خيلي سنگين بودند دوباره لود نمي شوند
من از يكي پرسيدم اين كاار را چه طور انجام داده و او هم گفت با
in frame
كه من هم هر چي در فرونت پيج ور رفتم هيچي نوفهميدم
ميشه راهنمايي كنيد با چه برنامه اي و چه طور ميشه اين كار رو انجام داد
اخه خيلي برام مهمه
در ضمن سايت طرف آدرسش اين بود و ميتونيد بريد و ببينيد كه منظورم چيه
http://www.alishmusic.com/

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در قسمت تول بار در نرم افزار فرانت پیج برروی فلش کنار آیکن New Page کلیک کن و New Page رو بزن .
درون پنجره ای که باز میشه تگ Frames Pages رو انتخاب کن و ار انواع Frame ها هر کدوم که به کارت میاد رو بزن و Ok کن .
حالا یه frame جدید داری که باید هر قسمت را با یه Web Page ( یه صفحه HTML or HTM or ASP or PHP or ASP.NET or ... ) پر کنی .

تموم شد .
به همین راحتی .

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>> تاييد ميشه ... <<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>>

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چه اجب یکی هم حرف ما رو تایید کرد . :)

راستی اینو هم بگم که استفاده از Frame سرعت سایتت رو کند میکنه نه زیاد .

در مرحله اول سرعت لود صفحه Index باید زیاد باشه . نسبت به این سرعت های افتضاح ایران اگه از Frame استفاده کنی سرعت لود سایتت رو پایین میاره . یعنی صفحه اصلی سایتت دیر تر لود میشه

در یک جمله : <<<<< مفید نیست >>>>>
یوزراتو میپرونه

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
در ضمن شما بايد بدوني كه ... وقتي يه سايت لود ميشه , و شما به ساير صفحات اون ميرين ديگه عكس هاي قبلي لود نمي شن و مرورگر اون ها رو از روي كامپيوتر شما بارگذاري ميكنه ...

براي مثال سايت www.pariteh.com رو ببين وقتي به صفحه اصلي سايت ميري يه مدت طول ميكشه تا لود بشه چون فلشش سنگين ولي وقتي به صفحات ديگه سايت ميري .. ميبيني كه سريع تر صفحات لود مي شن چون قبلا بارگذاري شدند ... واين مطلب براي سايت هاي دايناميك صدق ميكنه چون داراي header و footer ثابت هستند .

سوالي داشتين .. اگه ياد داشته باشم جواب ميدم ----------------->>>>>>>> ID Yahoo : argomanco

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز من جریان فلش یکم فرق میکنه . اون چیزی که شما می فرمایید رو طوری طراحی کردن که کل سایت به صورت یه فایل فلش درمیاد و وقتی که شما اون سایت رو میزنی که ببینی فایل فلش کامل برات دانلود میشه . یعنی کل سایت میاد تو کامپیوترت .
البته با فلش هم میشه برانمه نویسی کرد که هر قسمت مجزا لود بشه .

صحبت شما صحیحه ولی اینو هم اضافه کنم که اگه برنامه نویس بخواد میتونه از سیو کردن صفحات سایت درون کامپیوتر شما جلو گیری کنه و یا تا یه زمانی به صورت Offline رو کامپیوترت بمونه .
با تکنولوژی جدید AJAx که دیگه میتونی بترکونی .

فقط قسمت هایی که تغییر میکنن از سایت دوباره لود میشه . مهشره

بالا