• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سوال در ذخیره سازی فارسی در Sql

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من تو Sql اطلاعات فارسی بصورت چند کاربره از کلاینت های مختلف ذخیره کردم ولی در عملیات جستجو برخی کامپیوتر ها کلماتی رو که مثلا در آونها حرف "ک" وجود داره رو پیدا نمی کنه و ظاهرا با یه اسکی کد دیگه در نظر گرفته در حالی که از نظر نمایش کاملا یکسان در نظر میگیره برای همسان سازی این نوع کلمات چه باید کرد؟

hojjats

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه مقدار سخته اما من يه بار انجام دادمش. براي يه سايت عربي بود. بايد يه سري IF بذاري كه اگر keyword جست و جوت حرف ك يا ي يا .... داشت كلمه هاي مشابه رو هم بگرده. مشابه يعني چي؟ به اين سه تا حرف نگاه كن:
ي ی ى
همه‌ش «ي» هستش ولي سه كاراكتر متفاوته. ASCII نيست unicode هستش. اشتباه نكن.
فقط خواستم بگم كه وقت بذاري شدنيه. متاسفانه كدشو آماده ندارم.
موفق باشي

roshd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما باید تمام اطلاعات را یکبار با حروف درست ذخیره کنید. چون 2 نوع ک ی داریم.
موقع جستجو هم همین کار را انجام بدید.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از roshd :
شما باید تمام اطلاعات را یکبار با حروف درست ذخیره کنید. چون 2 نوع ک ی داریم.
موقع جستجو هم همین کار را انجام بدید.
تمامی حروف رو در شروع به حروف بزرگ تبدیل کنید. ی دونقطه و غیره رو به یک شکل تبدیل کنید بعد بفرستید برای کوئری.

soheil_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ali_Nob :
سلام
من تو Sql اطلاعات فارسی بصورت چند کاربره از کلاینت های مختلف ذخیره کردم ولی در عملیات جستجو برخی کامپیوتر ها کلماتی رو که مثلا در آونها حرف "ک" وجود داره رو پیدا نمی کنه و ظاهرا با یه اسکی کد دیگه در نظر گرفته در حالی که از نظر نمایش کاملا یکسان در نظر میگیره برای همسان سازی این نوع کلمات چه باید کرد؟
آقا منم به اين مشكل برخوردم.
مشكل به اين خاطره كه كاربران از فارسي سازهاي مختلف بر روي ويندوزهاشون استفاده ميكنند...
شما ابتدا ميبايست كدهاي اون ك و ي فارسي را يكبار در ويندوزهاي فارسي ساز دار و يكبارم در ويندوزهاي معمولي پيدا كرده و سپس موقع ذخيره و جستجو آن ها را يكجا با تابع Replace جابجا كني.
خدا كنه كه مشكلت حل شه... :rolleyes:

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
اگر هم اطلاعان الانت مهمه یه query بنویس که همه اطلاعات حاضر رو درست کنه از این به بعد هم همه رو با یک صورت وارد db کن.

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من جواب سوالم رو پیدا کردم کافی فایل kbdfa.dll برای تمام کلاینت ها هم ورژن بشوند یعنی در زمان نصب برنامه این فایل هم رجیستر شود.

بالا