• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سوال در مورد تاسيس يك سايت

amos

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان؛من دارم 1 سايت ميزنم؛اين سايت جند بخش مختلف داره؛تصميم كرفتم 1 صفحه html طراحي كنم و روي صفحه اول سايت بزارم و از اونجا هر كي هر بخش كه ميخواد بره؛يعني براي هر بخش سايت 1 ساب دامين بزنم؛ميخوام بدونم اكه اين كار رو بكنم جقدر تاثير تو بازديد داره؛ميترسم وقتي ساب دامين بزنم بازديد خيلي كم بشه؛كلا ميخوام بدونم ساب دامين تو موتور هاي جستجو تاثير داره و كمتر نمايش داده ميشه؟خواهشا كمك كنيد

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
هیچ تاثیری تو سئو و ... نمیزاره اگه چند تا سی ام اس و ... نصب کنی امکان داره سایتت پیشرفت بهتری هم تو گوگل بکنه

amos

Guest
لایک‌ها
0
خدايي حال ميكنم با دوستان عزيز و با معرفت اين سايت؛ ؛تا سوال ميبرسي جواب ميدن؛ ؛بعد خودم در نظر دارم جوملا نصب كنم؛به نظرتون خوبه؟بعد به نظرتون اكه مثلا يكي رو جير ديكه بزنم تاثير بد تو بازديد نزاره؟بازم مرسي

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
تا چه بخش هایی باشد؟ گمان نکنم خیلی جالب باشه که هر بخشی از سایت روی یک ساب دومین باشه. اما بخش هایی که کاملاً جدا هستند را می توان روی ساب دامین انداخت مثل همین فروم که البته بعضی هم این کار را نمی کنند.

Last edited:

amos

Guest
لایک‌ها
0
اخه اين ايده جديد هست كه مهم ترين بخش جدا بودنشه؛بعد اكه يكي جوملا نصب كنم يكي هم مثلا ورد برس تاثير بد روي بازديد نزاره؟منظورم براي جستجوي موتورهاي جستجو

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اخه اين ايده جديد هست كه مهم ترين بخش جدا بودنشه؛بعد اكه يكي جوملا نصب كنم يكي هم مثلا ورد برس تاثير بد روي بازديد نزاره؟منظورم براي جستجوي موتورهاي جستجو

فرق زیادی نمیکنه . برای کار با جوملا وقت بیشتری میخواد . در واقع جوملا برای مدیر یوزر فرندلی نیست و تا حدودی برای کاربر

amos

Guest
لایک‌ها
0
بين جوملا و وردبرس كدوم قالب و بلاكين بيشتري داره؟به جز اينا جي خوبه؟بعد بعد احساس ميكنم وردبرس حالت وبلاك داره؛بعد اين دو تا سايت رو ميشه بكيد جي هستند؟
Ittutorial.ir . .narenji.ir.

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
به نظر من برو سمت وردپرس چون هر مانوری می تونی روش انجام بدی و اگه بتونی قشنگ یادش بگیری دیگه نونت تو روغنه

amos

Guest
لایک‌ها
0
ساشي جان منظورت از نونت تو روغنه جي هست؟بعد اون دو تا سايت رو كسي نفهميد وردبرس هست يا جوملا؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
ساشي جان منظورت از نونت تو روغنه جي هست؟بعد اون دو تا سايت رو كسي نفهميد وردبرس هست يا جوملا؟
.منظورم اینه که می تونی راحت هر چیزی که می خوای بالا بیاری و پول بزنی تو جیب

حوصله نداشتم نگاه کنم سایتا رو ولی نارنجی فکر کنم جوملا هستش

ببخشید ، میون کلامتون ، حمید موزمار گفته یه کم تبلیغات کنم ، کلیک خور تبلیغات کم شده

http://www4.smartadserver.com/call/...ntools.com.xs-software/468x60/[timestamp]/no?
تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

شما به بحثتون ادامه بدین​

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
سایت Ittutorial.ir وردپرسه. پایینش هم نوشته: Powered by WordPress

amos

Guest
لایک‌ها
0
نخواستم تاپیک جدید بزنم...این سوال رو میشه جواب بدید؟سایت persiangfx.com از چه سیستم مدیریت محتوا داره استفاده میکنه؟؟اخه جالب شده

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
بهت وردپرس رو پيشنهاد مي كنم

نخواستم تاپیک جدید بزنم...این سوال رو میشه جواب بدید؟سایت persiangfx.com از چه سیستم مدیریت محتوا داره استفاده میکنه؟؟اخه جالب شده

با مويبل تايپ راه اندازي شده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
وردپرس از این نظر بهتره که اگر مشکلی برات پیش بیاد راحتر میتونی حلش کنی
تعداد کسانی که وردپرس بلدن بیشتر از جوملا هست
بعد اینکه حالت وبلاگ داره درست نیست :hmm:
farc.ir وردپرس هست کجاش وبلاگه:D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ضمنا امسال وردپرس بهترین cms جهان شد :rolleyes:
و این که وردپرس توی وب فارسی جواب میده در حد تیم ملی امید ژاپن:happy:

amos

Guest
لایک‌ها
0
تو با اون دو تا سایت چه کار داری، خودت معلوم کن چه بخشایی می خوای بزنی واسه هر کدوم میشه یه چیزو پیشنهاد کرد. اگه انجمن بخوای اضافه کنی خوب وی بولتین بهترین و در دسترس ترین انتخابه... ولی اگه می خوای بخش وبلاگ یا خبر یا مقالات اضافه کنی مثل این دو سایت از وردپرس دات اورگ استفاده کن: