• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك كار بدون سرمايه و آسان و پر درآمد براي اعضاي شيرازي و بقيه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من به شما يك كار پردرآمد و آسان مي دم كه اگر شيراز هستيد چه بهتر و اگر نيستيد ديگه خود دانيد چون همه مبلغ 60000 تومان رو براي عضويت ندارن من يه فكر از خودم بيرون زدم كه فكر نكنم فكر بدي باشه و به سود همه باشه.

شما كارتون مي شه آدم پيدا كردن براي من كه من اونا رو عضو شركت وست ويژن كنم شما به ازاي هر يك نفري كه عضو من كنيد يعني عضو وست ويژن كنيد بهتون 7000 تومان نقد مي دم فقط شما آدم بياريد پيش من كه اگر عضو شد بهتون نقد مي دم و اگر نشد هم كه هيچي فقط خودتون بايد بدونيد كه طرفتون كيه آيا در مورد نتورك چيزي مي دونه يا نه؟آيا ريسك مي كنه يا نه؟آيا سرمايه 60000 تومان رو داره يا نه؟آيا آدم و دوست و رفيق داره كه عضو كنه يا نه؟ ديگه خودتون بايد تشخيص بديد كه آيا اهل نتورك هست يا نه براي توضيحات مختصر بهشون مي تونيد وبلاگ زير رو نشونش بديد
www.vastvision.co.nr

به پيشنهاد اين سام سامي همون طور كه در دو پست بعد مي بينيد اين مبلغ به 10000 تومان افزايش يافت
خب نه مثل اينكه بازم قيمت رفت بالا من مبلغ 15000 تومان براي هر عضو نقد نقد مي دم

با تشكر
وست ويژن
www.vastvision.co.nr
[email protected]
09177146035

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
خیلی عالیه
من که شروع به کار کردم

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از sam_sami_2000 :
خیلی عالیه
من که شروع به کار کردم
سلام دوستان
به پيشنهاد اين دوست شيرازيمون من مبلغ رو به 10000 تومان تغيير دادم. فكر كنم كسي بدش نياد با اين مبلغ

با تشكر
وست ويژن

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بازم تبليغات که
بابا اين نتورک ها ی ایرانی همشن کلاه بردارن
چرا نمی خواهيد قبول کنيد؟؟؟

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
نه من یکی از دوسام از همین نتورک وست ویژن در آمد داره

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از sam_sami_2000 :
ایول حالا میشیم X2
سلام دوستان
به گفته ي اين دوست عزيز و شيرازيمون من يه پيشنهاد ديگه علاوه بر اون مبني براي هر نفر 10000 تومان دارم كه اينه كه:
هر كسي 5 نفر رو عضو كنه مي تونه زير مجموعه ي من بشه

در ضمن دوست عزيز
كلاه برداري نيست شايد غير قانوني باشه كه نيست ولي كلاه برداري نيست همين گلدكوئيست هنوز داره كار مي كنه با اينكه غير قانوني هست و پول مردم رو ميده همين گلدماين و خيلي شركت هاي ديگه كلاه برداري نيستند بلكه غير قانوني هستن اين معناشون خيلي با هم فرق مي كنن در حالي كه اين شركت مجوز داره و دولت جهت اينكه ارز از كشور خارج نشه و شر اين گلدكوئيست و گلدماين و مابقي كنده بشه از اين شركت حمايت مي كنه در ضمن دو هفته ي ديگه بعضي از نمايندگان مجلس و آقاي بابايي در شيراز سمينار دارن در مورد اين شركت مي تونيد صبر كنيد تا دو هفته ي ديگه بعد مي فهميد لطفا دفعه ي ديگه هم بحث الكي نكنيد چون باعث دوگانگي افكار مي شه مثل خودم كه ديگه به اين باور رسيدم حالا فرض كنيد كلاهبرداري هست كه نيست آيا شما پولتون از دست مي ره؟؟؟شما پولتون رو نقد مي گيريد پس مشكلي پيش نمياد در ضمن شركت 4 وكيل داره كه فقط با يه تلفن در صورت بروز مشكلي كمك مي كنند كه پيش نمياد و همچنين اگر غير قانوني هست برن دفتر شركت رو ببند ديگه غير از اين راحت تر كاري نمي شه كرد بفرما اينم آدرس و شماره تلفن:
تهران-خيابان ولي عصر-روبروي پارك ساعي-برج سرو ساعي- طبقه ي 17-پلاك 1706
تلفن:02188554258
از دوستاني كه در تهران هستن خواهش مي كنم يه سر بزنيد و به بقيه هم بگيد كه آيا الكي هست يا نه اگر قرار بر غير قانوني بود كه تا حالا دفترش رو پلوم كرده بودن
اينا همش حرف و شايعه هست تازه دارن يه مجتمع مي سازن تو تهران با نام وست ويژن شما كجاي كاريد حالا مي خوام يه چيز ديگه هم بگم كه اينه كه :
شما قبول داريد كه هيچ شركت و فردي پول مفت به كسي نمي ده مگر اينكه به اون شخص سودي برسه خب الان مي گم سود شركت در چيه:
شما وقتي عضو مي شيد 60000 تومان مي ديد كه 35000 تومان خرج كارت مي شه و 25000 تومان باهاش صنايع دستي مي تونيد بخريد و اين 25000 تومان صد در صد از شركت جنس فروش رفته يعني هر كسي كه عضو مي شه به معناي فروش صنايع دستي شركت با قيمت 25000 تومان هست حالا شما كه عضو پيدا مي كنيد پس 25000 تومان از اجناس شركت فروش رفته خب شما مي گيد سود شما از كجا هست خب الان مي گم :
سود شما از همين 25000 تومان و سود فروش صنايع دستي هست
يه خرده فكر كنيد مي فهميد كه اين شركت غير قانوني نيست و كاملا شرعي هست و دولت پشتش هست شما آقاي بابايي رو هر روز تو مجلس مي تونيد ببينيد و با نمايندگان مجلس رابطه داره اونايي كه تهران هستن برن نگاه كنن و بيان اينجا بگن كه كشك نيست
تنها شركتي كه در ايران قانوني هست و كلاه برداري نيست
1-VastVision
2-IBM

با تشكر
باي
با تشكر
باي

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
IBM چیه؟
منظورت آسوگستر هست؟؟؟
من قبول دارم که وستویژن کلاهبرداری نیست
و به خاطر همین سعیم رو میکنم

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام سام سامي جان
نمي دونم اون چه شركتي هست من تحقيق كردم شايد باورتون نشه به خاطر همين رفتار من 100 درصد در مورد اين شركت تغيير كرد گفتن كه اين شركت و اون IBM كلاه برداري نيست و 100 درصد قانوني هست سام سامي جان ممنون از سعي و تلاش شما

با تشكر
باي

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از valizadeh4 :
سلام سام سامي جان
نمي دونم اون چه شركتي هست من تحقيق كردم شايد باورتون نشه به خاطر همين رفتار من 100 درصد در مورد اين شركت تغيير كرد گفتن كه اين شركت و اون IBM كلاه برداري نيست و 100 درصد قانوني هست سام سامي جان ممنون از سعي و تلاش شما

با تشكر
باي
چند تا تاپیک میزنی در باره این نتورکه؟فکر کنم این سومیشه

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از sascovach :
چند تا تاپیک میزنی در باره این نتورکه؟فکر کنم این سومیشه
سلام دوست عزيز
نه اين دومي هست البته موضوع دو تا تاپيك فرق مي كنه اگر دقت كني اون سوال و جواب در مورد نتورك بود و اين يكي دارم مشتري جمع و جور مي كنم اگر اشكالي داره كه اون يكي رو حذف كنيد

با تشكر
باي

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
به خاطر درخواست هاي بيش از حد شما دوستان من مبلغ 10000 تومان رو به 15000 تومان افزايش دادم

با تشكر
باي

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
يعني كسي از اين پيشنهاد واقعا عالي راضي نيست؟؟؟

با تشكر
باي

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام محمد جان
اينم حرفيه ولي وقتي كسي 60000 تومان رو نداشته باشه كه عضو بشه اون عضو هايي كه پيدا مي كنه به چه دردش مي خوره؟؟؟خب براي من پيدا كنه پولش رو جمع كنه بعد عضو بشه

با تشكر
باي

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا