• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك مشكل در فوتوشاپ

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
agha man har vaght in photoshope cs ro nasb mikonam va crack mikonam , dokme haye keyboard kar nemikonan , yani nemishe ba char jahat yek element ro ja be ja kard , moshkel az kojast? kheylee tokh*i shode , hich koodoom az key ha kar nemikonan , hatta CTRL + N ( new )
az baro bachi ke midoonan khahesh mishavad mar komak namayan , daram rang mikesham az in moshkel ,

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از shankimout :
agha man har vaght in photoshope cs ro nasb mikonam va crack mikonam , dokme haye keyboard kar nemikonan , yani nemishe ba char jahat yek element ro ja be ja kard , moshkel az kojast? kheylee tokh*i shode , hich koodoom az key ha kar nemikonan , hatta CTRL + N ( new )
az baro bachi ke midoonan khahesh mishavad mar komak namayan , daram rang mikesham az in moshkel ,

فكر كنم از كراك باشه. من قبلا اين مشكلو داشتم. بعد از كراك موجود در سايت h××p://www.andr.net استفاده كردم و مشكل حل شد.

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy8766 :
با چه كركي , اون رو كرك كردين؟ اسمشو بنويسيد بهتره!
اسم كراك اين بود:

Photoshop CS Serial Expiration Fix

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خيلي جالب هست كه كرك باعث بشه كليدها اينطور از كار بيافته من تا حالا نديده بودم.
اما براي من كرك پارادوكس هست.

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
والا اسم دورست درمون نداره . فقط يه 2 تا فايل dll هست كه بايد تو دايركتوريش كپي شه . منم حدس زدم از كرك شايد باشه ولي با يه كرك ديگه كه نميدونم اسمش چي بود ( ايرانيان همين چيزا ) بازم نشد. اگه ميشه لينك جايي كه دانلود كردينو برام پي ام كنيد يا اينجا بزاريد ممنون ميشم شايد كار كرد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از shankimout :
والا اسم دورست درمون نداره . فقط يه 2 تا فايل dll هست كه بايد تو دايركتوريش كپي شه . منم حدس زدم از كرك شايد باشه ولي با يه كرك ديگه كه نميدونم اسمش چي بود ( ايرانيان همين چيزا ) بازم نشد. اگه ميشه لينك جايي كه دانلود كردينو برام پي ام كنيد يا اينجا بزاريد ممنون ميشم شايد كار كرد
والا واسه من تو سي دي بود. حجمشو نميدونم چقدر هست.

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از shankimout :

لطفا ايميلتون رو پي ام كنيد تا براتون بفرستم

meli

Registered User
لایک‌ها
23
مشكل active شدن فتوشاژ رو چطور ميشه حل كرد؟
هر وقت وارد ميشي يه سوال مي ژرسه و وقتي cancelمي كني برنامه بسته ميشه

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
با همین کرک ( جایگزین فایلهای DLL ) ایمیلتون رو بدید , تا براتون میل کنم . :)

meli

Registered User
لایک‌ها
23
آره شد.دستت درد نكنه فقط يه سوال ديگه . :D :blush: اينو چيكار بايد بكنم تا درست شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
فایلهاشو Copy کن توی همون فولدری که PS رو نصب کردی . :)

باید بزاری جایگزین فایلهای قبلی بشه!

بالا