• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك موضوع در مورد ديتابيس هاي ام تي

zangoole-com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ي دوستان عزيز

من يه مشكلي تو ام تي دارم خواهشآ كمكم كنيد ،‌آخه خيلي مهمه

من اول اومدم ام تي رو آپديت كنم زدم اشتباهي ديتا بيس رو پاك كردم 2 ماه آس و پاس شدم كه ريكاور كنك كه نشد

بعدش آومدم گفتم گور باباش 220 تا پست به جهنم و خواستم با ام تي جديد و ديتابيس جديد شروع به پست دادن

كنم و همين كار رو هم كردم ولي حالا هيچ كدوم از پست ها و كتگوري ها و چيزاي ديگه تو ايندكس سايت ديده

نميشه يعني ام تي مثلآ نشون ميده من 5 تا پست دادم ولي تو خود سايت كه ميري هيچ پستي ديده نميشه

با قالب هاي آماده معتبر هم تست كردم ولي نشد ،‌احتمالآ اشكال از ديتابيس هست ،‌البته من دقيق نميدونم

تو رو خدا مشكلاتي كه ممكنه پيش اومده باشه با راح حلش رو بگيد كه خيلي مهمه

نوكر همگي ، بابك ;) :p

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از zangoole-com :

من اول اومدم ام تي رو آپديت كنم زدم اشتباهي ديتا بيس رو پاك كردم 2 ماه آس و پاس شدم كه ريكاور كنك كه نشد

بعدش آومدم گفتم گور باباش 220 تا پست به جهنم و خواستم با ام تي جديد و ديتابيس جديد شروع به پست دادن

كنم و همين كار رو هم كردم ولي حالا هيچ كدوم از پست ها و كتگوري ها و چيزاي ديگه تو ايندكس سايت ديده

نميشه يعني ام تي مثلآ نشون ميده من 5 تا پست دادم ولي تو خود سايت كه ميري هيچ پستي ديده نميشه

با قالب هاي آماده معتبر هم تست كردم ولي نشد ،‌احتمالآ اشكال از ديتابيس هست ،‌البته من دقيق نميدونم

بينم ! تو همون زنگوله دات پرشين بلاگ دات کامي؟

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از zangoole-com :

من دقیقا مشکلت رو نفهمیدم.
لطفا لینک وبلاگت رو بذار.
در فایل منیجر هم چک کن ببین چه فایل هایی در root وبلاگت قرار داره ... آیا دو تا فایل ایندکس اونجا هست؟

zangoole-com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه من زنگوله دات پرشيين بلاگ دات كام نيستم ، من زنگوله دات كام هستم

بابك جون من فايل هاي ايندكس رو چك كردم چند ايندكس هست ولي فقط يكيش پي اچ پي هست

و بقيه XML و RDF و PAR هستش ، در ضمن هر جاي سوالمو نفهميدي بگو من كامل توضيح بدم

ولي در كل الان مشكل اينه كه پست هام تو محيط ام تي ديده ميشه ولي تو سايت نه :wacko:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از zangoole-com :
يكي جواب بده ديگه تو رو خدا
خوب تو بلاگ کانفيگ برو و مسير بلاگ رو روي روت بده !

zangoole-com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه مشكلم حل شد از همتون 1 دنيا ممنونم ، راه حل مشكل خيلي ساده و خنده دار بود

رفتم تو وبلاگ كانفيگ و وضعيت پست ها رو به پابليش تغيير دادم

خيلي ممنون ، نوكر همگي بابك

بالا