• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك نفر كتابخون و علاقه مند

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
نمي دونم اصلا درسته اينو اينجا بنويسم يا نه . ما توي نشريه شاتوت يه بخش به اسم روبرو دانشگاه داريم كه تو اون به معرفي و بررسي كتاب مي پردازيم . اما براي اينكه از تمام سليقه ها كتاب معرفي و بررسي بشه مي خواهيم از نويسنده هاي مختلف استفاده كنيم . هر كس از بچه ها كه علاقه داره تو اين بخش همكاري كنه بگه تا يك يا چند تا كتاب رو معرفي كنه . در ضمن اصلا محدوديتي تو انتخاب كتاب وجود نداره .

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيزم ، منو ببخش . فكر مي كنم سو’ تفاهم شده باشه . وقتي من اين تاپيك رو راه انداختم اصلا تاپيك تو اون پايين نبود !!! ولي اگه بهم بگي كه چه طور مي تونم تاپيك خودم رو پاك كنم ممنون مي شم . چون بلد نيستم چه جوري پاك مي شه .

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
نه من نگفتم تاپيكت رو پاك كن . تو قبل از من تاپيك رو باز كردي . تقريبا با اختلاف چند دقيقه . من منظورم اين بود كه اگه علاقه به معرفي كتاب داري اين تاپيك رو بخون .
;)

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا ، من هستم . يه متب خوب كه اين اواخر خوندم " چهره مرد هنرمند در جواني " جيمز جويس بود كه منوچهر بديعي ترجمه اش كرده ( همون مترجم اوليس ) و چاپ نشر نيلوفره . كتاب داستان زندگي خود جويسه . البته يكي از تئوري هاي ادبي جويس اينه كه هيچ كتابي نيست كه محتواش زندگي نامه خود نوشت نويسنده نباشه !
اين كتاب داستان زندگي جويسه از كودكي تا وقتي به دانشگاه كاتوليك ميره كه ادامه زندگيش رو توي اوليس شرح مي ده .
كتاب خيلي زود فروش رفت ولي نيلوفر به چاپ دوم نرسوندش . نمي دونم چرا ؟؟

black dog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شيشه سيلويا پلات

دميان هرمان هسه

ناطور دشت جي دي سلينجر

نبرد من آدلف هيتلر

شيطاني در بهشت هنري ميلر
.
.
فعلا