• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك نكته اساسي در هنگام اتصال به بانك ها

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان

من بعد از سالهابرنامه نويسي تحت وب با asp هنوز يك سوال برام باقي است.
در تمامي متون فني كه من تابحال برخورد كرده ام توصيه شده كه بانك خود را در global.asa و در يك مغيير نوع session باز كنيد تا سرعت دسترسي بالا رفته و بار كمتري بر روي سرور اعمال شود و در پايان هم ان را ببنديد.
ولي در تمامي برنامه هاي معتبري كه از اينترنت دريافت نموده ام در هر صفحه بانك را باز ميكنند و در همان صفحه هم ميبندند.

فكر كنم بد نباشه كمي درموردش با هم بحث كنيم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خوب اگر منظورتون از بانک همون بانک اطلاعاتی/دیتا بیس هست. کار درستش همینه وگرنه منابع سیستم هدر میره. سشن یک چیز دیگست. یک آبجکته.

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از balabala :
خوب اگر منظورتون از بانک همون بانک اطلاعاتی/دیتا بیس هست. کار درستش همینه وگرنه منابع سیستم هدر میره. سشن یک چیز دیگست. یک آبجکته.

اول از همه ممنون
دوم منظورم از بانك مسلما بانك صادرات نبود
سوم اين همينه كدومه اولي يا دومي
چهارم وقتي يك بانك رو باز ميكنيم اونم يك آبجكته كه ميتونه از نوع سشن باشه و از همه صفحات بهش دسترسي داشته باشيم.
پنجم سوال اصلي پست : اگه درستش همينه پس چرا معمولا همونه و همين نيست
ششم ببخشيد از اين به بعد فني تر صحبت ميكنيم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از alirezasaberi :
اول از همه ممنون
دوم منظورم از بانك مسلما بانك صادرات نبود
سوم اين همينه كدومه اولي يا دومي
چهارم وقتي يك بانك رو باز ميكنيم اونم يك آبجكته كه ميتونه از نوع سشن باشه و از همه صفحات بهش دسترسي داشته باشيم.
پنجم سوال اصلي پست : اگه درستش همينه پس چرا معمولا همونه و همين نيست
ششم ببخشيد از اين به بعد فني تر صحبت ميكنيم
اول از همه خواهش!
دوم خب خدارو شکر!
سوم نمیدونم؟
چهارم این هم حرفیه و به احتمال زیاد شدنیه. ولی فکر کنم منابع سیستم هدر بره، البته امتحان نکردم ولی اونوقت برای هر درخواست به مدت طولانی (مدت سشن) سیستم باید آبجکت دیتابیس رو که خیلی مموری احتیاج داره بارگذاری کنه. دوم اینکه امنیت سیستم میاد پایین مثل اینکه خودمون یه حمله DDoS روی سرور انجام بدیم! :f34r: (تقریبا)
پنجم سوال اصلي پست : نه وفهمم!
ششم شما هر جور دوست داری سوالت رو بپرس :)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
بنظر میاد که اون متون فنی درست گفتن و بهرحال یک بار باز کردن بانک و ذخیره کردن کانکشن در سشن بمراتب بهتر از باز و بسته کردن کانکشنهای متوالی باشه.

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mazoolagh :
بنظر میاد که اون متون فنی درست گفتن و بهرحال یک بار باز کردن بانک و ذخیره کردن کانکشن در سشن بمراتب بهتر از باز و بسته کردن کانکشنهای متوالی باشه.
دقيقا من هم همچين اعتقادي دارم( استفاده از سشن بهتره) ولي همونطور كه گفتم در خيلي از نرم افزار ها (مثلا webwiz forum) اين كار رو نكردن. از طرفي فكر ميكنم در هنگام استفاده از بانك هاي اكسس كه محدوديت 128 كاربر همزمان دارند استفاده از سشن بعلت زمان بيست دقيقه اي حفظ سشن پس از ترك سايت باعث مشكلاتي بشه
لطفا باز هم بحث كنيم.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
من خودم تابحال طبق عادت همیشه در هر صفحه کانکشن رو باز میکنم و بلافاصله هم بعد از اتمام کار میبندم.
حالا چه اکسس باشه چه sql . اینجوری خیالم راحتتره:D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من که معتقدم توی صفحه بهتره، همیشه هم همین کار رو می کنم. برای چی یک کانکشن برای مدت نا معلومی باز باشه و شاید خیلی مواقع بدون استفاده؟ کل صفحاتمون کوئری نداره؟

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
يك نرم افزار منسجم رو درنظر بگيريد مثلا يك فروم يا يك سيستم مديريت محتوا ، تمام صفحات نياز دارن كه به بانك دسترسي داشته باشن فكر كنيد كه يه كمي هم بانكتون حجيم باشه اون وقت (او وخ) چيكار ميكنين

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من از یک لایه میانی آماده برای ارتباط با بانک اطلاعاتی استفاده بشه از همه چیز بهتره مثل NHibernate ولی اینکه کانکشت ها هی باز و بسته بشه بهتره یا نه من فکر میکنم که بهتر باشه به دو دلیل یکی اینکه حتما حکمتی داره که هرچی سرس ما دیدیم همونجا باز و بسته میکنه دوم فکر نمیکنم باز و بسته شدن اتصلات منابع بیشتر از باز بودنش ببره (البته تحقیق نکردم خدایش نظرم رو گفتم ! )

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
متشكرم ولي دوباره رسيديم سر خونه اول تفاوت تجربيات و متون علمي

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از alirezasaberi :
متشكرم ولي دوباره رسيديم سر خونه اول تفاوت تجربيات و متون علمي

خوب این تجربه بر مبنای عادت بوده - یعنی از روز اول همینطوری نوشتیم. درستش اینه که روی یک سیستم در حال کار هر دور روش تست و نتایجش مقایسه بشن که این هم مستلزم یک سری ریسکهایی هست که حداقل من یکی اهلش نیستم.

این بحث برای اینکه به نتیجه ملموسی برسه یا باید به روش بالا عمل بشه یا اینکه تعدا شرکت کننده ها بیشتر باشه و بخصوص افرادی که از روشهای توصیه شده عمل کردن و نتایج بهتری گرفتن - یا اینکه یک سری تست طراحی کنیم و اون تستها رو اجرا و نتایجشون رو مقایسه کنیم.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از mazoolagh :
خوب این تجربه بر مبنای عادت بوده - یعنی از روز اول همینطوری نوشتیم. درستش اینه که روی یک سیستم در حال کار هر دور روش تست و نتایجش مقایسه بشن که این هم مستلزم یک سری ریسکهایی هست که حداقل من یکی اهلش نیستم.

این بحث برای اینکه به نتیجه ملموسی برسه یا باید به روش بالا عمل بشه یا اینکه تعدا شرکت کننده ها بیشتر باشه و بخصوص افرادی که از روشهای توصیه شده عمل کردن و نتایج بهتری گرفتن - یا اینکه یک سری تست طراحی کنیم و اون تستها رو اجرا و نتایجشون رو مقایسه کنیم.

البته باید در نظر داشت که طراحی و شبیه سازی این تست ها به این سادگی ها هم نیست ! و همینطور کم هزینه هم نیست ! ببینم این خارجی ها خودشون تست نکردن ؟؟؟

بالا